Anonymous susține că are dovezi ale crimelor de război comise de administrația Bush

• Hackerii de la Anonymoys au publicat un mesaj la adresa președintelui american, Joe Biden, pe pagina lor de Twitter.
• Aceștia susțin că au obținut documentele care atestă faptul că administrația Bush a comis crime de război și acte de tortură.
• Cu mai bine de zece ani în urmă, un grup american pentru drepturile omului a cerut guvernelor străine să îl acuze pe George W. Bush și pe unii dintre înalții săi oficiali pentru crime de război.

Hackerii Anonymous au publicat un mesaj la adresa președintelui american, Joe Biden, pe pagina lor de Twitter. Aceștia susțin că au obținut documentele care atestă faptul că administrația Bush a comis crime de război și acte de tortură.

Hei, Joe Biden, având în vedere că Barack Obama nu a vrut să acuze administrația Bush pentru tortură și alte crime de război, o vei face tu? Dacă ai nevoie să ți se înmâneze dosarul cu probe solide, noi îl avem. Alegerea vă aparține”, au scris aceștia.

Cu mai bine de zece ani în urmă, conform The Guardian, un grup american pentru drepturile omului, a cerut guvernelor străine să îl acuze pe George W. Bush și pe unii dintre înalții săi oficiali pentru crime de război, însă administrația Obama nu ar fi reușit să investigheze în amănunțime și să strângă un număr suficient de mare de dovezi împotriva fostului președinte, în legătură cu utilizarea torturii.

Se crede că grupul Anonymous a fost creat în 2003. De atunci, grupul „hacktivist” a devenit cunoscut în întreaga lume, organizând proteste, doborând site-uri guvernamentale și scurgând informații private în domeniul public.

Citiți și:
O istorie sumară a criminalei familii Bush
George Bush, CIA, controlul conştiinţei și abuzul sexual asupra copiilor (I)
Rusia a acuzat coaliția internațională condusă de SUA de crime de război în Irak: Au ucis zeci de femei și copii

 

yogaesoteric
9 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More