Profesoară de muzică în vârstă de 55 de ani din Italia a decedat la câteva zile după injectarea cu serul experimental covid. Familia îşi caută dreptatea în justiţie

Familia unei italience care a murit la câteva săptămâni după injectarea cu serul experimental produs de AstraZeneca s-a adresat instanței de judecată pentru a face lumină în acest caz, potrivit Sky News.

Augusta Turiaco, profesoară de muzică în vârstă de 55 de ani, din Messina, Sicilia, a fost injectată cu serul experimental covid în data de 11 martie 2021, iar în zilele imediat următoare starea sa de sănătate s-a înrăutățit, culminând cu decesul.

Profesoara de muzică s-a vaccinat deoarece lucra cu tinerii (obligată, oare, de direcțiunea școlii? Se ştie că Italia a obligat personalul medical să se vaccineze în totalitate) și a semnalat aceasta pe Facebook, înlocuindu-și fotografia de profil cu o etichetă în care scria în italiană „#FĂCUT vaccinul anti covid-19”.

Deși s-a simțit rău în zilele următoare, ea s-a întors la serviciu, iar două zile mai târziu a postat o fotografie cu mesajul „Va fi bine”, pentru a-și liniști prietenii îngrijorați.

Din păcate, n-a fost să fie așa!

Citiţi şi:
Tot mai multe victime ale vaccinării anticovid. Dar vaccinarea continuă…
De ce vor muri vaccinații anti-covid pe capete în lunile și anii care urmează

yogaesoteric
21 mai 2021

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More