Vaccinaţii răspândesc bolile!

 

Nu o spune Olivia Steer, ci un studiu al NASA şi CDC publicat în 2011 în revista americană The Journal of Infectious Diseases (Jurnalul de boli infecțioase). Echipa de cercetători de elită a fost compusă din membrii de la Centrul Spațial Lyndon B. Johnson al NASA, Centrul Ştiinţelor despre Sănătate al Universităţii din Texas, Școala Medicală a Universității din Colorado și Centrul de control și prevenire a bolilor (CDC), ne informează NATURAL NEWS.

Oamenii de știință sunt șocați să afle că vaccinurile anti-varicelă pot transforma persoanele vaccinate în „purtători” care răspândesc boli infecțioase.

Zona zoster, de asemenea, cunoscută și cu numele de „herpes zoster“, va afecta aproximativ 1 din 3 adulți americani în timpul vieții lor. Estimările sugerează că există în jur de peste un milion de cazuri afectate de zona zoster în fiecare an în Statele Unite. Boala este cauzată de virusul varicelo-zosterian în stare latentă – același virus care cauzează varicelă. Este destul de bine cunoscut faptul că, dacă ai avut varicelă ești expus riscului de a dezvolta zona zoster în anii ulteriori.

Dar știați că vaccinul anti-varicelă crește riscul ca cineva să dezvolte varicelă?

Echipa a efectuat analize pe 36 de bărbați și femei voluntari, care aveau vârsta de peste 60 de ani. Pentru început, tuturor voluntarilor li s-a administrat un vaccin anti-varicelă produs de gigantul farmaceutic Merck. Vaccinul, cunoscut sub numele de Zostavax conține virusul varicelo-zosterian atenuat (VZV), în stare activă.

Oamenii de știință au observat faptul că în prospectul vaccinului se avertizează că pacienții trebuie să evite contactul cu nou-născuți, cu femeile gravide care nu au avut varicelă, și cu persoanele cu imunitate scăzută pentru o perioadă nespecificată de timp de la vaccinare.

După administrarea vaccinului, voluntarilor la studiu li s-au adunat mostre de piele pe tampoane care s-au aplicat la locul injectării. Mostre de salivă au fost adunate înainte și după vaccinare. În zilele de la 1 până la 3, și în zilele 7, 14, 21 și 28, au fost prelevate mostre de salivă în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Așa și, ce au găsit? Exact 50% din mostrele de piele prelevate de la locul injectării în termen de zece minute de la administrarea vaccinului au rezultat pozitiv pentru virusul varicelo-zosterian atenuat (VZV). Echipa susține că acest lucru ar putea indica prezența unei boli infecțioase pe piele la câteva minute după vaccinare.

În mostrele de salivă, niciunul nu a avut rezultat pozitiv pentru ADN-ul VZV imediat după vaccinare. Cu toate acestea, în timpul primei săptămâni de analize a salivei post-vaccinare, mostrele a 21 dintre cei 36 de voluntari au rezultat pozitiv pentru ADN-ul VZV. În ziua a 14-a, VZV a fost detectat în mostrele a 11 voluntari, iar în ziua 21, a fost detectat în 10 mostre. Până în ziua a 28-a, VZV a rămas prezent doar la doi dintre voluntarii la studiu. ADN-ul VZV nu a fost detectat în saliva a 15 voluntari pe parcursul experimentului de 28 de zile.

Potrivit echipei de cercetare, prezența ADN-ului VZV în salivă timp de până la 28 de zile după vaccinare sugerează că există un potențial pericol ca persoanele care au primit recent vaccinul să transmită virusul VZV altor persoane.

Aceste descoperiri cu siguranță nu sunt surprinzătoare, potențialul unei vaccinări cu virus activ de a provoca boală este pur și simplu un lucru care de multe ori este trecut cu vederea de către populație. Și nu este doar vaccinul anti-varicelă care este îngrijorător, sunt o mulțime de alte vaccinuri care pot răspândi, de asemenea, boală.

Anumite organizații pentru sănătate par să recunoască riscurile asociate vaccinării, cel puțin pentru cei care sunt defavorizați. După cum observă Mike Adams, pentru pacienții cu sistemul imunitar slăbit, în cartea Ghidul pacientului de Johns Hopkins se avertizează împotriva contactului cu copiii care au fost vaccinați recent și „Spune prietenilor și membrilor familiei care sunt bolnavi sau au făcut un vaccin cu virus activ (cum ar fi varicelă, rujeolă, rubeolă, gripă intranazală, poliomielită sau variolă), să nu facă vizite.”

La St Jude, copiii tratați împotriva cancerului primesc un set similar de sugestii – și este lesne de înțeles de ce dovezile științifice continuă să arate că, atunci când o persoană este vaccinată cu un virus activ, ar putea să transmită virusul încă câteva săptămâni după vaccinare.

Și după cum revista americană The Health Ranger subliniază, riscul de transmitere și infecția ulterioară se aplică tuturor – vaccinați sau nu.


Citiţi şi:

Statistici şi vaccinuri

Țiganii corturari mănâncă ştir, nu o citesc pe Steer. Legea vaccinării obligatorii se vrea impusă în România printr-o masivă manipulare!

 

yogaesoteric
10 iunie 2017

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More