Avertisment al unor oficiali americani: Guvernul din umbră pregătește un atac de amploare al ISIS asupra SUA pentru a extinde războiul la nivel global

 

 
ISIS nu este ceea ce ați putea crede.
Mass-media centrală dorește să credeți că invadarea Irakului de către ISIS a fost o acțiune spontană și că ISIS acționează în mod independent pentru a cuceri Irakul. Ceea ce mass-media nu menționează este că SUA și alți jucători cheie, precum Turcia și Arabia Saudită, înarmează, finanțează și antrenează membrii ISIS, începând din 2007.

Un nou raport al Comitetului Național pentru Combaterea Terorismului, care circulă în Kremlin, afirmă că în timpul unor discuții din februarie 2018 purtate de reprezentanții ruși ai comitetului cu omologii lor din serviciile de informații ale SUA, americanii și-au exprimat temerile că elemente ale cabalei care conduce planeta din umbră, inserate în guvernul Statelor Unite, pregătesc un atac terorist de amploare, în stilul 11 septembrie. Astfel, clica malefică intenționează să-și extindă puterea și să inițieze un război mondial. A fost descoperit faptul că aceștia îi evacuează pe comandanții terorii Statului Islamic (ISIS / ISIL / IS / Daesh) din Siria pentru a realiza această atrocitate.

(Notă: Unele cuvinte și / sau fraze care apar în acest articol sunt aproximări ale unor expresii din limba rusă care nu au corespondență exactă în limba română.)

Potrivit raportului de la Kremlin, în ceea ce poate fi caracterizat drept „relații în curs de dezvoltare”, membri de vârf ai Comitetului Național pentru Combaterea Terorismului s-au întâlnit în februarie pentru prima dată cu oficialii care reprezintă rețeaua privată de informații a președintelui Donald Trump – Erik Prince și colonelul Oliver North. Aceștia adună informații pentru directorul CIA Mike Pompeo și pentru Casa Albă, păstrând în același timp ceea ce descoperă departe de restul comunității americane de informații.

Una dintre cele mai mari preocupări ale membrilor Comitetului Național pentru Combaterea Terorismului, exprimate în cadrul acestei întâlniri, au fost înregistrările din timpul interogatoriului cu „guvernatorul din Qayyara” (un oraș de la sud de Mosul), Idris al-Kayed, și cu muftiul regional al grupului terorist, Salem al-Luhaibi, ambii fiind capturați în Irak – în săptămâna ce a precedat întâlnirea oficialilor ruși și americani din serviciile de informații – în timp ce călătoreau spre Siria unde, au spus ei, americanii le-au promis că vor putea „trece în siguranță”.

În septembrie 2017, se arată în raport, peste 20 de comandanți ISIS de la Deir Ezzor (în Siria) au fost evacuați înainte de capturarea lor (care a urmat în noiembrie 2017), de către elicopterele americane care au scos liderii ISIS din al-Mayadeen înainte de sosirea Armatei Siriei. Aceasta a continuat să se petreacă și în februarie, când elicoptere americane au transportat teroriști ISIS, inclusiv patru comandanți de vârf ai ISIS, la o bază secretă de instruire din Siria condusă de CIA – de unde, a acuzat Iranul, americanii au transferat apoi acești teroriști ISIS în Afganistan.Mii de luptători ISIS se adună în Afganistan. Priviți cine se află chiar alături…
Coincidență? În niciun caz.

Ministrul apărării ruse, Igor Konashenkov, comentând referitor la zonele din Siria unde CIA îi aduce pe acești teroriști ISIS, a declarat că „acestea s-au transformat în găuri negre, deoarece situația nu este clară nici pentru guvernul sirian, nici pentru observatorii internaționali”, în timp ce americanii refuză în continuare să răspundă la întrebările adresate de ministrul de externe Serghei Lavrov cu privire la motivul pentru care aceleași elicoptere americane care evacuează teroriști ISIS din Siria au fost văzute apoi în Afganistan.

