Bătălia culturală lansată de Emmanuel Macron. Sexul anal, pervertirea minorilor și automutilarea au ajuns „valori europene” respinse de țările est-europene

Președintele Franței, Emmanuel Macron, afirmă că trebuie dusă o bătălie culturală, civilizațională, împotriva țărilor din Estul Uniunii Europene, care adoptă valori „care nu sunt ale noastre”, informează Agerpres.

Emmanuel Macron

Emmanuel Macron ne arată cum sexul anal, metisajul, pervertirea minorilor, automutilarea și obediența în fața lui Ahmed sau Schlomo sunt noile „valori europene”.

Referința este în mod clar la Polonia și Ungaria, țări care au promovat constant o legislație derivată explicit din valorile creștine. Discuția a fost stârnită de noua lege de protecție a minorilor din Ungaria, care interzice promovarea homosexualității și a transgenderismului în rândul tinerilor sub 18 ani.

De asemenea, atât la Budapesta, cât și în Polonia, dar și în România sau Bulgaria, există o reticență maximă în a legaliza căsătoriile între persoane de același sex.

Spre deosebire de Occident, noi nu ne-am scrântit complet și n-am marșat cu toată viteza spre curente contra naturii.

Trebuie să urmărim să aflăm cum pot ajunge unele ţări în această situaţie. Trebuie să ducem o bătălie culturală, o bătălie a civilizaţiilor”, a spus Macron la Bruxelles la conferinţa de presă ce a avut loc după terminarea întâlnirii liderilor UE.

Orice „bătălie culturală” pe care o duceți va alimenta curentul naționalist care s-a săturat de starea de demență și de tirania unei uniuni sodomite. Așadar, dați înainte!

Macron afirmă clar că valorile promovate de țările din Est „nu sunt ale noastre”.

Trebuie să facem o analiză a ceea ce s-a petrecut în unele societăţi post-comuniste care acum arată valori ce nu sunt ale noastre”, crede preşedintele francez, admiţând că în problema homosexualităţii există în interiorul UE o diviziune Est-Vest.

Ce credibilitate vom mai avea dacă acceptăm ca aceste valori să fie subminate în interiorul nostru? Cum le vom mai putea spune atunci albanezilor, sârbilor, să facă un efort pentru statul de drept, pentru a intra în UE?”, a mai spus președintele francez.

Până în anii 2000 nu prea auzeam despre doctrina anală ca fiind o valoare a UE, acum nu mai putem scăpa, sunt pretutindeni, corporații afișează logo-uri curcubeice, există parade de poponari în orașele mari, ambasadele afișează curcubeul, unele state au adoptat legi pentru combaterea „discursului de ură” etc.

Macron vrea să se implice în țările din Est pentru a-i „susține mai bine pe cei care apără ideile europene, avem nevoie de o strategie în domeniu”.

Ochiul lui Sauron a fost înlocuit de ochiul maro.

Asta mai lipsește, încă o „strategie” de combatere a românismului.

Dintre cei 27 de lideri ai statelor UE, 17 au semnat înaintea summitului o scrisoare comună adresată şefilor instituţiilor europene şi secretarului general al ONU, Antonio Guterres, pentru a condamna Ungaria pentru legea de protecție a minorilor.

Potrivit Euronews, lista semnatarilor reflectă la acest capitol o diviziune clară Est-Vest, dintre statele est-europene numai Letonia şi Estonia semnând această scrisoare. Dintre cele care au semnat, Grecia și Cipru – două țări ortodoxe – au făcut-o în „valul doi” al semnăturilor, după „discuții”.

Poate că poporul francez se apropie de momentul în care își va reinstrui președintele în spiritul valorilor franțuzești… prin ghilotină.

Citiți și:
Sub pretextul înăbuşirii educaţiei religioase a copiilor, Franţa INTERZICE educaţia la domiciliu
Emmanuel Macron pregătește reorganizarea islamului din Franța. Reacția unui lider musulman: NU vă amestecați în religia noastră!

 

yogaesoteric
25 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More