Bal secret al așa-zișilor «iluminați» ţinut lângă New York

Gruparea ocultă satanică a așa-zișilor „illuminați”, despre acțiunile și scopurile căreia în ultimii ani au apărut numeroase dezvăluiri, este înconjurată încă de multe secrete. Pentru cei suficient de inteligenți, care nu se lasă păcăliți de aparențe inofensive, teribile adevăruri despre sinistra grupare pot fi descoperite din puținele informații disponibile.

Site-ul theilluminatiball.com promovează balurile ţinute de gruparea satanică a așa-zișilor „iluminați” la New York. Prin contrast cu descrierea acestor evenimente sordide, care ar putea părea chiar atrăgătoare pentru cei naivi, fotografiile care ilustrează ceea ce se petrece cu adevărat acolo sunt șocante. Și avem suficiente motive să ne imaginăm că nu toate activitățile din „program” sunt ilustrate pe acest site. În media alternativă au apărut articole în care se sugerează că atracția principală ar fi de fapt ritualurile de sacrificare a unor copii.

Prezentarea evenimentelor sună astfel:

„Petrecerea de seară, teatrală şi somptuoasă, duce invitaţii într-o captivantă călătorie vegană.

Inspirate de Balul Suprarealist somptuos organizat de familia Rothschild în 1972, balurile vegane din New York City ale Illuminati-lor sunt nişte petreceri de seară teatrale fascinante, cu meniu bogat, care se ţin bilunar pe o proprietate retrasă, cu ieşire la lac. Experienţele celor ce participă la aceste petreceri se construiesc în jurul unui animal pe care ei îl aleg înaintea intrării – un porc, o maimuţă, o vacă, o găină sau un şoarece – şi include măști realizate manual, fără a exprima cruzime, create în contrast cu măştile de animale purtate de participanţii Balului Suprarealist original.

În plus faţă de spectacolele pirotehnice, de operă și de teatru în aer liber, precum și a ceremoniilor rituale ezoterice, invitaţii vor fi serviți cu un meniu complet vegan, ce include supă de ciuperci cu cremă de caju, caviar din sfeclă cu nuci și pâine, precum și morcovi la grătar picanţi cu tahini, preparate de bucătarul Erin Orr. Primul fel de mâncare va fi consumat fiind legaţi la ochi, pentru creşterea experienţei senzoriale. Invitaţii nu sunt informaţi înainte de sosire de faptul că evenimentul este complet vegan, iar cei care poartă blănuri sunt conduşi într-o încăpere în spate unde rulează un fragment video legat de procesul de fabricare a hainelor de blană.

Cynthia Von Buhler, artistă, scriitoare şi dramaturgă, proprietara locului unde se desfăşoară petrecerea, a conceput balurile ca pe o modalitate de a «da putere celor fără putere» şi le descrie ca fiind fiecare în parte «o petrecere de seară suprarealistă, burgheză, plină de lupte pentru putere, teste de moralitate şi escapade antropomorfice». În timpul petrecerii, Buhler identifică indivizii compasivi pe baza alegerilor pe care le fac în timpul experienţelor şi îi invită apoi să se alăture unui grup «illuminati» pentru drepturile animalelor. «A te alătura Illuminati-lor este de fapt o dorinţă de a câştiga putere. Puterea este ceva pe care animalele nu o au într-o lume a oamenilor…».”

Într-un mod foarte abil exprimat, se induce ideea că aceste baluri ar fi nişte petreceri inofensive, mai exotice. Dar la final, această descriere arată că totul se învârte în realitate în jurul ideii de putere deţinută de individ.

Vă prezentăm în continuare invitaţia postată pe internet pentru primul dintre aceste baluri, cu anumite comentarii.
 
Balul Illuminati

Antet:
„Baroana şi Baronul de Rothschild vă invită la Balul Illuminati pentru o seară suprarealistă ce va consta în Cocktail-uri, Cină, Muzică, Dans, Ritualuri la proprietatea cu vedere la lac a Cynthiei von Buhler.
Alătură-te nouă şi vei descoperi lumina adevărului ştiinţific.”

Antetul este prezentat în oglindă, cu scrisul apărând de la dreapta la stânga. Această inversare a scrisului nu este întâmplătoare, ci este un simbol, un fel de semnătură a celor care organizează evenimentul. După cum se ştie, francmasonii și toți cei care obişnuiesc să îl glorifice pe Satana recurg la răsturnarea simbolurilor, pervertindu-le, invocând în felul acesta forțele malefice ale întunericului. Răsturnarea simbolurilor evocă o răsturnare a valorilor autentice și aderarea la o așa-zisă ordine luciferică. Așadar, scrisul inversat este un indiciu pentru cunoscători, plasat încă de la început, al spiritului care va patrona sinistra petrecere.

