Actrița Eleonora Brigliadori, mesaj puternic în fața propagandiștilor vaccinării: Ne confruntăm cu cel de-al Treilea Război Mondial. Se desfășoară în sângele vostru

O sesiune video de propagandă pentru vaccinul covid în regiunea italiană Abruzzo a avut un deznodământ nedorit pentru propagandiștii vaccinării. Actrița Eleonora Brigliadori, cunoscută personalitate media din Italia, a spus ceea ce gândește ea despre arma de distrugere în masă al celui de-al Treilea Război Mondial: Vaccinul.

Filmarea, tradusă în limba română, a devenit virală pe grupurile Telegram.

Faimoasă în Italia ca actriță, model și personalitate la televiziune, Eleonora Brigliadori a fost chemată să facă publicitate „vaccinului”, dar ea l-a demascat:

– Sunteți aici ca să le spuneți oamenilor să se vaccineze?

– NU, să nu se vaccineze, să priceapă că nu e un vaccin, ci un SISTEM DE DISTRUGERE!

– Noi înregistrăm spoturi publicitare de promovare a vaccinului.

– Îmi pare rău, voi puteți să vă faceți publicitatea pe care-o vreți, dar eu spun ADEVĂRUL.

– Dar…, o întrebare.

– Orice vreți, spuneți-mi.

– Noi…

– „Noi” fiind cine?

– Regiunea Abruzzo.

– Ok, regiunea Abruzzo face publicitate ca să-i trimită pe oameni la măcel. Băieți, glumiți?

– Nu putem să spunem asta…

– Nu, dar o să vedeți ce se va petrece în 18 luni! Salvați-i pe toți! Fiți prima regiune care-și salvează cetățenii, spunându-le: „Nu vă vaccinați!”, „Nu purtați măștile!”, „Întoarceți-vă la viață!”.

Viața e aici, dar dacă voi nu o trăiți, o pierdeți. Viața e aici, dar dacă voi nu o vedeți, nu o trăiți în realitatea voastră, o pierdeți. Și cine are o putere dar n-o exercită în bine, o pierde.

Aceasta este o lege a naturii. Când e momentul tău să înflorești, să spui adevărul, fă-o! Când e momentul să spui „ajunge cu tâmpeniile”, spune-o! Nu e așa de greu. Faceți-o în fiecare zi, spuneți tuturor celor pe care-i întâlniți, oriunde mergeți.

Poate că pentru asta am venit aici. Din acest motiv simt să spun când e înregistrată o publicitate pentru vaccin, că acesta e ceva cu adevărat nebunesc.

Masca nu vă protejează deloc, trimite un scurtcircuit sinapselor voastre. Nu mai gândiți bine de când v-ați mascat. Înțelegeți asta!

Înainte să luați decizii pentru viața voastră, trăiți măcar o săptămână viața așa cum o trăiați mai înainte (de plandemie).

Vaccinurile vă ucid, poftim! Eu urmăresc să vă salvez! Nu mă interesează partidul, vârsta… Fiecare om să moară de moarte naturală. Nu de cineva care din camera cu butoane îți trimite printr-un impuls de 5G un scurtcircuit la creier sau la inimă sau la un alt organ. Pentru că asta e ceea ce se petrece.

Pentru că grafenul care e înăuntru (injecției), are puterea prin această proteină spike să realizeze scurtcircuite exact acolo unde sunteți cei mai slabi. Dar asta o veți descoperi în 18 luni și de atunci încolo, pentru că oamenii vor începe să moară ca muștele. Dar va părea ca și cum vaccinul nu e cauza.

Pentru că acesta este planul, să cauzeze agravarea bolilor voastre, în tăcere. Și de la acea proteină spike care vă distruge genomul (ADN-ul), nu mai sunteți fii ai lui Dumnezeu, din acel moment.

Sunteți colonizați de o entitate satanică, care face din voi o marfă, pentru că voi veți corespunde unui cod, care pentru ei va fi un „înregistrat”, un copyright, introduc un copyright în genele voastre. Iar acesta e un delict care pe cele de la Nürnberg le face să pălească.

Dar nici unul nu v-o spune! Eu v-o spun azi, ziua de 9 iulie. Ieri am fost bucuroasă să sărbătoresc a 27-a zi de naștere a fiicei mele. După părerea mea toți tinerii, de la cei de 27 de ani și până la gravide, să fie protejați. Și dacă fac acest vaccin, devin sterili și vor avea o grămadă de probleme.

Ne confruntăm cu al Treilea Război Mondial. Nu mai are loc pe cer, are loc în sângele vostru, în inima voastră, în cuvintele voastre și în gândurile voastre, dar mai ales în voința voastră. Așa că mișcați-vă un pas, faceți un gest, întindeți o mână, dați-vă jos măștile și trăiți!

– Mulțumim, mulțumim. O să ne concedieze…, o să ne concedieze…

Citiți și:
Inventatorul vaccinurilor ARN mesager: „Este cel mai cumplit coșmar al vaccinologilor. Opriți vaccinarea!”
Dr. Oana Mihaela Secară despre ineficiența vaccinului anticovid: Vaccinul nu va avea efectul scontat pentru că nu este un virus care permite dezvoltarea unui vaccin ca în cazul variolei
Actorul Florin Zamfirescu, apel dramatic: Nu vaccinați copiii! Nu începeți cu nenorocirea asta!

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More