Viktor Orban: „Ascultându-l pe președintele ucrainean, este evident că acest război se prelungește”

„Ascultându-l pe președintele ucrainean, este evident că acest război se prelungește. Nu ne putem aștepta să se încheie în curând. Salvarea de vieți este posibilă doar cu pace și încetarea focului. Noi, ungurii, rămânem de partea păcii.

Anul trecut Ungaria a oferit Ucrainei cel mai mare ajutor umanitar din istoria sa. Am permis ca peste 1 milion de refugiați din Ucraina să ne treacă granițele. Noi, ungurii, vom continua să ajutăm ucrainenii cu ajutoare umanitare, dar nu vom continua să furnizăm arme.

Negocierile de pace, o încetare a focului cât mai repede posibil și o înțelegere care să conducă la o pace durabilă rămân în interesul Ungariei. Europa este «targetată» mai adânc într-un război, care ar putea avea consecințe catastrofale pe termen lung.

Prin urmare, noi, Ungaria, nu suntem în pericol să fim băgați în război, dar alții nu numai că sunt în pericol, ci au fost deja băgați. Și apoi sunt declarațiile despre dacă ele (țările occidentale) sunt sau nu în război cu Rusia. Aceasta este o situație ridicolă pentru că cine este în război nu este o chestiune de declarații.

Dacă trimiteți arme, dacă finanțați întregul buget anual al uneia dintre părțile aflate în război, dacă promiteți transporturi de arme noi, arme din ce în ce mai moderne, atunci puteți spune ce doriți. Indiferent ce spui, ești în război”, a spus Orbán.

Nu sunteți de părere că omul acesta e rațional? Pacea putea fi făcută înainte să înceapă războiul. ONU, OSCE, NATO au avut toate datele, din belșug, că Ucraina ataca Donbas-ul înainte să înceapă războiul. Timp de 8 ani. Și cu o săptămână înainte să înceapă operațiunea militară sură l-a intensificat chiar.

Doar imbecilii nu văd, refuză realitatea, să-și hrănească marotele. Când urăști, nu mai judeci. E clar. Și spiritul umanitar e atrofiat. Devii beton în fața argumentelor.

Îi pasă cuiva de morții din Ucraina? Aș! Interesele geopolitice sunt prioritare. Ce mai reprezintă soarta unui popor în bătălia pentru controlul planetar? În creierul bolnav al politicienilor……. Să fim serioși!

Citiți și:
Viktor Orban: Cine transportă arme și cine antrenează soldați este în război cu Rusia. S-au lăsat atrași în război
Viktor Orban: Războiul din Ucraina va pune capăt supremației Occidentului! Lumea nu a trecut de partea SUA

 

yogaesoteric
30 martie 2023

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More