Celine Dion este victima unui efect secundar al vaccinului covid într-o proporție de 99,6%

Celine Dion a dezvăluit, în sfârșit, că suferă de sindromul persoanei rigide, care este atât de rar, încât se întâlnește doar la 1 din 1 milion de persoane. Oare a fost pur și simplu ghinionistă? Nu. A fost vaccinată. Redăm mai jos un articol revelator al lui Steve Kirch, publicat pe Substack.

Celine Dion

Niciodată, nici într-un milion de ani, nu veți ghici care este un efect secundar cunoscut și listat al vaccinului anti-covid de la Pfizer.
Renunțați?
Răspunsul este oferit mai jos:

Dar FDA nu va avertiza pe nimeni în legătură cu toate aceste efecte secundare pentru că asta ar crea ezitare în privința vaccinării.

Mulțumită lui Amy Kelly de la dailyclout.io, știm că sindromul persoanei rigide (SPS) a fost raportat în documentele Pfizer de postcomercializare la pagina 37, care este, de asemenea, pagina 8 din Anexa 1. Faptul că se află în acest document arată că Pfizer era la curent cu acest aspect cel târziu la 28.02.2021, iar FDA știa despre el cel târziu în aprilie 2021.

Deci FDA și Pfizer știau în mod clar și nu au spus nimic publicului. Ei nu sunt răspunzători pentru niciun prejudiciu, chiar dacă nu au dat nimănui posibilitatea de a-și exprima un consimțământ informat prin dezvăluirea tuturor efectelor secundare.

Nu știu dacă Celine a primit sau nu vaccinul Pfizer, dar profilul de efecte secundare al celorlalte vaccinuri este și mai rău, așa că argumentele mele se aplică indiferent de vaccinul pe care l-a primit Celine.

Datele VAERS arată că orice diagnostic post-vaccinal de SPS este de 283 ori mai probabil cauzat de vaccin decât de „ghinion”.

Acum să ne uităm la VAERS. Ghiciți ce? Dacă faci SPS post-vaccin, există o șansă de 99,6% să fie de la vaccin. Cifrele pentru SPS pe o perioadă de 30 de ani implică doar vaccinurile covid și HPV.

Notă: Citiți cartea Turtles All the Way Down despre vaccinul HPV (începând de la pagina 112) și despre cum au ascuns semnalele de alarmă în acel caz; în cazul vaccinurilor covid au folosit exact aceleași tehnici de manipulare pe care le-au perfecționat cu vaccinul HPV).

Deci, pentru un vaccin „sigur” precum cel antigripal (despre care nu recunosc că este sigur, dar doar de dragul argumentului), am avea 1 raport în 30 de ani (0,03/an). Pentru covid, avem 17 rapoarte în 2 ani (8,5/an). Așadar, creșterea relativă a ratei este de 8,5/0,03 = 283.

Cu alte cuvinte, matematica spune că șansa ca Celine Dion să fi contractat SPS de la vaccin este de 99,6%. Pe scurt, este aproape sigur că Celine Dion este vaccinată.

Dar stați puțin, mai este ceva! SPS poate apărea în ACEEAȘI zi cu vaccinul covid!!!!

Dacă credeți că asta nu este cauzalitate, atunci explicați raportul VAERS de mai jos. Acesta arată că SPS poate începe IMEDIAT după vaccinare. Acest aspect este probabil pentru că este cauzal, deoarece șansa ca aceasta să se petreacă din „ghinion” este foarte mică. Amintiți-vă, a existat doar 1 raport pentru vaccinul antigripal în 32 de ani. Care credeți că este șansa ca un SPS spontan să apară în aceeași zi cu o vaccinare covid? Foarte aproape de zero.

Cum explicați aceasta? S-a petrecut imediat după vaccinare, în aceeași zi. Desigur, această persoană ar fi putut fi „ghinionistă”, dar când te uiți la celelalte rapoarte, acestea apar în imediata apropiere a vaccinului.

Iată verificarea faptelor” de la Reuters, pentru a compara modul în care au interpretat ei datele VAERS

Ei bine…. ei nu au făcut-o. Vă vine să credeți asta? VAERS este sistemul oficial de raportare a evenimentelor adverse al guvernului SUA, pentru a cărui întreținere se cheltuiesc 100 de milioane de dolari sau mai mult pe an, iar experții nici măcar nu se uită la el?!?!?!

