Ursula, mon amour!

Eu o iubesc pe Ursula! Nici nu aș avea cum să nu o iubesc. Este o femeie virtuoasă, energică, rezilientă, sustenabilă și devreme acasă. Plus că este foarte devotată.

Atât de devotată încât în ultimii trei ani a pus întreaga Europă la picioarele SUA și a Guvernului Mondial de la Davos.

A început prin a vira miliarde din țările Vechiului Continent în visteriile avide ale Lumii Noi, prin contractele făcute pentru binele populației, secretizate doar 75 de ani.

Nici nu a terminat bine de virat banii noștri la Bigpharma că a pus toată Europa să ducă războiul cu rușii in locul americanilor.

Pentru că, și aici sunt de acord cu Statele Unite, Rusia este stat invadator. Adică Rusia a intrat pe teritoriul SUA. Teritoriu cumpărat de bogătașii americani încă din 2014 când și-au instalat și vasalul kaki la cârmuirea Ucrainei.

Fiind cel mai mare teritoriu rus câștigat de americani fără niciun fel de război, este firesc ca acum SUA să fie supărate că Putin are treabă în zonă.

Dar, mon amour Ursula a zis că să stea liniștiți americanii, că o rezolvă ea tot pe banii Europei.

Așa că, pe repede înainte, Ucraina va fi băgată în UE și NATO pentru a avea motivul legal să declanșeze războiul împotriva rușilor. Aceasta deoarece se va activa Articolul 5 care prevede riposta NATO la orice atac împotriva unui stat membru.

Acestea fiind datele problemei, nouă nu ne mai rămâne nimic altceva de făcut decât să luăm porumb de floricele și să așteptăm căldura de la termonucleara lui Putin care ne va expanda popcorn-ul ultimei distracții.

Autor: Mădălin Pribu

Citiți și:
Șeful Forțelor Nucleare ale SUA: Ucraina este doar „încălzirea”. Vine „the Big One”
Peter Hitchens: Aroganța și nebunia din Ucraina care ne-ar putea trimite către catastrofa nucleară

 

yogaesoteric
1 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More