Ați pus umărul la Dominoul Morții. Nu aveți unde să vă mai ascundeți! Recunoașteți că sunteți Vinovați! Și spuneți Adevărul!

Curtea Supremă a statului New York a decis că persoanele care au refuzat să se vaccineze este necesar să se întoarcă la același loc de muncă de unde au fost concediate și totodată că li se vor plăti salariile restante. Bineînțeles că decizia a fost una politică! Democrații sunt pe butuci, New York-ul e terminat și urmau alegerile din noiembrie. A fost o încercare de a mai câștiga niște voturi. Dar după cum știm, mașinăria de furat, electorală, a democraților merge unsă! Problema lor majoră e că s-a ajuns prea departe să mai poată face ceva.

Pe noi ne interesează România. O țară care a fost mereu arătată cu degetul de UE. Că suntem corupți, că suntem idioți, neșcoliți, proști, nespălați etc. De ce? Pentru simplul fapt ca 80% din populația României nu a crezut o iotă din minciunile spuse și ordonate de UE. Care UE? Aia coruptă până-n prăsele, mizerabilă moral și decăzută în ultimul hal. UE cu a ei ursulica van der lenin, care face pe marea cinstită și deșteaptă! Problema e că deși corupția de la UE se vede cu ochiul liber, nimeni nu face nimic. Și nu se va face nimic să fie trasă la răspundere această infractoare. De autoritățile corupte ca și ea.

Răspunderea pentru tot ceea ce au făcut poate fi cerută doar de oameni. De milioanele de persoane care locuiesc pe vechiul continent.

Totodată, în România se cuvine să răspundă cei care au făcut lobby pe bani mulți, ca să se înțepe lumea. Unii, puțini, chiar au făcut-o pe bune. Alții, cum ar fi autoritățile vieții, și-au înțepat cu siguranță ser fiziologic. Să fie siguri că nu crapă! Subit!

Este vremea să recunoașteți că sunteți vinovați de genocid. De ce vă ascundeți după declarații de doi bani?! Morțile subite sunt efectele acestui mizerabil ser al morții! Ați făcut genocid cu poporul român, ați urlat pe la haznalele tv, după care, acum o aruncați cu înșelarea. Ce să vezi? Ați fost mințiți!

Nu! Nu ați fost mințiți niciodată! Ați știut exact despre ce este vorba și ați acționat la ordin. Contra unei sume de bani! V-ați vândut și ați fost cumpărați! Atât!

Sunteți Vinovați! Vinovați pentru toate decesele din timpul PlanDemoniei și mai ales Vinovați pentru toate morțile „subite”, cum vă place vouă să spuneți. Că vouă vă plac termenii noi, cum ar fi: asimptomatic, fals-negativ, distanțare socială, restricții în loc de dictatură, conspiraționism în loc de adevăr, mască în loc de botniță, imunizare în loc de moarte.

Credeți vreo secundă că o să găsiți cale de scăpare? NICIODATĂ!

Pentru că Adevărul este unul singur! Și el se va strecura la suprafață indiferent de ce visați voi. Nu veți scăpa orice ați face! Și voi știți asta! Mai mult ca oricând!

Când ursulica van der lenin se va duce cuiva de suflet, o să cădeți toți. Pentru că o să-i tragă după ea pe toți! Cei cu care a făcut combinații letale.

Ca într-un joc de domino.

Putem să-i spunem de acum Dominoul Morții!

O să dați socoteală până la ultimul! Toți cei care ați aruncat moartea peste neamul românesc! În ultimul ceas recunoașteți că sunteți Vinovați și spuneți lucrurilor pe nume!

Citiţi şi:
Noi rapoarte: Decesele subite au explodat în Germania odată cu vaccinul covid: Mai mult de 80 de persoane mor brusc și misterios în fiecare zi
Raport dramatic: 71% dintre decesele care au avut loc în decurs de 20 de zile de la administrarea vaccinului apar că se datorează unor afecțiuni legate direct de vaccinarea anti-covid

 

yogaesoteric
7 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More