Potrivit experților contactați de Reuters, nu există absolut nicio dovadă că vaccinurile covid cauzează SPS:

Newsome, de asemenea profesor asociat de neurologie la Spitalul Johns Hopkins, a confirmat: „Răspunsul scurt este că nu există date sau dovezi care să sugereze că vaccinul covid-19 provoacă sindromul persoanei rigide. Acest aspect este valabil și pentru alte vaccinuri”.

Wow. Contrazis de dovezile aflate la vedere. Acești experți nu pot explica datele de mai sus. Ei nici măcar nu le menționează. Dacă le-ar fi menționat și ar fi indicat un motiv pentru a le respinge, le-aș fi ascultat motivul. Dar să îi intoxice pe cei de la Reuters cu declarații false despre date „inexistente” când acestea sunt la vedere, este de-a dreptul lipsit de etică. Newsome ar fi cazul să evite să comenteze în domenii în care nu are competență.

Reuters nu m-a contactat niciodată cu privire la așa-zisa lor verificare de fapte, deoarece NU CONTACTEAZĂ NICIODATĂ pe nimeni din partea noastră pentru a contesta experții lor.

Așa că aceste „verificări ale faptelor” sunt ÎNTOTDEAUNA unilaterale (cel puțin toate cele pe care le-am citit eu). Ați observat acest aspect? Sunt piese de propagandă. Ar fi necesar să cerceteze dovezile de ambele părți și apoi să prezinte o concluzie. În schimb, ei apelează doar la experți care sunt de acord cu narațiunea guvernului. Asta NU este o verificare a faptelor.

Încă ceva: Verificarea faptelor a spus că SPS este o boală autoimună. Cauza exactă a acestei afecțiuni rare, care afectează „doar unul sau doi oameni dintr-un milion”, conform John Hopkins Medicine (aici), rămâne necunoscută, dar a fost asociată în mod obișnuit cu o reacție autoimună…

Bună ziua…..!!!! Există un munte de dovezi că vaccinurile covid provoacă boli autoimune. Cum credeți că au murit oamenii din studiul Schwab, de exemplu? Este foarte clar. Acei pacienți au murit pentru că sistemul imunitar le-a atacat inima. Asta se numește reacție autoimună. Este uluitor că „experții” pe care îi contactează Reuters sunt atât de abrutizați încât nici măcar nu înțeleg noțiunile de bază despre vaccinul covid. Orbire voluntară, cum ar spune dr. Aseem Malhotra.

Rezumat

Vaccinurile covid cauzează SPS, precum și sute de alte evenimente adverse grave pe care le-am documentat cu mult timp în urmă. Pur și simplu nu există o altă modalitate de a explica cifrele din VAERS. Nimeni nu mă poate contrazice pe această temă.

Celine Dion a dezvoltat SPS după vaccinarea covid. Șansele ca ea să fi contractat maladia de la vaccin sunt de 99,6%.

Va merge ea la un medic specializat în tratarea celor vătămați de vaccin? Nu. Este foarte probabil ca medicul ei să-i fi spus că problema nu a fost de la vaccin. Ceea ce înseamnă că, din păcate, este foarte probabil să nu-și mai revină niciodată, deoarece, în general, cu cât ești tratat mai repede în mod corespunzător, cu atât mai mari sunt șansele de recuperare. Pentru a primi un tratament adecvat, este necesar să consultați un medic care înțelege cauza bolii.

Oare medicii lui Celine îi vor spune vreodată despre acest articol? Nu. Ce păcat.

Celine Dion ar putea fi o voce puternică pentru a-i avertiza pe oameni să nu ia vaccinul dacă ar avea curajul să spună adevărul.

Citiți și:
Amploarea completă a efectelor secundare ale vaccinului covid nu va fi cunoscută mai devreme de 10 ani, spune un medic
Oamenii de știință au concluzionat că vaccinurile împotriva covid reprogramează sistemul imunitar, determinând limfocitele să atace organele vitale
Vaccinații, bombe cu ceas. Val de decese inexplicabile

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More