Aşază-ţi pe creştet coroană din lumină


Culorile ne influenţează oricum, chiar şi atunci când nu le dăm prea multă atenţie. Se comportă ca nişte unde radio cu diferite efecte de rezonanţă bio-energetică în trup. Dar când respectiva culoare este direcţionată în mod conştient într-o zonă anume a organismului, resimţim efecte subtile precise, uneori chiar vindecătoare. Lumina albă naturală este o forţă imbatabilă; nu există afecţiune care să reziste unei băi de lumină alb-strălucitoare.

La nivel mai profund, această radiaţie luminoasă este un balsam pentru toate tensiunile sufleteşti. Are darul de a calma, alina şi purifica gândurile şi sentimentele. Invocarea în aură a energiei specifice culorii alb strălucitor este indicată de asemenea pentru ameliorarea gripei, bronşitei, afecţiunilor hepatice, diabetului, afecţiunilor endocrine şi genitale, tulburărilor de creştere, depresiei, anxietăţii, diverselor nevroze. Culoarea subtilă alb strălucitor stimulează puterea de creaţie, este fortifiantă, regenerează întregul sistem de energii al organismului uman.

De aceea este foarte important ca o şedinţă de cromoterapie să înceapă şi să se încheie cu folosirea luminii albe, care amplifică efectele celorlalte culori. Cel care practică perseverent şi cu succes această tehnică spirituală îşi elevează gradat nivelul de vibraţie şi devine un adevărat releu dumnezeiesc.

Albul superior a fost din toate timpurile asemănat cu teofania. Aureola purtată de sfinţi ca o coroană explică cel mai bine un astfel de fenomen. Se spune că datorită purităţii sale şi contopirii empatice cu Iisus Cristos, Francisc de Assisi avea o aureolă albă vizibilă în jurul capului.

Această culoare are o profundă semnificaţie iniţiatică. Face trecerea gradată spre dimensiuni mai elevate şi ne poate ajuta enorm să păşim cu dreptul în noua eră spirituală profeţită. Deoarece cuprinde toate celelalte culori şi dă naştere celorlalte nuanţe, albul strălucitor este asemănat cu detaşarea, cu apropierea de eliberarea spirituală, cu sferele de lumină şi chiar cu Dumnezeu Însuşi.


Citiți și:

Îmbracă-te de fiecare dată în sublima lumină divină
O fiinţă transparentă, strălucitoare ca un diamant mângâiat de razele soarelui, mă privea şi mă veghea
Trezirea la lumina divină

yogaesoteric
20 ianuarie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More