Urmează salata verde și spanacul modificate genetic cu substanțele din „vaccinuri”!

Următoarea fază potențială a plandemiei implică modificarea genetică (OMG) a salatei verzi în care cercetătorii nebuni vor cultiva propriile substanțe chimice mARN, chiar în frunze. În acest fel, ori de câte ori o persoană mănâncă o salată, va fi „vaccinată” fără să știe.

În mod ideal, o singură plantă ar produce suficient mARN pentru a vaccina o singură persoană”, a anunțat prof. Juan Pablo Giraldo, care lucrează în cadrul Departamentului de Botanică și Știința Plantelor de la Universitatea din California, Riverside.

Folosind o subvenție de 500.000 de dolari de la National Science Foundation (NSF), proiectul implică îmbinarea modificatorilor genei mARN în frunze de salată care, odată consumate, livrează aceste substanțe chimice către celulele umane la fel ca o injecție.

Testăm această abordare cu spanac și salată verde și avem obiective pe termen lung ca oamenii să-l cultive în propriile lor grădini”, a adăugat Giraldo despre cercetare, care se desfășoară în parteneriat cu alte câteva universități de cercetare.

Fermierii ar putea crește în cele din urmă câmpuri întregi.”

Citiți și:
Unii sunt obsedați de vaccinare: vaccinuri transmisibile pe calea aerului – ultima găselniță a experților pentru a imuniza populații întregi de oameni
Vaccinare cu un plasture 3D în loc de seringă

 

yogaesoteric
25 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More