31 martie – Ziua tenacităţii

 

Nativii zilei de 31 martie sunt luptători care vor merge înainte indiferent de obstacole. Ei au tenacitatea de a se menţine într-o poziţie pentru mult timp. Odată stabiliţi pe un post, vor fi foarte greu de dat la o parte. Uneori, ideile lor originale vor rămâne neexprimate, pur şi simplu pentru că le face plăcere să se menţină într-o poziţie favorabilă. În orice caz, atunci când se apelează la ei în momente de criză, vin cu soluţii extrem de creative şi practice, câştigând aprecierea superiorilor.
 
Poate fi greu de lucrat cu nativii zilei de 31 martie, deoarece au tendinţa de a ţine pledoarii şi de a fi foarte exigenţi cu colegii de muncă. Cei născuţi în această zi sunt, mai presus de toate, foarte realişti în ceea ce priveşte poziţia pe care o deţin şi destul de ageri pentru a avea garanţia că vor supravieţui în jungla locurilor de muncă.
 
Este posibil ca, la un moment dat, nativii să aibă ocazia de a face o schimbare majoră de serviciu. Dacă profită de ea, probabil că vor avea succes, deşi s-ar putea să dureze ceva timp. Dacă se hotărăsc să ignore această şansă, talentele lor ascunse nu vor mai ieşi la iveală. Cei născuţi pe această dată reacţionează bine la provocări. Totuşi, din cauza dorinţei de siguranţă şi a realismului în privinţa aspectelor financiare, preferă riscurile calculate şi nu sunt adepţii jocurilor de noroc.
 
Persoanele născute pe 31 martie se simt bine în postura de şef, dar se descurcă mult mai bine ca asociaţi sau parteneri, acolo unde talentele şi ideile lor inovatoare şi creative pot contribui la efortul de echipă. Nativii acestei zile pot trăi singuri ani întregi, dar se descurcă foarte bine şi în viaţa de familie.
 
Rareori cei născuţi în această zi dau impresia de persoane afectuoase, dar sunt destul de sentimentali în felul lor, exprimându-şi apropierea faţă de cineva prin tachinare gentilă sau umor. Dragostea deschisă este ceva care îi sperie în mod inconştient, în ciuda aparenţei ironice sau chiar cinice. Ei simt nevoia ca fiinţa iubită să fie caldă şi înţelegătoare şi să ştie când să stea deoparte şi când să se apropie. Cei care sunt capabili să interpreteze comportamentul nativilor vor putea stabili o relaţie cu ei. Cei născuţi astăzi sunt foarte intuitivi şi se aşteaptă ca cei iubiţi să fie la fel, poate chiar să îi înţeleagă fără să fie nevoie de cuvinte. Pe de altă parte, sunt foarte suspicioşi în legătură cu persoanele prea volubile sau care fac foarte uşor promisiuni.
 
Persoanele născute pe 31 martie nu au trăsături de mari lideri, dar sunt destul de răbdători şi ştiu să aştepte până obţin ceea ce doresc. În general, îşi urmează raţiunea, nu inima. Nativii apreciază foarte mult abordarea directă.
 
SFATURI:  Folosiţi-vă bunul simţ pentru a obţine avantaje, dar aveţi încredere şi în instinctele dumneavoastră. Controlaţi-vă tendinţele de predicator. Deschideţi-vă în faţa dragostei şi a afecţiunii. Încercaţi să vă controlaţi teama de respingere.
 
PUNCTE FORTE: Tenace, lucid, pragmatic 

PUNCTE SLABE: Reprimat, frustrat, moralist
 
Înapoi la 30 martie – Ziua viziunii ferme 
Continuare: 1 aprilie – Ziua muncii


 

yogaesoteric
martie 2007

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More