Soția chimistului german Andreas Noack dezvăluie că soțul ei a fost ucis

Ceea ce știu este că aceste lame de grafen… taie venele… este o ruletă rusească. Știind asta, oricine continuă să injecteze este un criminal. Sunt specialist în carbon activ. Sunt lame la scară nanometrică.” – Dr. Andreas Noack

Este același dr. Andreas Noack care a fost apoi atacat de polițiști înarmați în mijlocul unei transmisiuni în direct pe YouTube (pentru că se pare că încălcase legile germane privind coronavirusul) și care mai apoi, după cum povestește propria sa soție însărcinată într-un videoclip, a fost ucis la doar câteva zile după ce a publicat un videoclip important cu informații despre grafen și injecțiile anti-covid-19.

Hidroxidul de grafen a fost găsit în toate vaccinurile examinate. Oxidul de grafen formează în fluxul sanguin structuri de aproximativ 50 nm lățime și 0,1 nm grosime. Sunt foarte subțiri, dar foarte rezistente și acționează ca niște mici lame de ras în fluxul sanguin și pot tăia vasele de sânge. Aceste structuri nu se sparg. Odată ajunse în sânge, rămân acolo pentru totdeauna (cu excepția cazului în care persoana primește o transfuzie de sânge pentru a le elimina). Efectul lor asupra vaselor de sânge este cumulativ. Cu cât rămân mai mult timp în sânge, cu atât mai multe vase de sânge sunt deteriorate în timp. Aceasta duce la probleme de sângerare în tot trupul.

El vorbește despre studiul doctorului Campra și afirmă că nu este vorba de oxid de grafen, ci de hidroxid de grafen. La scară nanometrică, aceste structuri pot fi descrise ca lame nedegradabile din punct de vedere biologic. E o ruletă rusească, pentru că acestea taie vasele de sânge. Atunci când injectați vaccinul într-o venă, lamelele circulă în sânge și taie endoteliul vaselor de sânge. Aceasta este cauza tuturor problemelor cardiovasculare apărute după vaccinare.

Dacă faceți autopsia victimelor, nu veți găsi nimic. Lamele sunt prezente în sânge, de aceea sportivii sănătoși cad morți. Oamenii se prăbușesc și intră în convulsii după ce au fost inoculați. Au avut ghinion la ruleta rusească.

Este necesară o dezbatere științifică.

Dr. Noack subliniază că, după ce își dă seama de această situație, oricine continuă să injecteze este un criminal.

Soția sa însărcinată a fost cea care a spus că Noack „a murit pentru noi toți” și a folosit această ocazie pentru a ne îndemna „să fim uniți mai mult ca niciodată.

Citiți și:
Fost expert OMS în pandemie, Astrid Stuckelberger: „O pandemie de minciuni. În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale…”
Oxid de grafen în vaccinurile împotriva covid, depistat de testele de microscopie electronică prin scanare și transmisie. Articol-studiu de dr Robert Young (I)
SUA: Oamenii de știință confirmă existența oxidului de grafen și a mai multor materiale toxice în „vaccinurile” împotriva covid-19

 

yogaesoteric
3 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More