Ce au în comun Ursula von der Leyen, firma globală de consultanță McKinsey și Pfizer?

La prima vedere, vă puteți întreba ce au în comun Ursula von der Leyen, McKinsey și Pfizer? Răspunsul este: corupția. Cea mai mare corupție. Doamna von der Leyen, președintele Comisiei Europene (CE), pe care nu a votat-o nimeni, are la activ mai multe scandaluri de corupție.

Recent, s-a aflat că fiul doamnei von der Leyen, David, a avut un stagiu de „stagiatură de vară” la McKinsey, gigantica firmă de consultanță în management cu sediul în SUA. Deși înregistrările cu privire la responsabilitățile lui David la McKinsey sunt intenționat fragile, se pare că angajarea sa a fost mult mai mult decât un „stagiar de vară”. El a avut în responsabilitate echipe de consultanță și a lucrat pentru McKinsey mai mult de 3 ani.

Este o coincidență faptul că a părăsit McKinsey în 2019, chiar înainte ca mama sa să fie numită – nu aleasă – președinte al Comisiei Europene (CE)?

Știm că nu există coincidențe.

Oare cumva David pregătea calea pentru ca viitorul președinte al CE – mama sa – să aibă acces ușor la gradele superioare de conducere ale McKinsey?

Mai multe despre asta, ceva mai târziu.

**********

Să începem cu un scandal deja destul de binecunoscut printre sursele informate: Negocierile directe ale Ursulei von der Leyen cu Pfizer pentru cumpărarea a 900 de milioane de doze de vaccin Pfizer, cu opțiune pentru alte 900 de milioane, în total 1,8 miliarde de doze. Repet, în cazul în care credeți că ați citit greșit: 1,8 miliarde de doze de vaccin Pfizer cu ARNm, cunoscut ca fiind un modificator de gene – da, pentru o populație de aproximativ 450 de milioane de locuitori. Aceasta ar însemna 4 doze pentru fiecare persoană din Uniunea Europeană (UE).

Aceste „negocieri” au continuat în 2021, deoarece au fost descoperite schimburi de mesaje între von der Leyen și directorul general al Pfizer, Albert Bourla. Presiunea asupra CE pentru a face publice mesajele a fost pur și simplu ignorată.

Aceasta s-a petrecut înainte de semnarea contractului pentru 1,8 miliarde de doze. Este în mod clar o încălcare a normelor UE privind concurența, adică a licitației competitive. Contractele au fost semnate în mai 2021. Total împotriva regulilor UE privind licitațiile competitive internaționale. În afară de asta, cum s-au justificat 4 doze pentru fiecare cetățean UE?

Care este prețul total al acestui pachet nebunesc?

Ursula von der Leyen: „madam 4,5 miliarde de doze”

În evoluțiile recente, von der Leyen este implicată în negocierea unui alt contract important cu Pfizer:

Prețul fiecărei doze de vaccin a fost negociat direct cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care este cunoscută ca fiind coruptă.

Ursula von der Leyen

Obiectivul mai larg al directorului general al Pfizer, dr. Bourla, este de a negocia un contract de 4,5 miliarde de doze de vaccin pentru o populație a UE de 450 de milioane, cu alte cuvinte, 10 doze de persoană. Acestea sunt doze suplimentare față de cele deja achiziționate de UE (Peste 800 de milioane).

Strânsa „colaborare” a doamnei Von der Leyen cu Pfizer ar putea fi doar vârful icebergului.

Soțul ei, Heiko, este directorul medical al Orgenesis, o companie americană de biotehnologie specializată în terapii genetice, cum ar fi „vaccinurile” Pfizer și Moderna.

Ursula face parte din consiliul științific al Orgenesis din 2019. Pfizer și Orgenesis au o relație foarte strânsă, deoarece Orgenesis a fost implicată activ în dezvoltarea vaccinului Pfizer. Heiko von der Leyen are o relație îndelungată cu Pfizer. Consultați aici pentru mai multe detalii.

