Un insidios genocid controlat: Peste 2,25 milioane decese au survenit în ultimii 10 ani tocmai datorită sistemului medical american

 

Am publicat numeroase articole despre toxicitatea medicamentelor recomandate de către medici rău intenționați, ignoranți, interesați financiar sau spălați pe creier, la fel și despre nocivitatea vaccinurilor.

Scurgeri de informații au loc tot mai des din arhivele NSA americane, cu toată ultrasecretizarea lor și asta probabil datorită unor oameni cu conștiință care-și pun în pericol chiar viața, precum E. Snowden sau J. Assange.

Totuşi, dacă vizitaţi WikiLeaks, Cryptome, Informații publice, precum și alte site-uri similare, cât de multe documente pur medicale găsiţi postate? Cât de multe scurgeri de informații care expun crimele cartelului medical găsiţi? Foarte, foarte puține. Sfera medicală, din diferite motive, este mult mai bine protejată decât oricare alt segment al societății (exemplu: scandalul medical românesc cu firma Hexi Pharma, datorită căreia ar fi murit câteva zeci de mii de pacienți sub ignoranța autorităților și serviciilor secrete plătite din banii noștri, precum şi datorită corupţiei clasei politice).

Doctorul Barbara Starfield concluziona în Is US health really the best in the world?, publicat în 26 iulie 2000, în Journal of the American Medical Association, că sistemul medical american ucide cca. 225.000 de oameni pe an, adică 2,25 milioane/10 ani. Este o performanță, nu?! Dintre acestea, 106.000 de decese anuale sunt rezultatul direct al medicamentelor, spune dr. Starfield.

În afară de numărul morților produs în masă, descoperirile dr. Starfield dezvăluie de asemenea fraude masive în toate revistele medicale, care publică în mod curent rezultatele strălucitoare (false) ale studiilor clinice ale medicamentelor. Cum ar putea astfel de studii deschide ușa la comercializarea de medicamente care ucid, în conformitate cu Starfield, 106.000 de americani în fiecare an, cu excepția cazului instigării la fraudă a cercetării, care culmea, este finanțată tot de compania producătoare?

Dr. Marcia Angell, fost editor timp de 20 de ani la New England Journal of Medicine, spunea: ,,Este simplu, pur și simplu nu mai este posibil să crezi multe cercetări clinice care sunt totuși publicate, sau să te mai bazezi pe hotărârea unor medici de încredere sau pe ghiduri medicale de autoritate”.

FDA (Administraţia Americană pentru Medicamente şi Alimentaţie), desigur, este agenția guvernamentală unică responsabilă de certificarea medicamentelor ca fiind sigure și eficiente, înainte de a permite utilizarea lor. Cu toate acestea, FDA nu își asumă absolut nicio responsabilitate pentru moartea pacienților.

Vă puteți imagina, să zicem, unii lideri de la Pentagon citind un document pe WikiLeaks, care arată că Departamentului Apărării i-au fost otrăviți o sută de mii de soldați proprii în fiecare an? Oricum pentru unii (cei vânduți Cabalei) toate acestea nu le-ar trezi remușcări. În anii ’60 ei făceau experimente de iradiere cu o enormă antenă radar a propriilor soldați în Montauk, Long Island pentru a vedea efectele (vestitul proiect Sage), sau este cazul să amintim vaccinarea soldaților care mergeau în războiul din Golf, iar efectele malefice de mai târziu denumite Sindromul Golfului (pentru că armele chimice ale lui Saddam Hussein s-au dovedit a fi o mare minciună) au apărut.

Operațiunile medicale ascunse sunt mult, mult mai eficiente decât oricare altele la vedere pentru agenda de depopulare planetară sub denumirea consacrată deja de ,,controlul populației”. Prin toxicitatea excesivă a medicamentelor, vaccinurilor și tratamentelor alopate (nemaipunând în calcul alimentele toxice și modificate genetic, apa fluorizată, fructe și legume chimizate excesiv, chemtrails) se reușește creșterea procentului mortalității în general, incluzând și pe cea infantilă, fără să fie sesizat acest lucru, câtuși de puțin, fără implicare politică, militară etc. și culmea, și cu câştiguri financiare enorme pentru Big Farma, persoane și instituții implicate în toată această conspirație la adresa umanității, la adresa vieții.

Ei par să nu favorizeze niciun rege, niciun dictator, președinte, administrație guvernamentală sau să aibă vreo poziție partizană. În propaganda lor este vorba de vindecare și de a ajuta. De fapt, conspirația medicală este, pe termen lung, ramura cea mai eficientă a represiunii politice, de la un capăt la altul al planetei. Ea favorizează controlul de sus în jos de către cei aflați la putere, oricine ar fi. Luați în considerare acest aspect: când Edward Snowden a lansat documente NSA care au demonstrat amploarea supravegherii guvernului asupra populațiilor, nimeni de la unitatea de informații nu a făcut caz că dezvăluirile lui Snowden erau false. În schimb, ei l-au atacat când a expus „metodele” „războiului împotriva terorismului”.

