Un ţâşti-bâşti pus să administreze statul, pe care îl urăște profund și pe care vrea să-l distrugă!

Cîțu zice că nu înțelege rostul protestelor bugetarilor, că nu este cinstit față de sectorul privat. Dar evaziunea fiscală turbată practicată de sectorul privat este cinstită față de societate? Toți din privat vor „ajutoare de stat”, „investiții”, dar când este să plătească ce datorează statului și propriilor angajați, îi lovește așa o amnezie, de nu mai știu cum să fugă de Fisc.

Cîțu a ajuns un extremist! Un dement pus să administreze statul, pe care îl urăște profund și pe care vrea să-l distrugă! Cum am ajuns aici? Cine l-a inventat pe țâști-bâștiul ăsta? Ce face acum? Se răzbună pe noi pentru că BNR l-a rejectat, după ce a atacat leul? Acum vrea să desființeze sindicatele din sectorul public. Să se răzbune pentru că au scos oamenii la proteste! Ce urmează?

„Mediul de afaceri” e o adunătură de tâmpiți? Oamenii ăștia nu-și dau seama că politicile economice și sociale ale guvernului Cîțu sunt principala amenințare pentru ei? Că au numai de pierdut sprijinind așa ceva? Pe ce se bazează? Pe evaziune, în continuare? Pe sifonarea unor bani publici? Pe corupție? Că pe un mediu economic sănătos nu au cum se sprijini. O societate profund inegalitară, un stat slab, sisteme publice de educație și de sănătate subdezvoltate sunt tot atâtea probleme pentru mediul de afaceri. Începând cu imposibilitatea de a recruta forță de muncă pregătită. Nu toți au bani, să comande pe Internet, și să se rezume tot mediul de afaceri la livrarea la domiciliu! Cine produce bunurile de consum? Importăm? Cu ce bani?

Cîțu a rămas cu gândirea în epoca lui Marx. A capitalismului primitiv, care a născut lupta de clasă și tot ce a urmat. Unii au învățat din istorie. Alții, nu! Iar consumul de pătrunjel nu ajută…

Autor: Constantin Gheorghe

Citiți și:
Diana Șoșoacă îl face praf pe Cîțu – punctează oficial, exact la țintă!
Dezvăluire bombă: „Am certitudinea că Florin Cîțu este o creație a CIA!”

 

yogaesoteric
19 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More