Baltimore, SUA ‒ Orașul unde adolescenții cad ca muștele. Patru decese subite într-o săptămână

Un elev de clasa a 11-a din Baltimore, SUA, a murit la începutul lunii septembrie după ce a căzut brusc în timpul antrenamentului de fotbal, scrie Gateway Pundit.

În ziua precedentă decesului, în jurul orei 18:00, poliția județeană a fost chemată la liceul Randallstown pentru o urgență medicală în care era implicat un elev de 16 ani.

Un purtător de cuvânt al școlilor publice din comitatul Baltimore, Gboyinde Onijala, a declarat că un antrenor de atletism a fost prezent când s-a produs incidentul și că „personalul de la fața locului a început imediat să-i acorde primul ajutor până când a intervenit personalul serviciilor medicale de urgență”, potrivit Baltimore Banner.

Michael Jones, directorul școlii Randallstown, nu a dat numele elevului care a murit și nu a vrut să dea mai multe detalii despre circumstanțele decesului acestuia.

Jones a scris o scrisoare către părinți și comunitate cu privire la incident.

Iată mai jos un extras din e-mailul trimis părinților, ce a fost publicat de WBALTV:

Cu profundă tristețe vă informez despre moartea unui elev din clasa a 11-a de la Randallstown High School. Elevul a avut o urgență medicală și a fost transportat la spital, unde a decedat ulterior. Suntem absolut devastați de această veste.

Comunitatea noastră școlară transmite cele mai profunde condoleanțe familiei. Cu permisiunea familiei, vom împărtăși informații suplimentare pe măsură ce acestea vor fi disponibile”, a scris directorul.

Cel puțin trei adolescenți, dintre care unul de numai 14 ani, au murit în zona Baltimore la începutul lunii septembrie, potrivit CBS News.

Citiți și:
Documente uimitoare: Pfizer și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării. Peste 1200 de morți în primele 90 de zile
Anatomopatolog german: „Vaccinul este cauza morții în 30-40% din autopsiile celor recent vaccinați”

 

yogaesoteric
29 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More