A vrut să intre fără mască în bancă, dar paznicii l-au oprit. Ce a făcut apoi bărbat aproape că i-a dus la faliment!

Un milionar din China a găsit o soluţie ingenioasă prin care să le dea o lecție paznicilor care i-au interzis să intre într-o bancă fără mască. Conflictul dintre omul respectiv şi personalul de pază aproape că a dus banca la faliment.

Chinezul și-a retras economiile și a cerut ca banii să fie numărați manual. Suma? Cinci milioane de yuani chinezești (780.000 de dolari americani).

A scos suma maximă cash dintr-o zi

Clientul băncii spune că a scos suma maximă care poate fi retrasă într-o zi, dar că plănuiește să își mute toți banii la alte bănci. Nu este clar dacă de atunci a mai revenit să retragă și restul de bani.

El a mai precizat că le-a cerut angajaților băncii să numere manual cei cinci milioane de yuani, iar întreaga operațiune a durat două ore.

Banca pretinde că a respectat protocoalele covid

Potrivit reprezentanților băncii, bărbatul a decis să își retragă banii în urma unui conflict cu agenții de pază, pornit de la protocoalele covid. Banca din Shanghai a transmis într-un comunicat că agenții nu i-au permis bărbatului accesul în bancă deoarece nu purta mască de protecție.

Ulterior, Sunwear a povestit că a uitat să își ia mască atunci când a plecat spre bancă și că le-a cerut angajaților băncii să-i furnizeze una sau să-l îndrume către un magazin de unde poate cumpăra. Bărbatul insistă că nu a refuzat să poarte mască și că respectă măsurile sanitare.

După ce a povestit evenimentul, numărul urmăritorilor chinezului pe reţelele de comunicare virtuală a crescut semnificativ, ajungând la 1,8 milioane de oameni.

Citiți și:
Un medic zguduie lumea științei: ‘Covid-19 este o farsă! Masca, distanţarea şi testele sunt inutile! Totul e o afacere’
Cronologia unui genocid: covid-19

 

yogaesoteric
18 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More