Vina „nevaccinaților”

Am văzut că se caută o „vină” a celor care nu s-au „vaccinat” în faptul că cei care s-au „vaccinat”… au făcut-o!

Bunica, Dumnezeu să o ierte, avea o vorbă înțeleaptă: „Unui om nu poți să-i faci un bine, dacă nu-l dorește!. Vorba asta mi-a sunat de fiecare dată în universul meu lăuntric când am eșuat să „salvez” pe cineva!

O altă vorbă înțeleaptă vine direct de la Dumnezeu: „Un profet nu este disprețuit decât în patria sa și între rudele sale și în casa lui”. Și cuvintele astea mi-au răsunat în conștiință de oricâte ori am eșuat cu cei apropiați!

Și care dintre noi nu am pățit la fel?

Puteam face mai mult decât am făcut? Desigur! Dar nu cred că am fi reușit, nici măcar cu forța! De ce spun aceasta?

Fiecare dintre noi a avut un impuls inițial, să se „vaccineze” sau nu, având la bază motive diferite și fiecare dintre noi a urmărit să și le consolideze, căutând argumente, mai ales de acolo de unde era „întărit”, în opinia sa!

Aici mass-media vândută și cenzura informațională au avut un rol decisiv! Argumentele anti-„vaccinare” erau mai greu de găsit și mai ales, nu te „bombardau” continuu, din toate părțile! Dar ele puteau fi găsite, și atunci când există profesori de microbiologie care sunt diametrali opuși în opiniile lor, tu cel fară cunoștinte medicale ai fi putut să-ți spui măcar: „despre vaccinul asta nu se știu prea multe și s-ar putea să fie periculos!”.

A venit apoi marea trădare a medicilor, care au recomandat „vaccinarea”, deși ei ȘTIAU că nu e suficient studiată și că în felul acesta se pot face complici la crimă! Dar prea era ademenitoare răsplata!

Următorul pas a fost creșterea presiunii în favoarea „vaccinării”; „nevaccinații” nu mai aveau voie în concediu, să-și viziteze rudele, să muncească, să circule, să, să, să!

Cei care au fost nehotărâți până la acel moment, au cedat, pentru că nu au făcut față acestei presiuni și pentru că media le-a furnizat încontinuu doar morții din cauza „nevaccinării” și niciodată pe cei în urma „vaccinării”! Nici astăzi nu le sunt furnizate altfel de date! În plus, papa de la Roma i-a liniștit pe catolici că n-ar fi niciun păcat să ucizi copii pentru „vaccin”, mai ales că această crimă a avut loc de mult, dar ar fi un „păcat” să fi fost făcută în zadar! La ortodocși, au făcut-o arhiereii, preoții, sau monahii, vedete! Tot un fel de papi!

Unde și cum am fi putut interveni și nu am făcut-o?
Unde am putea să o facem azi?

Câți dintre cei „vaccinați” în viață ați auzit că regretă „vaccinarea”?
Eu, niciunul!

Și cred că este „normal” să se comporte așa, pentru că altfel ar fi nevoiți să accepte că-i paște moartea iminentă și nu cred că poate cineva să trăiască gândindu-se că poate muri, în fiecare clipă! Sigur, toți putem muri în fiecare clipă, dar nu din vina noastră! Câți din cei care fumează se gândesc ca vor face cancer? Câți dintre cei care beau, că vor face ciroză? Nimeni! Regretele încep doar după ce faci cancer, ciroză, accident vascular ș.a.m.d.!

Curând va începe o nouă rundă de „vaccinare” și oamenii vor continua să se „vaccineze” spunând „dacă nu am murit din două, trei, nu am să mor nici din patru, cinci!”, uitând cât de importantă este doza letală în caz de otrăvire!

Iar argumentul forte este cea mai mare cacialma din istoria lumii: „cei vaccinați fac o formă mai ușoară!

Tare mult aș vrea să-mi explice și mie cineva cum au ajuns la concluzia asta?

Fiecare știe, din viața sa, că pe vremea când existau mai multe gripe, nu doar corona, și toată familia se îmbolnăvea pe rând, sau deodată, unii treceau mai ușor prin boală, alții mai greu! Uneori cei vaccinați antigripal scăpau ușor, alteori tocmai ei făceau o formă mai gravă! Așa este în toate bolile și o să fie până la sfârșitul lumii! Oamenii sunt diferiți, răspunsul lor imunitar e diferit, funcție de o grămadă de factori!

Ca să poți afirma „cei vaccinați fac o formă mai ușoară”, este necesar să faci un studiu comparativ pe mii și mii de persoane, cât mai asemănătoare ca sex, greutate, stare de sănătate ș.a.m.d. plus că ar fi necesar să fie infectate toate cu aceeași variantă! Dar și atunci, cum faci diferența dintre cineva care spune că „nu se simte prea bine” și unul care „se simte destul de bine”? Nu în ultimul rând, chiar după un astfel de studiu, poți afirma cel mult că în grupa X au fost cu atâtea procente mai puține cazuri de deces, sau de intervenții de urgență!

Într-un singur caz poți afirma că „cei vaccinați fac o formă mai ușoară”: când niciunul dintre ei nu necesită internare, sau nu moare, ori asta știm cu toții că nu este așa ci se petrece tot mai des, mai ales acum când mai toți sunt „vaccinați”!

Singurul ajutor pe care pot eu să-l ofer este să mă rog lui Dumnezeu să le dea discernământ, să nu mai facă încă un „vaccin” și astfel să nimerească poate unul care nu-i decât ser fiziologic, sau să nu ajungă la „doza cumulativă letală”. Mă rog pentru că mai repede găsesc înțelegere la Dumnezeu, decât la ei! Singura noastră „vină” este poate că nu o facem încontinuu…….

Autor: Ioan Sperling

Citiți și:
Dragi vaccinați
Delir la Ministerul Sănătății. Nevaccinații, scoși vinovați pentru morții din pandemie

 

yogaesoteric
5 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More