Emblematic: Joe Biden a ales-o pe Lady Gaga pentru a fi co-președinte al Comitetului pentru Arte și Științe Umaniste

Președintele american Joe Biden a ales-o pe Lady Gaga pentru a fi co-președinte al Comitetului pentru Arte și Științe Umaniste.

Lady Gaga își împarte poziția de președinte al comitetului cu producătorul hollywoodian și laureat al premiului Oscar, Bruce Cohen, în timp ce nume precum Kerry Washington, Jon Batiste, George Clooney, Jennifer Garner, Troy Kotsur, Shonda Rhimes, Marta Kauffman și alții li se vor alătura ca membri ai comitetului.

Mesajul președintelui

Urez «bine ați venit» noilor membri numiți ai Comitetului prezidențial pentru Arte și Științe Umaniste, conduși de Bruce Cohen și Lady Gaga!”, scrie pe contul de Twitter al președintelui Joe Biden. „Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a avea un impact constructiv asupra artelor, bibliotecilor, muzeelor și activității umaniste din întreaga țară.

Lady Gaga a redistribuit vestea numirii sale, scriind: „Mulțumesc @POTUS @PCAHgov”, iar reacțiile au variat de la patriotism și mândrie la confuzie hilară. „Președinte Stefani Germanotta”, a scris unul dintre ei pe Twitter, alături de o fotografie cu cântăreața făcându-și marea intrare la inaugurarea președintelui Biden, unde a cântat imnul național.

PCAH a fost creat prin ordin executiv în 1982 și, potrivit unui comunicat, are rolul de „a-l consilia pe președinte în materie de politică culturală” pentru a „spori sprijinul federal pentru arte, științe umaniste și servicii de muzeu și bibliotecă”.

Citiți și:
Joe Biden a dat mâna cu aerul! Imagini video tulburătoare cu președintele Americii
Primul român important care rupe tăcerea: Un general și fost șef al SIE afirmă că Joe Biden are demență senilă: Cine ia deciziile în locul lui?

 

yogaesoteric
5 iunie 2023

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More