Americanii «dezertează» în masă către naturism

 

Spor de încredere în terapiile alternative
 

Un studiu sociologic făcut în două state americane, printre bolnavi cronici, a pus într-o adevărată alertă medicii alopaţi şi marile companii farmaceutice. Mai mult de jumătate (mai exact 58%) dintre bolnavii de reumatism, diabet sau cardiaci spun că au ajuns să completeze sau, pe alocuri, chiar să înlocuiască pastilele şi injecţiile cu acupunctură, masaj şi ierburi medicinale.
 
La fel de interesant este că mai bine de 40% dintre aceşti bolnavi au declarat că le este… frică de medicii alopaţi care-i tratează, motiv pentru care păstrează secrete faţă de aceştia tratamentele alternative la care recurg. Întrebaţi de ce recurg la naturism, dacă le e teamă că medicii lor nu ar fi de acord cu acest lucru, răspunsul este acelaşi: medicamentele nu prea mai funcţionează, dar terapia naturistă le face în schimb foarte bine. Însă medicii nu vor să creadă sau să înţeleagă acest adevăr!

Citiţi şi:

Terapiile naturale, medicina viitorului

Actualitatea sistemului Ayurveda

Trei zile consecutive de post pot regenera întregul sistem imunitar

 

yogaesoteric
24 februarie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More