Ai grijă ce-ți dorești. Postări ale vacciniștilor care doreau moartea nevaccinaților dar au decedat ei subit după ce s-au vaccinat fac înconjurul lumii

„Nu am milă față de cei anti-vaccin. Ei vor suferi. Și o merită.” Replică azi: „Dumnezeu are umor”

După moartea subită a lui Julie Powell, o scriitoare din New York care dorea cu un an în urmă moartea anti-vacciniștilor și a celor anti-mască, capturile de ecran ale vechilor postări de pe Facebook ale unui coleg de idealuri de-al acesteia, Richard Rowe, au început recent să facă înconjurul lumii. Richard Allen Rowe, șofer de camion și candidat democrat la Congresul din Florida, a murit în octombrie 2021, după ce și-a făcut injecția Pfizer și s-a arătat bucuros dacă nevaccinații vor muri în masă, amintesc TheGatewayPundit și Evie Magazine.

La 1 noiembrie 2021, Travis Akers, prietenul lui Richard Rowe, a scris că Rowe a murit subit în timp ce își plimba câinele. „Candidatul progresist din Districtul 23 al Camerei Reprezentanților din Florida și prietenul meu Richard Rowe a murit în mod neașteptat. El a decedat joi în urma unui episod medical în timp ce își plimba câinele. Gândurile mele se îndreaptă către familia și cei dragi lui Richard”, a postat Akers.

Rowe a postat pe contul său de Facebook, cu două luni înainte de a deceda, un mesaj în care îi critica pe cei care se opun vaccinării.

Permiteți-mi să fiu foarte clar… Nu-mi pasă deloc ce se petrece cu anti-vaxxerii. Nu-mi pasă. Lăsați-l pe Darwin să-și facă treaba. Ei au ajutat la uciderea a 700.000 de americani. Nu am milă față de ei. Îmi pare rău. În acest moment, sper doar să simtă o zecime din durerea pe care au provocat-o tuturor celorlalți. Copiii vor fi bine. Ei vor suferi. Și o merită”, a scris el.

Într-o altă postare, Rowe s-a lăudat cu statutul său de vaccinat, publicând o fotografie a carnetului său de vaccinare

Da, sunt aici mai ales pentru ego-ul personal. Am făcut deja covid anul trecut, așa că nu-mi fac griji. Dar vreau să-mi mențin sentimentul meu îngâmfat de superioritate morală și intelectuală în timp ce fac mișto de anti-vacciniști”, a scris el în legendă.

Țin să vă reamintesc: Dumnezeu are umor”, a scris un utilizator Twitter publicând imaginea cu Rowe și carnetul lui de vaccinat anti-covid.

Citiți și:
Medic american care făcea glume pe seama antivacciniştilor s-a dus să râdă pe lumea cealaltă la scurtă vreme după ce s-a vaccinat cu a doua doză a serului experimental produs de Moderna
Demonizarea celor nevaccinați: o privire retrospectivă
Ziaristele vacciniste Alexandra Păcuraru și Sorina Matei, ridiculizate pentru prostie respectiv oportunism și exces de zel

 

yogaesoteric
26 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More