Perpetuum Mobile – Organizaţia Mondială a Sănătăţii declară: „Varianta indiană a virusului a fost detectată deja în 44 de ţări”

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că a detectat tulpina covid care este la originea exploziei numărului de cazuri de covid-19 din India în zeci de alte ţări din întreaga lume, informează Agerpres, care preia AFP.

Varianta B.1.617, care a apărut pentru prima dată în India în octombrie, a fost detectată în secvenţe de genom descărcate în baza de date GISAID „provenite din 44 de ţări din toate cele şase regiuni ale OMS”, afirmă OMS.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a adăugat că a primit „notificări privind detectarea în alte cinci ţări”.

În afară de India, în Marea Britanie a fost detectat cel mai mare număr de cazuri de contaminare cu varianta B.1.617. La sfârşitul lunii aprilie, tulpina covid din India a fost depistată şi în România.

Citiți și:
Vaccinarea în masă creează tulpini virale noi?
Retrospectivă Covid-19, privind spre viitor…
Cum se fabrică o pandemie: Testarea oamenilor pentru detectarea oricărei tulpini de coronavirus, nu special pentru covid-19

 

yogaesoteric
22 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More