Un sculptor italian creează veritabile capodopere sculptând în… fructe, legume și săpun. Este uimitor ce a realizat!

Gustave Flaubert spunea că „talentul este o îndelungă răbdare”. Adevărul este că, deseori, într-o personalitate de artist, răbdarea se îmbină armonios cu talentul și rezultatele sunt opere ce uluiesc prin finețea și complexitatea lor.

Între artiștii de acest fel, înzestrați cu răbdare și talent, ar putea fi enumerat și Daniele Barresi, un italian care s-a remarcat pe plan mondial prin sculpturile pe care le-a efectuat folosind fructele și legumele ca materie primă. El a obținut premii și medalii la mai multe competiții internaționale de sculptură alimentară, intrând în topul celor mai talentați artiști de acest fel din lume.

 

 

Pentru a dovedi că este un artist adaptabil și în încercarea (reușită) de a-și diversifica portofoliul artistic, Barresi a căutat medii diferite pentru a-și manifesta talentul. În vreme ce diferitele sale sculpturi alimentare sunt, cu siguranță, demne de toată lauda, se poate spune că operele sale sculptate în săpun, cu migală și răbdare, sunt de-a dreptul fenomenale.

 

Citiţi şi:

Un talentat artist olandez creează din hârtie păsări care au un aspect uluitor de realist. Muncește două zile pentru fiecare figurină! 


Arta ca o cale către îngeriyogaesoteric

11 aprilie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More