Dragi vaccinați

Dragi vaccinați,

Călcați-vă un pic pe inimă și citiți cu atenție cele ce urmează. Sunt aspecte neplăcute auzului, dar nu scriu ca să mă aflu-n treabă, ci pentru că adevărul este necesar să fie spus, și poate unora dintre voi le va fi de folos.

Bun.

Vă place sau nu, poțiunea magică face victime

Oamenii mor pe capete. Sportivi, oameni tineri cad secerați pe stradă, pe terenul de sport, ori se culcă seara buni, sănătoși, iar a doua zi nu se mai trezesc.

Vorbesc despre cazurile vizibile, pentru că, din păcate, există și altele, neștiute, care nu atrag atenția presei. Ba un cancer galopant apărut peste noapte, ba un accident inexplicabil de mașină, pe șosea. Plus oamenii mai în vârstă, trecuți toți la „cauze naturale”, așa cum erau trecuți înainte la „covizi”.

Știu că e dureros și greu de asimilat ce spun.

Mulți dintre noi am urmărit să vă deschidem ochii, de aproape trei ani, fără succes. Ba chiar ne-am ales cu niște înjurături la pachet, dar nu mai contrează, trăim vremuri de minciună și confuzie.

Bun.

Vă place sau nu, toată povestea cu guvidul, măștile și vaținul a fost un test pe care, dintr-un motiv sau altul, nu l-ați trecut.

Un triplu test:

De inteligență (era necesar să vă prindeți de multe aspecte, de la început ori pe parcurs; nu intru în detalii, pentru că nu vreau să necăjesc pe nimeni).

De credință (era necesar să vă rugați la Doamne-Doamne pentru sănătate, nu să vă puneți încrederea în așa-zisa „știință”).

Dar mai ales de omenie (pentru că multora nu v-a păsat ori chiar v-ați bucurat când „autoritățile” ne-au obligat pe toți să ne sufocăm cu măștile, inclusiv pe copiii de școală; pentru că nu v-a deranjat, ori chiar v-a făcut plăcere să intrați în magazine cu nazipasu’ din dotare, în timp ce unii dintre noi n-am avut cum să cumpărăm un tricou sau o pereche de încălțări pentru copii; pentru că v-a plăcut să vă „testați”, și din cauza asta mulți am fost obligați să ne supunem la termoscanări, bețe în nas și altele asemenea).

Adevărul tulbură și uneori doare.

Dar se apropie vremea plăților.

Deja anumite persoane care au făcut propagandă la ce nu era cazul s-au ales cu sănătatea praf, sau chiar au plecat intempestiv în lumea de dincolo, chemați de „patronii” care i-au ținut în slujbă.

Ce-i de făcut?

Vă place sau nu, este necesar să faceți acum ce n-ați fost în stare să faceți atunci.

Nu e ușor, dar este necesar să vă rugați pentru iertare. Pentru greșeală, pentru frică, pentru neștiință, pentru necredință, pentru neomenie. Puternic, continuu, din suflet, ca să nu vi-l pierdeți definitiv. Să mergeți la biserică și să vă rugați.

Să recunoașteți adevărul: în inima voastră, înaintea Domnului și în fața oamenilor. Nimeni nu se bucură pentru răul vostru, dimpotrivă, cei mai mulți suntem afectați și îngrijorați pentru voi și pentru ce va veni.

Cam asta-i.

Deschideți ochii, cereți iertare și ajutor pentru vindecare.
Domnul e mare, poate să scoată și sufletele din iad.

Autor: Alis Popa

Citiți și:
Virusologii cer „dezvaccinarea” populației. Este necesar să fie refăcut sistemul imunitar!
Statistica cazurilor de cancer după vaccinare din ultimii 6 ani

 

yogaesoteric
3 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More