Bombe de presă

Dragi prieteni, în ultimele zile suntem asaltaţi de tot felul de articole-bombă. Dar oare de ce se abandonează bunul simţ şi gazetăria obiectivă pentru astfel de bombe şi oare la ce folosesc ele? Este uşor de intuit că orice bombă este menită să explodeze şi să producă pagube şi uneori aceste bombe nu cruţă nici pe cei care le aruncă asupra celorlalţi.


Deşi se cred oameni foarte puternici (deoarece pot face rău), cei care fabrică bombe sunt de fapt nişte slugi fără proprie putere. Totul este iluzie în lumea lor, poţi ajunge „sus”. dar poţi fi aruncat la coşul de gunoi tot în acelaşi fel.


Au apărut suficient de multe articole  în care s-a explicat motivul atacului asupra lui Gregorian Bivolaru şi asupra Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut. Pe site-ul nostru există zeci de astfel de articole. Motivul pentru care s-a pornit şi continuă această campanie furibundă este faptul că Gregorian Bivolaru a făcut anumite dezvăluiri explozive despre francmasonerie. S-a spus şi s-a repetat de mai multe ori că masonii sunt cei care se află în spatele acestei nedreptăţi şi suite de abuzuri şi ilegalităţi împotriva MISA.


Şi totuşi cei de la Gardianul îndrăznesc să ne insulte cu o întrebare stupidă şi retorică:


“Nastase nu mai e premier. De ce nu se predă Guru?” (Gardianul, 25 ianuarie)


In timpul campaniei electorale, adeptii MISA s-au transformat in adevarati agenti electorali ai Aliantei, spunand ca liderii PSD au ordonat arestarea lui Gregorian Bivolaru. Acum, puterea s-a schimbat si Bivolaru prefera in continuare sa se ascunda de Justitie. (Gardianul, 25 ianuarie)


Şi ce dacă Năstase nu mai e premier? Francmasoneria şi-a pierdut brusc puterea în România?    S-au epurat sistemul juridic, Poliţia şi S.R.I-ul? Nu sunt tot aceiaşi oameni cam peste tot? Am pune şi noi o contra-întrebare, tot retorică:


Năstase nu mai e premier. De ce nu vă eliberaţi şi voi de efectele guvernării lui?


Dacă nu mai e nevoie să se scrie sub presiunea PSD, de ce mai insistaţi, tot mai furibund şi iraţional, pe o temă care de la bun început nu avea nici un fundament? Nu cumva pentru că Năstase a acţionat doar ca un pion al francmasoneriei, care şi acum vă joacă şi vă comandă ca pe nişte marionete? Probabil ambele întrebări vor primi răspuns în acelaşi timp sau niciodată.  


În mod ironic, cei de la Gardianul, care ne citesc site-ul pentru că mai nou reproduc integral articole de pe el, dau o adresa greşită: www.yogaesoteric.ro, pentru ca cititorii lor să nu ne poată accesa şi să renunţe la a le mai crede minciunile mizerabile. Nu există o asemenea pagină, adresa noastră este yogaesoteric.net. Dacă ziariştii de la Gardianul tot ne citesc site-ul, le recomandăm să citească de mai multe ori (până pricep) câteva articole care demonstrează clar comanda politică în cazul Gregorian Bivolaru, în special:
Stenogramele P.S.D. demonstrează diversiunea din martie 2004
Răzbunarea Francmasoneriei


Ne bucurăm că Gardianul din 25 ianuarie 2005 publică integral articolul nostru: 12 decembrie 2004: O ZI BUNĂ! Este într-adevăr un articol foarte reuşit. Noi credeam că, articolul nemaifiind de actualitate, nu va mai fi citit! Şi regretam un pic…


Şi încă un număr de întrebări pertinente pentru cei de la Gardianul şi Ziua:
De unde scot ei suma de 50 de milioane oferită ca recompensă şi cum o justifică?
Ar rezista la o expertiză contabilă?
Cine le dă banii pentru spoturile publicitare TV plătite de ei cu bani grei?
Dacă e chiar atât de important pentru ei, de ce nu oferă o recompensă de 30.000 de euro, de exemplu?


25 ianuarie 2005


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More