Vine „semnul fiarei”: În Suedia, un microcip care conține informații despre pașaportul de vaccinare poate fi încorporat în mână

Situația a devenit deja foarte ciudată. Înainte de a intra în subiect, vă punem o întrebare. Dacă ați putea avea un pașaport de vaccinare încorporat permanent în mână, ați face aceasta? În mod uimitor, unii oameni din Suedia fac aceasta de bună voie. Își pun microcipuri care conțin informații despre statusul lor de vaccinare și sunt încântați de cât de convenabil este aceasta. Puteți urmări mai jos un videoclip elocvent, din care veți putea înțelege ce se petrece.

Propaganda celor care promovează cipul spune:

Introduceți pașaportul covid sub piele – disponibil sub formă de cip

Ia-ți pașaportul covid printr-un cip în mână sau în altă parte sub piele. Introducerea de cipuri în trup cu diferite tipuri de informații devine din ce în ce mai populară, iar acum puteți introduce în cip și pașaportul covid.

Oare oamenii chiar nu înțeleg unde ar putea duce asta?

Societatea este din ce în ce mai mult împărțită în două clase mari, iar clasei de oameni care se conformează de bună voie i se acordă multe „privilegii” care celuilalt grup i se refuză.

Mulți cred că aceasta este „doar o fază” și că în cele din urmă se va reveni la normal. Dar adevărul este că nu este deloc „doar o fază”.

Autoritățile au recunoscut în mod deschis că acest covid va fi cu noi permanent. Ceea ce înseamnă că toată infrastructura pe care au pus-o în funcțiune este aici ca să rămână.

Inutil să mai spunem că toate acestea sună extrem de asemănător cu ceea ce se petrecea în anii 1930.

Oamenii care ne fac toate acestea și-au dat măștile jos și ne arată cine sunt cu adevărat.

Aceste vremuri sunt foarte întunecate și vor deveni mult mai întunecate, dacă, de dragul confortului, oamenii continuă să se lase prostiți de psihopații scelerați care conduc din umbră.

Citiți și:
Actorul Dorel Vișan despre restricțiile covid în România: „Trăim într-o lume bolnavă din care a fost alungat Dumnezeu, și o lume fără Dumnezeu este o lume lipsită de sens!”
Au apărut documente guvernamentale americane care oferă indicii că această așa-zisă pandemie de covid-19 este una falsă

 

yogaesoteric
3 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More