Ce înseamnă în realitate să fii şi să rămâi o femeie excepţională

– prezentarea cărţii –


Un sugestiv ghid practic al calităților trupești, sufletești și spirituale ce se trezesc în mod gradat în femeile ce aspiră să-și dinamizeze starea de SHAKTI

O femeie este fermecătoare și de neuitat atunci când mai mereu dovedește o mare înțelepciune, ce este dublată de o iubire constantă, profundă și exemplară.

O femeie este fermecătoare și de neuitat atunci când iubește în mod constant, intens și fără măsură.

O femeie este fermecătoare și de neuitat atunci când trăiește, în mod spontan și cu ușurință, ore în șir stări de extaz amoros (ce se bazează pe continență sexuală perfectă) și pe care, datorită senzualității ei debordante, le face să se oglindească într-un mod copleșitor în universul lăuntric al bărbatului pe care îl adoră și care la rândul lui o iubește frenetic.

O femeie este fermecătoare și de neuitat atunci când datorită puterii ei cu totul extraordinare de transfigurare creatoare, ne face să ne simțim ca prin farmec puri, regenerați, spontani, dezinhibați și valoroși.
profesor yoga Gregorian Bivolaru

 

 

Această carte a fost publicată la Editura Shambala şi tipărită la Ganesha Publishing House.    
 
 

yogaesoteric

1 noiembrie 2012
 
 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More