Înapoi la vaccinuri. Ce se va petrece cu miliardele de doze de vaccin complet inutile și periculoase?

La modul în care pare să se desfășoare corupția Pharma-UE, nu ar fi surprinzător dacă vaccinurile vor fi reetichetate pentru un alt scop. Cum ar putea cineva să știe?

La urma urmei, în ultimii trei ani, odată cu punerea în aplicare a Marii Resetări a WEF și a Agendei 2030 a ONU – care sunt practic identice, deoarece ONU este „în pat” cu WEF – a devenit redundant de clar că vaccinarea nu are nimic de-a face cu sănătatea, cu păstrarea sănătății oamenilor, ci mai degrabă cu genocidul pe scară largă.

Unul dintre obiectivele cheie ale Reset / Agenda 2030 este reducerea masivă a populației. Asta este ceea ce putem vedea deocamdată, însă abia după mai bine de doi ani de la așa-zisa vaccinare, în cea mai mare parte prin injecții forțate, probabil vom vedea sute de mii, dacă nu milioane de morți și oameni mutilați pe viață, precum și o creștere rapidă a numărului de avorturi spontane, precum și infertilitatea atât a femeilor, cât și a bărbaților.

Și acesta ar fi doar începutul. Cea mai mare parte a crimei s-ar putea să se desfășoare în următorii 5-10 ani, când nimeni nu va mai putea demonstra că motivul este reprezentat de injecțiile anti covid. Acestea sunt cuvintele de avertizare ale lui Michael Yeadon, fost vicepreședinte și director științific al Pfizer. Vedeți aici.

Parchetul European a investigat cazul penal al lui von der Leyen? Nimeni nu știe. Imaginați-vă, nimeni nu știe și nimeni nu întreabă!

Politico raportează că în aprilie 2021, von der Leyen a declarat pentru New York Times că a făcut schimb de mesaje cu directorul executiv al Pfizer timp de o lună, în perioada premergătoare semnării contractului UE cu gigantul farmaceutic american.

În cadrul acordului, Comisia s-a angajat să cumpere 900 de milioane de injecții Pfizer-BioNTech în numele membrilor UE, cu o opțiune de a cumpăra alte 900 de milioane. Acesta sau aceste contracte se estimează că s-ar fi ridicat la sute de milioane, dacă nu la miliarde de dolari. Cifra nu a fost niciodată dezvăluită oficial, iar câinii de pază ai UE închid ochii la acest scandal.

Această situație în sine este o rușine îngrozitoare.

Ulterior, Ombudsman-ul (Avocatul Poporului) UE a dezvăluit că niciodată Comisia nu a cerut în mod explicit echipei lui von der Leyen să caute mesajele, deoarece nu le-a considerat „documente” care să merite să fie păstrate. Într-un raport privind constatările sale, Ombudsmanul a numit pur și simplu abordarea „administrare defectuoasă”.

La rândul său, Comisia Europeană a replicat că nu poate furniza mesajele, deoarece „documentele efemere, de scurtă durată, nu sunt păstrate”. Vedeți aici.

Sfârșitul poveștii deocamdată. Dar, ca să nu aveți tendința de a uita, Uniunea Europeană, în special CE, pe care nu a votat-o nimeni, nealeasă deci, este una dintre cele mai corupte instituții din lume. Și, până acum, pare să scape cu bine.

**********

Înapoi la McKinsey. Firma de consultanță McKinsey este plină de scandaluri proprii. Activitatea firmei, atât pentru guverne autoritare, cât și pentru Pentagon, ridică semne de întrebare cu privire la conflictele de interese.

Când la începutul secolului XXI prăbușirea bulei dot.com a distrus multe corporații și, odată cu ele, și potențialul de consultanță în management, McKinsey s-a confruntat cu o dilemă. Era necesar să găsească modalități de a-și lărgi fondul de clienți. Astfel, McKinsey a început să concureze pentru contracte guvernamentale nu doar în Statele Unite, ci în întreaga lume.

