Actrița Carmen Tănase nu se vaccinează și nu participă la evenimentele condiționate de testarea covid: „Nu mă duc. Aștept să se termine această descreierare. Orice demență și orice deviație din istorie la un moment dat dispare!”

Actrița Carmen Tănase a spus la România TV că nu se va injecta cu serurile experimentale covid cel puțin până în 2023, când se încheie faza a treia a studiilor clinice privind siguranța acestor noi produse. Despre condiționarea participării la evenimente de statusul sanitar, Carmen Tănase a spus că preferă să refuze invitația decât să fie supusă unor proceduri invazive.

Nu mă duc. Aștept să se termine această descreierare. Nu știu cât va dura. Orice demență și orice deviație din istorie, la un moment dat s-a terminat. Deocamdată nu este legal să ți se interzică absolut nimic. Când va fi legal, vom discuta atunci”, a răspuns Carmen Tănase, în exclusivitate la Antena 3. Cu o replică mai devreme, realizatoarea emisiunii a adus în discuție situația medicului Răzvan Constantinescu, întrebând-o pe actriță dacă nu se teme, sugerându-i că ar putea ajunge ca el.

Carmen Tănase a pasat „mingea” înapoi cu eleganță:

Eu cred că dl. dr. Răzvan Constantinescu nu se teme. Dânsul nu se teme. A demonstrat că nu se teme în general de nimic, în afară de Dumnezeu. Deci nu am de ce să mă tem, pentru că dânsul știe foarte bine să își poarte singur de grijă. Eu îl respect, îl apreciez, îl urmăresc – și cam atât am de spus despre asta”, a conchis actrița.

Actrița a refuzat să participe la o filmare din cauză că nu acceptă să îi fie condiționată libertatea de întrunire de testarea sau vaccinarea covid.

Ulterior, ea a declarat la România TV că nu se grăbește la vaccinare din cauză că noile seruri covid sunt încă în perioada de testare și are îndoieli privind eficacitatea acestora.

Nu, eu cred… Sunt un om vaccinat, mi-am vaccinat băiatul când era mic, nu sunt deloc antivaccinistă. Dar am citit și eu… Nu mai fac așa, la vârsta mea, nu mai fac lucruri numai pentru că trebuie făcute sau pentru că mi le spune cineva. Am căpătat exercițiul ăsta de a mă informa. Am înțeles și eu cam cum se produc vaccinurile, cam în cât timp, cum trebuie urmărită populația care este în teste, câți ani trebuie… și consider că acest vaccin nu a trecut încă testul timpului. Ca atare, nu doresc să mă expun acestui risc – pentru că este un risc. Orice s-ar spune, este un risc! Și eu, personal, nu doresc să mă expun acestui risc. Probabil, când se va încheia acest studiu, pentru că este un studiu, și anume în 2023 când se va încheia el și se vor trage niște concluzii este foarte posibil să spun Da, acum vreau să mă vaccinez pentru că sunt convinsă! Deocamdată, nu sunt convinsă cu acest vaccin – nu cu alte vaccinuri!”, a precizat actrița Carmen Tănase, răspunzând întrebării jurnalistului Victor Ciutacu dacă nu se vaccinează pentru că nu crede în vaccinuri sau dintr-un sentiment de frondă față de abuzurile autorităților pandemice.

Citiți și:
Carmen Tănase, o nouă declarație incendiară despre covid-19
Mircea Diaconu, declarații explozive: A opri omenirea, a închide tot… este o formă de ipocrizie. Le-a picat bine multora, mai ales din zonele politice

 

yogaesoteric
10 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More