În spatele aceloraşi manifestări ca ale unui bal – cocktail-uri, muzică, dans, cină, care presupun bucuria de a fi împreună cu alţii şi a dărui din binele tău celorlalţi, de fapt se glorifică egoismul, egocentrismul si puterea stihinică, într-un mod abil mascat, şi se desfăşoară ritualuri pentru proslăvirea forţelor malefice care inspiră şi susţin glorificarea puterii eu-lui şi a valorilor inversate. Iar prin acestea participanţii, conştient sau inconştient, se pun la dispoziţia diverselor entităţi demoniace sau satanice şi se lasă păpuşeriţi de acestea. Dacă ne amintim, în finalul excepţionalului film Avocatul diavolului, Cel Rău face afirmaţia: „Vanitatea este, de departe, viciul meu preferat”. Pentru că orice fiinţă care preferă glorificarea propriei individualităţi (vanitatea) în locul promovării valorilor spirituale universale, a verticalităţii morale şi a calităţilor propriului suflet, poate fi foarte uşor influențată negativ, manipulate și subjugată de forțele malefice.

După antet, anunţul sună în felul următor:
„Vă vom mătura din New York City spre o proprietate izolată, în pădure, pentru un ritual de trecere al Illuminati-lor.
Alăturaţi-vă nouă şi veţi descoperi lumina adevărului ştiinţific.
La 6 p.m. un autobuz-limuzină de lux va lua 30 de candidaţi spre o locaţie secretă din Manhattan. Ei vor fi transportaţi la o cabană de vânătoare impunătoare aflată pe o peninsulă retrasă a lacului, la o oră de mers cu mașina în afara oraşului. Va fi sorbită şampanie în timp ce invitaţii vor fi informaţi, puşi la curent. Telefoanele celulare vor fi colectate cu 15 minute înainte de sosire, pentru a proteja intimitatea fiecărui participant. Vă vom furniza fiecăruia dintre dvs. o mască unică pe care să o purtaţi. Candidaţii vor fi aduși înapoi în Manhattan în jurul miezului nopţii.

Serata suprarealistă include cocktailuri elaborate, delicatese care lasă gura apă, muzică inspiratoare, dansuri diabolice si ritualuri ezoterice. Primul fel de mâncare se va mânca legat la ochi pentru a aprecia mai bine calitatea preparatelor.

Majoritatea vor vedea reprezentaţia unui invitat special, Prodigy de la Mobb Deep.

Candidaţii la Balul Illuminatti pot să se implice în întreceri de putere, teste de moralitate şi escapade antropomorfice.

Când vă cumpăraţi biletul veţi fi rugaţi să alegeţi un animal:
– Porc – inteligent, hedonist, onest;
– Maimuţă – răutăcioasă, guralivă, isteaţă;
– Găină: muzical, intens, senzual;
– Vacă: erotic, excitabil, imprevizibil;
– Şoarece: spiritual, învăţat, ascultă.”

Ca să rezumăm:
– scopul balului, exprimat chiar în prima frază a anunţului, este un ritual „de trecere”;
– la acest bal cei care participă se numesc „candidaţi”;
– înainte de a ajunge „li se iau telefoanele celulare”;
– după ce ajung sunt „puşi la curent, informaţi”;
– candidaţii participă la „teste de putere, teste de moralitate, escapade antropomorfice”.

În primul rând se precizează clar faptul că va avea loc un ritual. Şi, aşa cum putem înţelege şi din descrierea de la început, în care se spunea inocent că „Buhler identifică indivizii compasivi pe baza alegerilor pe care le fac în timpul experienţelor”, tot ceea ce indică rezumatul de mai sus este faptul că în cadrul balului se va realiza o selecţie, în urma unor teste care se fac chiar acolo sub masca unor inocente „întreceri”, a indivizilor care se potrivesc cel mai bine scopurilor Illuminati-lor – cei care organizează balul. Iar totul este prezentat sub înfăţişarea unei petreceri ceva mai exotice, „burgheze”.

Dar prezentarea revelează chiar în final ideea care pare să fi fost firul călăuzitor al balului: „A te alătura Illuminati-lor este de fapt o dorinţă de a câştiga putere. Puterea este ceva pe care animalele (a se înţelege oamenii obişnuiţi) nu o au într-o lume a oamenilor (a se înţelege a Illuminati-lor)…”. Iar această simplă frază, citită aşa cum scrie între paranteze, spune foarte multe pentru cine este atent.

Citiţi şi:

Masoneria şi ritualurile satanice

Dezvăluirile lui Franz Bardon despre macabrele ritualuri ale lojii FOGC – Ordinul Francmasonic al Centurionului de Aur

yogaesoteric
22 ianuarie 2017

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More