Un polițist de culoare din SUA a refuzat să îngenuncheze la protestele organizate în memoria lui George Floyd

 

În luna iunie a acestui an, imaginile cu polițistul de culoare O’Neal Saddler, care a contribuit la păstrarea în siguranță a protestatarilor la un miting ce a avut loc în Hartwell, au stârnit un val de reacţii pe internet.

În timp ce asigura paza manifestanților, un bărbat din mulțime i-a cerut să îngenuncheze în semn de omagiu față de moartea lui George Floyd, după ce toți ceilalți polițiști și soldați prezenți au făcut acest gest.

Polițistul a refuzat spunând că respectă moartea afro-americanului, dar va sta în genunchi doar pentru o „persoană”. Provocat de activiștii anti-rasiști, polițistul a explicat că pentru prima dată în viață și-a amânat vacanța pentru a ajuta la păstrarea ordinii şi păcii în timpul protestelor împotriva rasismului și „violenței poliției”.

Apoi el a explicat: „Am mult respect, dar voi îngenunchea doar pentru o singură persoană”. Cineva din mulțime l-a întrerupt, adăugând: „Și aceasta este Dumnezeu”. Polițistul a dat aprobator din cap și a confirmat cu voce tare: „Dumnezeu!”. Apoi s-a întors și s-a îndepărtat de demonstranți.

Saddler a condamnat, anterior, violențele provocate de incidentul morţii lui George Floyd, pe contul său de Facebook: „Vreau să fiu foarte clar. Protestul pentru drepturi este întotdeauna bun. Dar nu jaful și comportamentul deplasat. Dacă voi credeți că așa arată dreptatea, vă rog să mă ștergeți din lista voastră de prieteni”.

Cu toate acestea, refuzul său de a îngenunchea a fost imediat taxat pe rețelele de socializare de către unii cârcotași din mass-media.

Citiți și:

De la George Floyd la George Soros, o făcătură marca «Deep State»

Propagandă abjectă – Lumea în care albii vor fi sclavii negrilor!

 

yogaesoteric
13 septembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More