The New York Times relatează că decizia McKinsey de a se aventura în sectorul public, atât în țară, cât și în străinătate, a creat un model de afaceri plin de conflicte de interese.

Un exemplu intern din SUA este bine cunoscut. McKinsey a consiliat Administrația Federală a Medicamentelor (FDA), în timp ce a consiliat și gigantul farmaceutic Purdue Pharma. Pe plan internațional, activitatea McKinsey pare uneori la fel de extinsă cu potențiale conflicte de interese, curtând clienți statali foarte diverși, precum Pentagonul, China și Arabia Saudită.

În timp ce McKinsey a preluat sute de milioane de dolari în contracte de apărare din SUA, a consiliat, de asemenea, o serie de companii și guverne străine. Propriul site web al McKinsey se laudă cu aceste conexiuni:

Avem relații de lungă durată cu ministerele și departamentele de apărare din întreaga lume.”

Într-un alt caz, de acum binecunoscut, firma globală de consultanță McKinsey se confruntă cu acuzații penale pentru corupție în Africa de Sud. Cazul se concentrează pe rolul McKinsey în cel mai mare scandal post-apartheid din țară, cunoscut sub numele de scandalul de capturare a statului în timpul fostului președinte Jacob Zuma. Acesta a implicat deturnarea de fonduri publice pe scară largă, așa cum a fost raportat în februarie 2023.

Asta spune totul. Cheia este reprezentată de conexiunile internaționale la nivel înalt ale guvernului. Este posibil să nu se dovedească niciodată, însă prevalează o suspiciune profundă, că fiul lui Heiko și Ursula von der Leyen, David, ar fi putut avea un rol în pregătirea drumului pentru ca McKinsey să cumpere guvernele din întreaga lume pentru a fi de acord cu frauda imensă și mortală cu vaccinuri anti-covid.

Întrebarea pe care este necesar să și-o pună europenii, nu guvernele corupte, ci noi, poporul, este: cât timp vom mai tolera președinția Ursulei von der Leyen la CE?

Bineînțeles, Ursula von der Leyen este o protejată a lui Klaus Schwab, CEO al WEF. La îndemnul finanțiștilor săi corupți, acesta a pus-o în această poziție. Ea nu numai că este bursieră a academiei Young Global Leaders (YGL) a WEF, dar face parte și din consiliul de administrație al WEF.

Această protecție ar putea să se diminueze, însă, pe măsură ce poziția WEF în lume alunecă în liniște. Gândiți-vă doar la dezastrul WEF din ianuarie 2023 de la Davos. Vedeți aici.

Banca Centrală a Europei

Sau, o întrebare și mai bună: cât timp mai tolerează europenii actuala structură ultracoruptă a CE / UE? A sosit de mult timpul să demolăm UE și să ne întoarcem la statele naționale și la monedele locale. Ar fi un impuls extraordinar pentru economia europeană și pentru bunăstarea cetățenilor europeni.

Cu cât mai mult timp noi, poporul, așteptăm, cu atât mai dificil va fi să ieșim din matricea închisorii financiare.

A se vedea aici ce spune Christine LaGarde, președintele Băncii Centrale Europene (BCE). Ea promite închisoarea, dacă cheltuiți o mie de euro în numerar.

În mod ironic, Christine LaGarde, care conduce BCE în numele unor interese financiare puternice, are antecedente penale.

Autor: Peter Koenig

Citiți și:
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, investigată pentru legături personale cu firma Pfizer și contractul de 1,8 miliarde de doze de „vaccin”
Europarlamentarul Cristian Terheș: Ursula von der Leyen propune un plan neomarxist de înrobire și îndatorare a națiunilor europene

 

yogaesoteric
4 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More