Afrodisiacele

 

Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifică erotismul controlat şi stimulează plăcerea şi trăirile amoroase intense. În Orient, se consideră că redau tinereţea, sunt un element tot atât de important în viaţa umană ca şi alimentaţia sau igiena zilnică, fiind premiza unor împliniri erotice de vis. Există în Orient, ca şi în alte locuri exotice de pe glob, o adevărată artă a amestecurilor dătătoare de pasiune, în care înţelepţii împletesc cu măiestrie imaginaţia fecundă cu puterile magice ale acestor plante şi alimente afrodisiace.

Societatea umană în care domină principiile masculine a fost şi este interesată de păstrarea virilităţii şi aceasta este una dintre cauzele pentru care sunt atât de căutate afrodisiacele. Virilitate înseamnă succesori, adică perpetuarea speciei, dar şi voluptate şi senzualitate mărită. Dar aceasta nu înseamnă că femeile nu pot beneficia de forţa dinamizatoare a afrodisiacelor. Dimpotrivă, consumul regulat şi în cantităţile indicate va face ca o femeie obişnuită să devină în scurt timp ceea ce bărbaţii numesc o ”bombă sexy”.

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More