BIZAR: Cât valorează pentru masoni Gregorian Bivolaru?

De zi aniversară, masonii îşi oferă cadoul lansării unei campanii josnice în paginile celor două cotidene infecte pe care le conduc în totalitate: Ziua şi Gardianul, şi la alte patru posturi de televiziune!!!

Cele două fiţuici de două parale care se dau drept ziare, Ziua şi Gardianul, conduse amândouă de lacheul francmasonilor, Sorin Roşca Stănescu (obsedat de Gregorian Bivolaru) publică astăzi, 24 ianuarie, următorul anunţ bizar (doar titlul diferă):

Ziua şi Gardianul ajută Justitia! [trâmbiţează ZIUA, n.n.]
«Gardianul» si «Ziua» ofera 50.000.000 de lei pentru prinderea lui «Guru» [se laudă Gardianul, n.n.]

Cotidianele „Gardianul” si „Ziua” acorda o recompensa de 50 milioane de lei celor care ofera informatii esentiale pentru prinderea liderului MISA, Gregorian Bivolaru! El se afla in Romania! 
Cei care detin informatii pot suna la numarul de telefon 021.224.68.80. Initiativa celor doua cotidiane este sustinuta si de o campanie de televiziune, care se deruleaza incepand de astazi, luni, 24 ianuarie 2005, pe posturile Realitatea TV, Prima TV, TVR 1 si B1 TV. (Fără autor)


Cine vrea capul lui Gregorian Bivolaru?

Aceiaşi care au pus la cale această uriaşă cacealma.
Aceiaşi care acum oferă recompense în bani pe capul lui Gregorian Bivolaru.
Aceiaşi care au dispus luarea cu asalt a locuinţelor yoghinilor pentru a aduna dovezi pe care nu aveau unde să le găsească.
Aceiaşi care au interogat neregulamentar şi sub teroare zeci de yoghini pentru a obţine orice indiciu care să-l acuze pe Gregorian Bivolaru.
Aceiaşi care au ordonat răpirea minorei Mădălina Dumitru la IML.
Aceiaşi care au lansat în presă zvonul că MISA este o organizaţie paramilitară, teroristă care face trafic de droguri şi deţine arme.
Aceiaşi care au fost puşi în lumină de cărţile şi dezvăluirile lui Gregorian Bivolaru.
Aceiaşi care l-au ameninţat cu moartea dacă „nu se potoleşte” şi i-au aruncat apartamentul în aer în urmă cu cîţiva ani. 
Aceiaşi care în condiţiile în care nu aveau nici un pretext pentru a-l da în consemn la frontieră au înscenat prinderea lui la vama Nădlac şi aducerea lui în lanţuri la Bucureşti sub o pază impresionantă, de care nu a avut parte nici criminalul grec Pasaris (pentru cei care nu îşi mai aduc aminte Pasaris Konstantinos este un criminal grec urmărit de Interpol pentru cinci omoruri).

De ce nu s-au oferit recompense în bani şi pentru prinderea marilor infractori ai României?

Nici cei mai mari criminali, violatori şi tâlhari nu au avut parte de un asemenea tratament. Ca să nu mai vorbim de marii escroci financiari de prinderea cărora nu se preocupă nimeni. Un exemplu recent este Ioan Niculae, devalizatorul din afacerea SNTR,  caruia „i-au fost sterse de catre guvernul Nastase o datorie de aproximativ 1.000 de miliarde de lei si esalonate alte cateva mii de miliarde de lei, dari catre stat” (cf. ziarului Adevărul)  si care a devalizat „băncile României cu suma de 100 miliarde lei in numerar”. Ce să mai vorbim despre Gabriel Bivolaru ? De ce nu s-au sesizat aceste două cotidiene atât de grijulii cu prinderea infractorilor şi în aceste cazuri extrem de numeroase de altfel ? De ce nu a pus nimeni recompense şi pe capul acestor devalizatori este clar, din moment ce aceştia au fost informaţi din timp de prietenii lor ca să poată fugi peste graniţă.

