279 de decese subite au fost cauzate de afecțiuni cardiace la sportivii americani după vaccinare!

Un studiu recent – realizat de biologul Panagis Polykretis, specializat în biologie structurală, şi de dr. Peter McCullough, medic internist şi cardiolog autorizat – arată că 279 de sportivi şi foşti sportivi de performanță din Statele Unite au murit din cauza unui stop cardiac după administrarea vaccinurilor anti-covid-19.

Potrivit datelor, s-a constatat că, din 2021 până în 2022, au fost documentate la nivel global cel puţin 1.616 de cazuri cu stop cardiac la sportivii vaccinaţi, dintre care 1.114 au fost fatale, iar în SUA au fost înregistrate 279 de decese în rândul foştilor şi actualilor sportivi americani. Sportivii au un risc mai redus de stop cardiac şi moarte subită cauzată de afecţiuni cardiace în comparaţie cu non-atleţii. Potrivit unui studiu american realizat în anul 2016, non-atleţii, în comparaţie cu sportivii, au un risc de 29 de ori mai mare de moarte cardiacă subită.

Dr. Peter McCullough a adus în discuție un studiu european care a monitorizat decesele subite provocate de afecţiuni cardiace la sportivii europeni pe parcursul a 35 de ani, din 1966 până în 2004. Rezultatul a fost de aproximativ 29 de decese pe an. În SUA,  între 100 şi 150 de sportivi mor în fiecare an având moarte subită însă în anul 2022 au fost raportate peste 190 de decese din cauza stopului cardiac la actuali şi foşti sportivi.

După analiza datelor, McCullough este de părere că: „nu există nicio îndoială”, că numărul deceselor cardiace subite a crescut după vaccinare. Medicul a făcut referire la o serie de studii care au arătat creşteri mari ale cazurilor de miocardită în urma vaccinărilor anti-covid-19. Studiile realizate înainte de pandemie arată că numărul pacienților diagnosticați cu miocardită era mult mai mic înainte de apariția vaccinului.

Potrivit Epochtimes, un studiu realizat de cercetătorii de la Kaiser Permanente, publicat în august 2022, a estimat că miocardita ar fi în 186 de cazuri la un milion după a doua doză de vaccin la copiii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani. La bărbaţi, această cifră a fost ridicată la 377 de cazuri la un milion. Cu toate acestea, în cadrul unor studii prospective, un studiu thailandez a constatat că 2,3% dintre copiii care au primit două doze de vaccin cu ARNm au avut o afecţiune cardiacă. Un alt studiu a evaluat 777 de lucrători din domeniul sănătăţii care au primit doze de rapel şi 2,8% au raportat o leziune cardiacă.

Aceasta înseamnă că, în cazul în care rezultatele sunt extrapolate, aproximativ 25.000 de persoane la un milion ar putea suferi afecţiuni cardiace după două sau trei doze de vaccin anti-covid-19, potrivit lui McCullough.

Sunt foarte îngrijorat”, a declarat McCullough, „Aceasta este o problemă de sănătate publică. Cred că este de datoria indivizilor să dezvăluie statutul vaccinal.” „Asistăm la rapoarte privind personalităţi publice sau sportivi care, unul după altul, mor brusc, fără nicio explicaţie. Este de datoria familiilor, a personalului medical, a doctorilor şi a reporterilor să dezvăluie statutul lor vaccinal. Acestea sunt vaccinuri experimentale şi sunt legate de decese în studii evaluate de colegi.

Citiți și:
Moartea subită face ravagii în Italia. Atac de cord pe bandă rulantă la persoane tinere
Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă
O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură

 

yogaesoteric
17 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More