O mamă a cinci copii, despre obligativitatea vaccinării: «O lege crudă, ireal de abuzivă, care nu lasă nimănui nici cea mai mică portiță de scăpare»

Cum te lovește Legea obligativității vaccinării dacă ești 200% pro vaccin

Tot mai multe voci contestă pe internet Legea Vaccinării, considerând-o fie o lege nazistă care încalcă drepturi fundamentale ale omului, fie o pârghie pentru susținerea afacerilor industriei farmaceutice, implementarea legii costând bugetul României aproximativ 5 miliarde de euro.

Cristina Bușcă este doar una dintre mamele care consideră că forma actuală a Legii Vaccinării, adoptată de Senat și care va intra în dezbaterea Camerei Deputaților, este „o lege crudă și ireal de abuzivă”, îndreptată atât împotriva copiilor cât și împotriva adulților.

Mamă a cinci copii (cel mare are deja 18 ani și este student la arhitectură, cel mic 4 ani și jumătate), absolventă a Facultății de Istorie, Cristina Bușcă nu este împotriva vaccinării. Primii patru copii au fost vaccinați însă a renunțat la imunizarea celui mai mic dintre copii în urma scandalului vaccinării bebelușilor cu produse expirate (2009-2010).

În postarea sa atrage atenția asupra câtorva dintre aspectele îndoielnice ale unor articole din Legea Vaccinării:
„O lege crudă, ireal de abuzivă, care nu lasă nimănui nici cea mai mica portiță de scăpare… Încă mai îngrozitoare decât legea este pasivitatea tuturor, deși această lege îi lovește pe toți deopotrivă.

Cum te lovește Legea obligativității vaccinării dacă ești 200% pro vaccin?

– Medicii sunt plătiți să vaccineze, nu să decidă ce e mai bine pentru pacient (copil sau adult). Crezi că acest articol de lege e în interesul pacientului… adică al tău?

– Angajatorii sunt obligați să vaccineze angajații din bani proprii. Crezi că vor plăti pentru varianta cea mai sigură, sau cea mai ieftină?

– Pune accent pe cantitate nu pe calitate. Dacă statul trebuie să asigure cât mai multe doze, pentru din ce in ce mai multe vaccinuri, crezi că va alege variantele cele mai sigure, sau pe cele mai ieftine (eventual pe cele aflate în testări)?

– Lipsa consultului și analizelor înaintea actului vaccinării. Știi, da, că majoritatea reacțiilor adverse apar pe fondul unor afecțiuni preexistente?

– Lipsa decontării analizelor. Realizezi că aceia care nu au venituri suficiente (chiar și doar într-o anumită perioadă), nu vor putea plăti în timp util analizele care să identifice eventuale alergii, gene pentru boli autoimune etc. Urmările pot fi tragice. Nici măcar nu sunt considerate reacțiile adverse. Omul „defect” sau părintele rămân să tragă ponoasele vaccinării iresponsabile.

– Dificultatea de a amâna vaccinarea, amenințarea continuă cu protecția copilului. Nu ai timp să investighezi diferite afecțiuni care reprezintă contraindicație la vaccinare.

– Dacă ești între cei care au interdicție la vaccinare, va trebui să plătești analize din buzunarul propriu și apoi va trebui să te deplasezi până la comisia județeană de vaccinare (un drum, mai multe drumuri, drumuri periodice, ca orice în Românica). Nu ți-ar fi mai ușor să te bazezi doar pe recomandările specialiștilor în care ai încredere?

– Legea va constitui un precedent pentru pierderea dreptului de a putea decide asupra propriului corp și în privința altor intervenții… Sigur, va fi interesant în viitor. Spre exemplu, va fi în interesul public să fim supuși la diferite testări. Te bagi… adică îi lași să te bage?

– Precedent pentru pierderea dreptului de a decide asupra sănătății copilului nostru (mod de a naște, alăptare, dietă, evitarea medicamentelor alopate etc.).

Chiar sunteți siguri că vreți așa ceva?”

Citiți și:

Jos mâinile de pe copiii noștri!

Mamă din Michigan preferă închisoarea, decât să îi administreze copilului prea multe vaccinuri odată yogaesoteric 

11 aprilie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More