Lavrov a spus: „Încă așteptăm de la colegii noștri americani un răspuns la întrebările ridicate în mod repetat, întrebări care au apărut pe baza declarațiilor publice făcute de liderii unor provincii afgane, anume că elicoptere neidentificate, care au probabil legătură cu NATO, zboară spre zonele în care se află insurgenții și nimeni nu a putut explica încă motivele acestor zboruri – în general se încearcă evitarea unor răspunsuri la aceste întrebări legitime”.Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, cere răspunsuri cu privire la elicopterele din SUA care îi susțin în secret pe teroriștii ISIS

Răspunzând preocupărilor exprimate de membrii de vază ai Comitetului Național pentru Combaterea Terorismului cu privire la aceste elicoptere americane care susțin teroriștii ISIS, secțiunile nesecretizate din raportul de la Kremlin afirmă că oficialii rețelei de informații private a președintelui Trump au confirmat că „sunt ale guvernului din umbră” și s-a descoperit că sunt elicoptere Sikorsky S-92. În cazul unuia dintre acestea s-a confirmat, datorită numărului înscris pe el, că aparține Leasing Source LLC, companie care a avut cândva adresa înregistrată în Helena, Montana, dar care este listată acum în New Iberia, Louisiana.

Această companie își împarte adresa precum și o clădire de birouri cu un hangar și un eliport aparținând Helicopter Management LLC într-o zonă situată lângă Aeroportul Regional Acadiana din Louisiana, în vecinătatea unui campus mare Halliburton și a sediului principal al Bristow Helicopters US – operator principal de elicoptere Sikorsky S-92. Companiile Helicopter Management LLC și Leasing Source LLC, alături de aproximativ o duzină de alte companii, sunt deținute de PHI Inc., abreviere ce provine de la Petroleum Helicopters International.Elicopter Sikorsky S-92 al Petroleum Helicopters International fotografiat în timp ce evacua teroriști ISIS din Raqqa, Siria, în martie 2017.

Aceste elicoptere Sikorsky S-92 ale Petroleum Helicopters International au apărut pentru prima oară în 2015, în baza imensă Camp Lemonnier (cea mai mare bază militară americană permanentă din Africa) din Republica Djibouti, după cum se arată în raport. Oficialii rețelei de informații private a președintelui Trump au declarat omologilor ruși din cadrul Comitetului Național pentru Combaterea Terorismului că o parte din strategia globală de război a guvernului din umbră a fost aceea de a injecta ISIS în întreaga Africă, pentru a contracara influența crescândă a Chinei acolo – și tocmai de aceea elemente ale clicii malefice din cadrul Departamentului de Stat al Statelor Unite au etichetat recent mai multe grupuri ISIS din Africa drept amenințări.

După cum a raportat și Serviciul de Informații Externe din Rusia, aceste grupuri ISIS din Africa fiind acum marcate ca amenințări, America poate declanșa un război total pe întreg continentul, așa cum se afirmă în unele scrisori către Congresul SUA. Noul adjunct al subsecretarului de stat pentru politici legate de apărare, David Trachtenberg și noul asistent al secretarului din cadrul Biroului Legislativ, Mary Kirtley Waters, au afirmat că Autorizarea utilizării forței militare din 2001 împotriva Al Qaeda și Autorizarea utilizării forțelor militare din 2002 au dat undă verde războiului din Irak și continuă să ofere ramurii executive a președinției Americii autoritatea de a lupta împotriva Statului Islamic.Elicopter Sikorsky S-92 al Petroleum Helicopters International fotografiat la baza Camp Lemonnier din Republica Djibouti în 2015.