În aceste condiţii pe capul lui Gregorian Bivolaru se pun recompense în bani fiind acuzat că a făcut dragoste cu o femeie care nici nu recunoaşte asta şi nu are nimic să îi reproşeze! O altă acuzaţie atât de gravă  încât să justifice tratarea lui ca un infractor extrem de periculos este că nu a fost lăsat să treacă graniţa atunci când avea dreptul să facă acest lucru?!!!! Mai nou se bănuieşte (că dovezi nu au) şi că este complice la o evaziune fiscală de 15 miliarde de lei şi trafic de persoane, deşi nimeni nu poate să ştie în ce a constat această complicitate şi ce legătură există între firma de impresariat anchetată şi mentorul M.I.S.A. Reamintim pe această cale că procesul se află încă pe rol, orice alte dosare se mai inventează sunt încă în lucru, Gregorian Bivolaru nu a fost condamnat pentru nimic şi că legea spune că în acest caz se aplică prezumţia de NEVINOVĂŢIE.
 
Cine plăteşte?

Nu degeaba am intitulat un articol recent  “Gregorian Bivolaru. « Most wanted »”. După toate înscenările şi minciunile mai lipsea să se lipească afişe în toate oraşele cu poza lui pe care să scrie “WANTED.OM EXTREM DE PERICULOS. RECOMPENSĂ 50 DE MILIOANE”. Astăzi am asistat cu stupoare şi la acest lucru. Aceiaşi mesageri care se laudă cu decoraţiile primite de la masoneria română [este vorba de Sorin Roşca Stănescu, revedeţi articolul De frică să nu se afle adevărul, Ziua şi-a luat Gardian…..] pentru servicii deosebite aduse…ţării (!!!) dau acum o recompensă de 50 de milioane celor care sunt dispuşi să ofere informaţii despre Gregorian Bivolaru.

Şi aceşti 50 milioane nu sunt decât vârful aisbergului. Gândiţi-vă la costurile exorbitante ale spoturilor publicitare la patru posturi TV! Cine ştie cât plătesc de fapt masonii pentru această campanie anti-MISA şi pentru denigrarea lui Gregorian Bivolaru? Pentru că au construit un ditamai edificiu din nimic, nu degeaba sunt zidari (masoni)! Fără îndoială că aceşti bani au fost oferiţi cu generozitate de lojile masonice din cotizaţiile luate de la membrii (pe ei nu îi verifică nimeni ce evaziuni fiscale fac pentru că ei construiesc legile astfel încât să fie în favoarea lor). Dacă până acum se transmiteau indirect mesaje pentru a fi cu ochii în patru, nu cumva cineva să se întâlnească cu Gregorian Bivolaru pe stradă şi să treacă pe lângă el fără să îl observe, acum se acţionează direct. Se profită astfel de starea materială a majorităţii oamenilor şi se dau mai nou recompense în bani mânjiţi. Aducându-şi aminte că până şi Iisus a fost vândut de Iuda pentru bani, cei care au pus la cale această mârşăvie (şi sunt aceiaşi cu cei de atunci) speră că totul poate fi cumpărat.

Cert este un singur lucru. Prin oferirea acestei recompense avem dovada cea mai bună că tot ceea ce a declarat Gregorian Bivolaru până acum este real. Se vrea cu orice preţ prinderea lui şi nimeni nu este interesat să analizeze datele, de teamă să nu descopere că este nevinovat. Este clar că guvernele se schimbă, dar cei care doresc să scape de Gregorian Bivolaru şi să distrugă M.I.S.A. rămân.
Ei sunt  în spatele tuturor marionetelor din clasa politică, ei conduc de fapt, din umbră. Cel puţin acoliţii lor îşi dau arama pe faţă, iar Ziua şi Gardianul au confirmat că nu sunt decât uneltele servile ale stăpânilor din umbră. Un exemplu în acest sens este şi articolul « Astăzi se sarbatoresc Ziua Unirii si cea a Masoneriei Romane » care a apărut tot în Gardianul de astăzi, 24 ianuarie, şi care elogiază într-un mod de-a dreptul obscen « aprinderea luminii (?!!) masonice în România ».


NOTA BENE: Noi oferim gratis informaţii ESENŢIALE despre de ce se vrea cu atâta ardoare să fie prins Gregorian Bivolaru, că de judecat nu prea au ce judeca… Citiţi, de exemplu, articolul Răzbunarea francmasoneriei…

24 ianuarie 2005


citiţi aici bancuri cu Sorin Roşca Stănescu…

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More