Vă rugăm să poftiți în vagoane!

Inițial ni s-a spus că vaccinarea nu va fi niciodată obligatorie. Așa cum am bănuit, au fost doar vorbe frumoase de politicieni. Faptele guvernanților de „dreapta” mint mai tare decât vorbele lor.

Disperați să crească numărul de vaccinați și să atingă țintele fanteziste pe care singuri și le-au propus, guvernanții de la USR+PNL au început o adevărată întrecere socialistă de vaccinare la hectar.

Având în vedere necesitatea creșterii capacității de vaccinare a populației în scopul atingerii indicelui necesar imunizării colective optime”, „autoritățile” au ajuns să preschimbe vaccinarea într-o formă perversă de șantaj. Te vaccinezi, ai beneficii. Nu te vaccinezi, rămâi pedepsit.

Decizia care ar fi fost normal să fie luată de fiecare persoană (fără presiuni externe) pe baza unor informații certe și sigure s-a preschimbat într-o cursă în care nu mai auzim argumente ci doar lozinci.

„Autoritățile” au eliminat restricțiile pentru cei vaccinați anti-covid-19. Există hoteluri și restaurante numai pentru vaccinați! Există chiar și „evenimente private cu capacitate de 100% pentru persoanele vaccinate”. A existat chiar și o propunere ca în universități, la cursuri, să participe fizic doar studenții vaccinați, iar ceilalți să poarte combinezoane distinctive de „protecție”. Vaccinații au acces neîngrădit la „normalitate” și viață socială (aia despre care „specialiștii” spuneau că este ne-esențială). Vaccinații au drepturi și libertăți.

Nevaccinații și cei care nu urmează linia oficială a partidului și a „autorităților” vor rămâne închiși (deocamdată) în case și vor fi nevoiți să suporte și pe mai departe restricțiile. Pentru că drepturile și libertățile vaccinaților sunt mai importante decât ale celor nevaccinați! Și uite așa, discriminarea devine astfel politică oficială în România.

Este discriminatoriu și profund greșit să îngrădești viaţa sau dreptul cuiva la muncă, la distracție doar pentru că nu este vaccinat. Mai ales când spui că vaccinarea nu este obligatorie. Sau poate totuși este, doar că unii nu au curajul să recunoască?

Trăim într-o dictatură sanitară și asta ne ocupă tot timpul, așa că discriminarea nici nu mai pare odioasă. Din contră. Credem că e în beneficiul nostru.

Ce va fi de aici încolo e simplu de intuit. Cei „buni” vor avea adeverințe, pașaport verde și tot felul de beneficii. Cei „răi” urmează să poarte semne distinctive. Ca să-i putem recunoaște de la distanță și să știm să ne ferim de ei. Ca pe vremuri…

Cineva sugera „autorităților” o idee demnă de luat în considerare: să organizeze concerte, spectacole și Untold-uri pentru nevaccinați. Exclusiv pentru nevaccinați și iresponsabili. Pe urmă vedem cine supraviețuiește!

Ca să meargă la sigur, iar populația vaccinată să se simtă și mai în siguranță, o altă idee (și mai radicală decât concertele) ar fi ca toți cei nevaccinați să fie izolați în cartiere strict delimitate (eventual și cu gard), iar pe urmă să fie strânși de „autorități”, urcați în trenuri și trimiși departe. Cât mai departe. Și doar cu bilet dus.

PS. Sunt două întrebări fundamentale:

  1. Putem să îi împărțim pe oameni în „buni” (pentru că au ascultat de guvernanți și s-au vaccinat) vs. „răi” (pentru că au dubii și nu s-au vaccinat)? Răspuns: Da, putem! De când e lumea, oamenii au fost împărțiți în buni și răi în funcție de tot felul de criterii (stabilite arbitrar de „autorități”). Nu e nimic nou sub soare. Ieri au fost luați în vizor cei care nu erau blonzi, astăzi sunt cei nevaccinați.
  2. Care este, până la urmă, „vina” celor nevaccinați? În esență, nu au altă vină, decât vina oricărui eretic: nu gândesc „corect”! Au îndoieli și gândesc contrar unui sistem, un sistem care se vrea dominant, dar care eșuează să producă „dovezi” și se bazează strict pe „autorități”. Sunt vinovați pentru că nu respectă lozincile și propaganda.

Citiți și:
Revoluția covid este pe val. Se ascute lupta de clasă: masele largi vaccinate vor fi asmuțite asupra chiaburilor și burjuilor nevaccinați
Urmașul lui Hitler: „Când le redai libertăţile celor nevaccinaţi, pierzi ocazia de a ajunge la toată lumea cu vaccinarea”

 

yogaesoteric
30 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More