Toată lumea știe că aceste elicoptere Sikorsky S-92 deținute de Petroleum Helicopter International sunt finanțate de elemente ale guvernului din umbră din cadrul CIA, se arată în continuare în raport. Oficialii rețelei de informații private a președintelui Trump au dezvăluit în continuare omologilor ruși din cadrul Comitetului Național pentru Combaterea Terorismului că „planul principal” conceput de temutul complex militar-industrial al guvernului din umbră este acela de a îl menține pe Trump într-un război perpetuu împotriva ISIS pe tot globul.

Președintele Trump, însă, se afirmă în raport, luptă împotriva acestui complot demoniac – al clicii malefice care conduce din umbră planeta și care urmărește declanșarea unui nou război mondial – prin atragerea ajutorului Chinei, care se așteaptă să primească cea mai mare parte a sumei estimate la 250 de miliarde de dolari de la Națiunile Unite pentru reconstrucția Siriei. Aceasta ar permite Beijingului să obțină un avantaj față de Washington, întrucât intervenția americană în Siria a eșuat. Principalul proiect național al Chinei, Inițiativa „Centura și Drumul” (Belt and Road Initiative), ar obține active valoroase din Siria. Intenția Chinei în acest sens a fost făcută clară în februarie de Ambasadorul chinez în Siria, Qi Qianjin, care a spus: „Cred că este timpul să ne concentrăm toate eforturile asupra dezvoltării și reconstrucției Siriei și cred că China va juca un rol mai mare în acest proces prin acordarea unui ajutor suplimentar poporului sirian și guvernului sirian”.China dorește să includă Siria în proiectul Noul Drum al Mătăsii. Oare Vestul este capabil doar de distrugere?

Unul dintre cei care au fost nevoiți să recunoască victoria președintelui Trump asupra guvernului din umbră în Siria, notează raportul, a fost un ofițer din cadrul Comandamentului Central al SUA, comandantul general Joseph Votel. După victoria electorală din 2016 a lui Trump, Votel a susținut războiul perpetuu în Siria, însă, recent, în fața Congresului Statelor Unite, el a fost forțat să depună mărturie că „principalul motiv pentru care suntem în Siria este să învingem ISIS și aceasta rămâne singura noastră sarcină… Contracararea Iranului în Siria nu este o misiune militară a SUA”. Această afirmație reflectă mustrarea adusă de Trump elementelor guvernului din umbră din cadrul Pentagonului și al Departamentului de Stat al SUA, prin declarația că singurul scop al Americii în Siria era „să înfrângă ISIS și să plece acasă”.

Președintele Trump este un om de afaceri miliardar, ale cărui gânduri și filosofii de viață le reflectă pe cele ale Chinei și Rusiei, anume că pacea și prosperitatea globală pot fi realizate numai prin extinderea comerțului liber și cinstit, respectând în același timp celelalte națiuni și granițele lor. Acestea se opun filosofiei războiului perpetuu a clicii malefice care conduce planeta din umbră, ce urmărește să instaleze puterea americană oriunde dorește, conchide raportul de la Kremlin. Membrii Comitetului Național pentru Combaterea Terorismului au devenit alarmați după ce oficialii din serviciul de informații al lui Trump și-au exprimat temerea că un atac de tip „steag fals” în stilul „11 septembrie” ar putea să aibă loc în curând – și că, dacă acesta se va produce, îl va forța pe Trump să renunțe la orice speranță de pace și să se pregătească pentru Al Treilea Război Mondial. Ei spun că astfel Trump a fost împins mai aproape de Dumnezeu decât și-ar fi imaginat vreodată și că de aceea președintele american „a adus rugăciunea înapoi în Casa Albă”.


Citiți și:

Cine doreşte al Treilea Război Mondial şi acţionează în sensul generării lui?

OPERAȚIUNI CRIMINALE SUB STEAG FALS SUNT RECUNOSCUTE ULTERIOR DE CĂTRE GUVERNE

Dr. Steven Greer – Cum lucrează de fapt Guvernul Secret

 

yogaesoteric
20 martie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More