Cu toate acestea, în arena medicală, turnătorilor le-ar fi teamă că medicii, funcționarii publici medicali, agențiile de sănătate publică, lideri guvernamentali, companiile de medicamente și mass-media principală dintr-o dată ar nega validitatea și adevărul scurgerilor de informații‚ în ciuda faptului că adevărul este acolo pentru ca toți să-l poată vedea. Cu alte cuvinte, cartelul cel mai bine protejat din lume – cel medical – acționează într-un mod mult mai orwellian. Reprezentanții lui ar spune: ,,adevărul nu este adevăr, faptele nu sunt fapte, 2 plus 2 nu este egal cu 4” – și cartelul ar scăpa cu asta (uitați-vă la scandalurile din sistemul medical românesc). Acesta este genul de înțelegere despre care vorbim atunci când este vorba de probleme medicale.

La un moment dat un reporter de investigații care făcea dezvăluiri pe diverse subiecte, referitor la tematica medicală, a spus: ,,Nu fac dezvăluiri pe chestii medicale deoarece apoi mi-aș pierde credibilitatea…”.

Recent, The Washington Post a pus eroarea medicală pe locul 3 în cauzele morții în America: Nu a existat nicio explozie semnificativă de indignare după vreo dezvăluire bombă. Deci, chiar și atunci când are loc expunerea, factorul de spălare a creierului este atât de puternic încât oamenii nu fac nicio diferență. E doar o altă zi în afacerile de știri. Ăsta e control al minții prin excelență. Asta e o protecție extraordinară a criminalilor care acționează nestingheriți. Boșii crimei ar spune: ,,Da, circa 225.000 de oameni mor anual, dar este un accident” – și nimic nu se petrece. Ei merg pe drumul lor veseli și toată lumea îi laudă ca umanitari. Vorbim despre inventarea și vânzarea de realitate falsă. Aceștia sunt în partea de sus a topului, și rămân acolo.

Din zorii istoriei, oamenii au fost deosebit de vulnerabili la declarații despre a fi salvaţi, primind daruri de sus de la altruiști. Dar atunci când în spatele acestor declarații este implicată o organizație, de sus în jos (incluzând statul corupt), nivelul de amenințare va crește considerabil. Liderii au recunoscut întotdeauna că, dacă se potrivesc promisiunile și asigurările date cu speranța necontenită a populației de a fi salvată, ei, liderii, câștigă, și câștigă mult.

Chiar și în societățile în care a fost practicat sacrificiul uman cu semnificație clinică, povestea de acoperire a implicat un fel de vindecare și de salvare. Zeii buni ar vedea aceste sacrificii și ar interveni pentru a face „zile mai bune” celorlalți. Aceasta este ceea ce a fost vândut, iar acest lucru a fost ceea ce s-a cumpărat. Pentru mulți oameni, vremurile nu s-au schimbat. Fă-le o promisiune de salvare și ei se supun. Ei plutesc într-o transă plină de speranță. O inducție hipnotică a fost efectuată și funcționează. Subiectul e controlat și răspunde cu recunoștință.

Cineva spunea odată: ,,Oamenii își doresc vise. Atunci când își pierd credința în propria lor capacitate de a visa despre viața pe care și-o doresc, ei vor accepta pe altcineva care visează pentru ei. (…) Asta este hipnoză. Altcineva visează pentru tine. Acesta este subconștientul: el vă oferă o fantezie despre a fi salvat din disperarea de a-ți fi tăiat propriile vise, și o acceptați. Accepți un substitut. Ăsta e control al minții. Asta-i credința că poți trăi în creația altcuiva pentru totdeauna…”

Oameni buni, ieșiți din toate aceste iluzii, ieșiți de sub control. Fiți voi înșivă cu adevărat, deoarece suntem ființe perfecte așa cum Tatăl Ceresc ne-a creat. Tot sistemul în care suntem obligați să trăim este artificial creat pentru ca noi, cei mulți, cei 99%, să fim sclavi. Guverne, sisteme medicale, de învățământ, culturale etc. au fost create de aşa manieră încât să ne țină sclavi și să trăim în frică.

Priviți mai atent tot ce se petrece în jurul nostru, mai în amănunt, dar în același timp având imaginea de ansamblu, și ,,cortina” se va ridica, veți vedea altceva decât ne este indus să vedem. Pe această planetă nu există greutăți ale vieții cotidiene în mod natural, acestea sunt create artificial pentru a ne ține sclavi. Fiți încrezători că totul se va transforma curând, dar până atunci luați-vă viața în propriile mâini, hrăniți-vă sănătos, tratați-vă natural afecțiunile, educați-vă copiii cu implicare și nu-i lăsați în seama sistemului, ajutați-vă semenii să se trezească, pentru că toți suntem Unul!


Citiţi şi:

Cum s-a implementat metoda de crimă în masă ce funcționează acum în spitale

Vaccinarea realizată cu forţa

Argumente împotriva vaccinării obligatorii ce sunt exprimate şi susţinute de către reprezentanţii societăţii civile independente

 

yogaesoteric
28 iunie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More