Veste istorică! Singapore a recunoscut primul deces cauzat de vaccinul anti-covid și a despăgubit familia victimei cu 168 de mii de dolari

Ministerul Sănătății din Singapore (MOH) a recunoscut în mod oficial primul deces din țară asociat cu vaccinurile anti-covid-19 – un bărbat din Bangladesh în vârstă de 28 de ani, cunoscut doar sub numele de Rajib, care era anterior sănătos, dar care, la scurt timp după ce a fost vaccinat, a suferit un „incident medical” și a murit în 2021, relatează The Defender.

Într-un anunț din 17 februarie, Ministerul Sănătății a declarat:

Medicul legist de stat a hotărât la 15 februarie 2023 că moartea unui bărbat din Bangladesh în vârstă de 28 de ani, care a decedat la 21 de zile după vaccinarea anti-covid-19, a fost un accident medical.

Cauza decesului a fost certificată ca fiind miocardită. Medicul legist de stat a constatat, de asemenea, că, în funcție de probabilități, este posibil să fie legată de vaccinarea anti-covid-19.”

Victima, anterior sănătoasă, și-a pierdut cunoștința și nu și-a mai revenit niciodată.

Familiei sale i se va plăti o sumă unică de 225.000 de dolari singaporezi (168.000 de dolari americani).

Citiţi şi:
Profesorilor nevaccinați din New York le-au fost trimise amprentele digitale la FBI
Cifre șocante la nivel mondial. Val de decese în exces în toate țările vaccinate

 

yogaesoteric
24 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More