Actualizare Ben Fulford (28 ianuarie 2019) – Înșfăcarea petrolului venezuelean de către Cabală nu reușește


Conturarea falimentului Corporației US Inc. este la orizont

Lupta pentru planeta Pământ se intensifică pe măsură ce cabala occidentală satanică aflată la guvernare este încolțită. Cabala a devenit și mai periculoasă pentru că literalmente luptă pentru existența ei. Ea se luptă acum cu disperare să rămână la putere prin furtul rezervelor petroliere din Venezuela. Dacă „Elitele” pierd controlul asupra sistemului financiar bazat pe petrodolar, atunci își pierd și capacitatea de a se proteja.

Din ce în ce mai mulți dezvăluitori ies în față și confirmă faptul că membrii cabalei într-adevăr torturează și ucid copii și continuă să omoare majoritatea populației de pe Pământ. Până și ziarul britanic The Guardian confirmă acum ceea ce am raportat de mult, și anume faptul că virusul HIV/SIDA a fost răspândit în mod deliberat în încercarea de a depopula Africa.

Cu ani în urmă, am relatat că dr. Michael Meiring a dezvăluit că, împreună cu pionierul vaccinului împotriva poliomielitei, dr. Jonas Salk, a participat la răspândirea virusului HIV prin introducerea lui în vaccinurile împotriva poliomielitei, vaccin ce a fost administrat la 2 milioane de africani. Se poate observa clar că harta declanșării în Africa a epidemiilor de HIV/SIDA corespunde exact ariei unde s-a desfășurat campania de vaccinare împotriva poliomielitei. De asemenea, vă asigur că Ebola, SARS, gripa aviară etc. au fost, și ele, răspândite în mod deliberat ca parte a acestui program de depopulare la nivel planetar. Nu voi reveni aici în detaliu, dar pentru cei care vor dovezi, vor găsi mai mult decât suficiente în raportul prezentat de site-ul PressTV. [n.red. – Veți găsi acolo fotocopia unor documente ce demonstrează că armata americană produce în mod frecvent viruși, bacterii și toxine letale, încălcând flagrant Convenția Națiunilor Unite. Documentele prezintă detaliat cum Pentagonul a folosit insecte și lilieci pentru a răspândi viruși încă din anii 1970. Informații convergente au fost oferite și pe site-ul rusesc SputnikNews, care confirmă că astfel de laboratoare americane au fost amplasate și în Republica asiatică Georgia.]

De asemenea, mai mulți martori descriu modul în care membrii elitei de guvernământ occidentale au sacrificat copii ca parte a închinării lor la zeul Baal, cunoscut și sub numele de Moloch, Set, Satan etc.
Voi menționa mai jos câteva dintre cele mai recente dezvăluiri despre aceste aspecte îngrozitoare, dar mai întâi să observăm lupta continuă ce are loc la nivel global.

În ultimul său „spectacol”, mafia satanică khazară încearcă acum să-și păstreze controlul asupra sistemului financiar bazat pe petrodolar prin confiscarea rezervelor petroliere ale Venezuelei. Satanistul autodezvăluit Leo Zagami a lansat recent un apel către toți francmasonii lumii să-l sprijine pe „liderul opoziției din Venezuela, francmasonul Juan Guaidoˮ ca președinte.

Venezuela avea la finele lui 2017 cele mai mari rezerve de petrol din lume, mai exact 303 miliarde de barili. În aceste condiții, Nicolas Maduro, președintele re-ales în mai 2018, a decis să își scoată țara din caracatița sistemului bazat pe petrodolar al mafiei Khazare. Ei bine, acesta este motivul real al tenatativei de răsturnare de la putere a lui Maduro și, așa cum explică foarte bine site-ul Zero Hedge, Maduro a rămas încă la putere doar pentru că e sprijinit de Rusia și China.

De fapt contextul e mult mai larg pentru că, după cum dezvăluie surse din Pentagon, „lovitura Neoconilor împotriva lui Maduro a eșuat, deoarece armata americană, Vaticanul, Mexicul, UE, Africa de Sud, Rusia, China, Iran, Turcia, India, Cuba, Nicaragua, Bolivia și alte națiuni nu merg cu ei împreunăˮ.
De asemenea, „Brazilia și Columbia refuză să invadeze sau să permită utilizarea bazelor lor. În plus, nu există recunoașterea de către ONU a păpușelului Guaido și chiar Organizația Statelor Americane a eșuat (16 din 34) în a obține suficiente voturi pentru o invazieˮ. Rusia a trimis bombardiere nucleare pentru a proteja Venezuela și bodyguarzi de elită pentru a-l proteja pe Maduro. Întreaga operațiune americană împotriva preşedintelui Maduro a fost condusă de senatorul Marco Rubio (care l-a sprijinit pe criminalul Elliott Abrams în calitate de trimis special al SUA în Venezuela) și de prim-ministrul satanist din Israel, Benjamin Netanyahu.

