Familia lui Sting își cultivă singură toate legumele!

Faimosul cântăreț de origine britanică Sting urmărește să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

Respectând porunca „Nu ucide!”, Sting nu mănâncă carne, nu poartă articole din blănuri și piele naturale și nici măcar nu face baie obișnuită cu tot felul de produse cosmetice (săpunuri, deodorante, geluri de duș), preferând baia turcească.

Mai mult decât atât, el a avansat cu succes în practica sa vegetariană, creându-și propria gospodărie curat ecologică. Familia Sting își cultivă singură toate legumele, furnizându-le periodic și magazinelor locale.

Sting în formă perfectă la 71 de ani

Este o credință populară că vârsta este mai milostivă față de bărbați. Dar Sting nu se bazează pe asta și a adoptat un stil de viață care îl menține într-o formă și o sănătate perfecte. Iată obiceiurile lui.

Dieta macrobiotică

Sting și soția sa, Trudy Styler, duc un stil de viață foarte sănătos. Urmează o dietă macrobiotică, ceea ce înseamnă că meniul lor este bogat în cereale, legume proaspete, iar abstinența de la produse lactate și zahăr este obligatorie. Toate alimentele care conțin toxine sunt evitate. Semifabricatele sunt absolut interzise. Ideea principală a acestui tip de dietă este de a mânca cât mai natural posibil – fără conservanți și potențatori de aromă. Cel mai bine este să mănânci fructe și legume de sezon.

Producție proprie

Nu toată lumea își poate permite acest lux, dar este un plus imens pentru un stil de viață bun. Sting și Trudy cultivă o mulțime de produse în propria lor fermă. Pe lângă fructe și legume, ei produc miere și cresc pui.

Yoga

Efectele extraordinare ale practicii yoga sunt dovedite încă o dată, deși Sting a început să o practice târziu – când avea aproximativ 40 de ani. El însuși a vorbit despre beneficiile acestei activități: „Yoga te motivează să te antrenezi mai des și inversează într-adevăr procesul de îmbătrânire. Te face să te simți minunat și te face uimitor de atletic. La această vârstă, trupul meu poate face mișcări la care nici măcar nu m-aș fi putut gândi în tinerețe”, a spus muzicianul.

Meditaţie

Sting completează yoga cu meditația, deoarece și conștiința lui are nevoie să se relaxeze. Echilibrul interior este la fel de important ca cel fizic. „Meditația m-a învățat să am încredere mai mult în puterea iubirii – dragostea față de mine și față de cei dragi”, spune cântărețul.

Citiți și:
Kazim Gurbuz are 95 de ani, practică yoga şi este vegetarian
Avantajele certe ale alimentaţiei vegetariene. Motivele pentru care tot mai mulţi oameni renunţă la carne
Masa cu legume și flori, noua tendință a bucătarilor francezi în 2021

 

yogaesoteric
17 februarie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More