Această mișcare împotriva Venezuelei a fost în mod previzibil boicotată de UE, care a dat o altă lovitură sistemului petrodolar khazar prin desemnarea Arabiei Saudite ca țară finanțatoare a terorismului. Acest anunț vine după ce, așa cum arată Jerusalem Post, UE a venit cu o propunere specială pentru a evita sancțiunile conduse de khazari împotriva Iranului.

Această situație se leagă de un alt eveniment important care a avut loc recent, și anume arestarea de către autoritățile din Canada a directorului Huawei, Meng Wanzhou. Motivul arestării a fost „săvârșirea fraudeiˮ de a minți băncile americane cu privire la legăturile companiei chineze Huawei cu o firmă de telecomunicații care a făcut afaceri cu Iranul „prin încălcarea sancțiunilor asupra Iranuluiˮ. După cum știm, SUA a impus sancțiuni tuturor statelor care întrețin legături de afaceri cu Iranul. De altfel, prim-ministrul Justin Trudeau a fost forțat să-l atace pe ambasadorul Canadei în China deoarece acesta a făcut public un adevăr incomod: Canada nu susține sancțiunile împotriva Iranului, ca și UE, Rusia sau China. Motivul real pentru care directorul Huawei a fost arestat este acela că chinezii, prin intermediul Huawei, construiesc un sistem internațional de plăţi care nu se bazează pe sistemul SWIFT controlat de khazari.

Pe de altă parte, știm că guvernul SUA a fost închis (nu a funcționat decât în mod minimal) timp de trei săptămâni, până în 25 ianuarie 2019. Se pare că exact aceasta a fost perioada necesară pentru a se opera un furt din rambursările contribuabililor. Se speculează acest lucru deoarece anunțarea unei reveniri temporare la muncă de către guvern a coincis cu un anunț conform căruia rambursările de taxe au fost mai mici decât se așteptau oamenii.

Sursele din Pentagon au o explicație diferită, spunând că „Trump a închis guvernul până în 25 ianuarie, până la Discursul său în fața Națiunii și pentru a confirma în aceste condiții judecătorii Curții Supreme și procurorul general William Barr. Iar tot acest timp a fost orientat pentru ca FBI să poată pregăti mai multe mandate pe care să le folosească apoi în starea de urgență națională pe care Trump a declarat-o începând cu 15 februarieˮ.

Armata americană pare să îl vadă pe Trump ca fiind salvatorul ei. Dar dacă Trump nu își folosește decizia de urgență națională pentru a anunța un jubiliar și o campanie importantă pentru a ajuta planeta – la scară similară cu proiectul OBOR din China – atunci înseamnă că tot ceea ce mai poate face este să încerce să prevină intrarea guvernului american în faliment.

Apropos de faliment, sursele din Pentagon notează și că „Sclavul Rothschild, directorul Roger Kimmel, nu a putut beneficia de salvare de la contribuabilii iranieni și californieni și a fost demis de la Consiliul Pacific Gas and Electricity, care este în falimentˮ. Sperăm că procedurile de salvare din faliment vor expune și folosirea de către companie a armelor cu energie dirijată, incluse în politicile criminale de genocid din Agenda 21.

În orice caz, în pofida turbulențelor din SUA și a atacului asupra Venezuelei, lumea se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce America își temperează campaniile militare în întreaga lume. Ultima mișcare pe acest front a fost, conform surselor japoneze, un acord de pace în Afganistan. De asemenea, după cum raportează și știrile preluate de la agenția France Press, se pare că se încheie un război de guerilă de lungă durată care a avut loc în Filipine.

Pacea mondială este o condiție prealabilă pentru repornirea sistemului financiar, deci acestea sunt semne foarte bune. Un alt semn bun este creșterea numărului de dezvăluitori ai cultului satanic, care apar cu descrieri ale ororilor la care au fost martori. Mai jos sunt două asemenea descrieri.

Prima vine de la un martor al familiei regale europene. Iată ce a spus el:
„Satana este un titlu ocult – nu o persoană sau lucru. Elementele satanice fac parte dintr-un cult care conduce prin convingerile lor într-o realitate malefică. M-am uitat la întregul subiect din arheologia criminalistică a khazarilor; se datorează cultelor babiloniene ale lui Ba’al și sacrificiilor umane, mai ales a copiilor. Ea a fost transformată într-un ritual cvasi-sângeros extrem, cultul lui Ba’al, pentru care este nevoie de clopote și alte elemente folosite de Biserica Catolică. Originile iezuiților se regăsesc tot acolo.”

Acest martor a făcut referire și la dovezile despre incidentul de la Fukushima, când iezuitul Peter Hans Kolvenbach (actualul Papa Negru) s-a proclamat Satan. Este cel mai mare grad din cultul Bisericii Negre, la fel cum este Papa pentru catolicii de la Vatican. Iată ce a mai spus în continuare acest martor, și vedem că mulți dintre acești iezuiți sunt efectiv criminali psihotici și nimic altceva.

„A existat un episod foarte neobișnuit aici, la nivelul cel mai înalt al Bisericii, un ritual satanic în Australia, la care au participat și reprezentanți din Poliție. O femeie gravidă a vomitat până a avortat, apoi copilul ei a fost disecat și mâncat, după care un șir de copii drogați au făcut paradă și au fost decapitați. A mai fost și o orgie sexuală terminată în sânge, așa cum s-a petrecut și înainte de distrugerea World Trade Center. 9/11 – a fost un sacrificiu de sânge pentru a apela la acest concept bizar de Antihrist. Am devenit foarte tulburat de acest caz și chiar foarte bolnav.”

În timpul acestor ritualuri au fost recepționate și mesaje de la unele entități demonice. Un astfel de mesaj a fost primit chiar prin intermediul LHC CERN (acceleratorul de particule din Elveția, n.b.), care a returnat un mesaj «Tekel». Semnificația lui a fost explicată de martor după cum urmează: „O veche afirmație babiloniană este «Meme tekel Parsin» adică «scrisul este pe perete» și datează de pe vremea regelui Nabucodonosor. Acest lucru a fost recepționat de elementele satanice de la nivel înalt ale diferitelor clase de conducere din întreaga lume. Aceștia și-au dat mâna deoarece se tem că sistemele financiare care-i protejează și-i susțin sunt pe punctul de a dispare, se sfârșesc. În public, au fost multe mențiuni despre cuvintele «Quantum Shift» (translație cuantică, n.n.), adeseori menționate de activiștii NLP. Termenul este invocat în legătură cu acest incident, și face aluzie la adaptarea rapidă a întregii revoluții tehnologice DLT, inclusiv adoptarea unui nou sistem financiar mondial.ˮ

Cealaltă revelație a fost preluată de curând de pe forumul Politically Incorrect și are toate șansele să nu fie deloc exagerată. Iată un citat din relatarea unei persoane care se pare că a ales să se elibereze de povara unor secrete: „Eu vin dintr-o familie bogată din industria auto, dar am fost exilată, pentru că nu sunt genul lor. Ca să nu îmi fac griji pentru supraviețuire, am primit fonduri suficiente pentru a mă întreține cu ele toată viața. Sau până mă omoară. Dar înainte să se petreacă asta aș vrea să vă explic, dacă este cineva interesat, cât de pedofili sunt cei bogați: pot cumpăra persoane sau chiar grupuri de copii. Serviciile oferite includ, de asemenea, distrugerea dovezilor, protecția din partea poliției, educația sexuală a copiilor înainte de cumpărare și transportul maritim de-a lungul Europei. Este un fel de pedoAmazon pentru clasa superioară a societății. Știu toate acestea pentru că mai mulți membri ai familiei mele se numără printre principalii responsabili ce asigură furnizarea. Vă mai pot spune că Bellinzona este într-un fel capitala organizațiilor criminale pedofile. Este condusă de unii evrei și de alții. Mulțumesc tuturor, am învățat adevărul despre evrei.ˮ

Cei la care această persoană se referă ca „evreiˮ, desigur, nu sunt evrei reali, ci membri khazari ai cultului lui Ba’al care se prefac că sunt evrei. Însă ei se ascund, de asemenea, și în elitele musulmane (de exemplu, în familia regală saudită) sau în elitele care se laudă că ar fi creștine (de exemplu, în familia Bush).

Dar toate astea au un sfârșit: timpul lor a ajuns la final.

Citiți și:

Actualizare Benjamin Fulford (7 ianuarie 2019) – Tribunalele militare încep executarea cabaliștilor

Venezuela şi ceea ce mass-media nu-ţi spune

Khazarii, instigatorii cei mai cruzi din istoria omenirii

 

yogaesoteric
14 martie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More