Cine suntem…

YOGAESOTERIC – o enciclopedie ezoterică online și portalul celei mai mari Școli de Yoga din Europa.

Suntem un grup de instructori şi cursanţi ai Şcolii de Yoga MISA care aplică și promovează valorile spiritualității superioare. Convingerea noastră este că  pentru a-ţi asigura reuşita în tot ceea ce realizezi și pentru a construi o lume mai bună trebuie să fii însufleţit întotdeauna de intenţii bune. Totodată, este necesar să incluzi în ceea ce întreprinzi o scânteie de nebunie divină şi să acţionezi în mod înţelept.
Şcoala de Yoga MISA, al cărei mentor spiritual este profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, este cea mai mare şcoală de Yoga din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului milenar yoga, a volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.
Metodele yoghine  predate la cursurile de yoga pot fi aplicate cu succes în viața de zi cu zi. Scopul tehnicilor și metodelor yoghine este atingerea stării de desăvârşire, a armoniei dintre minte, trup, suflet și ne aduce cu sine o intensă și neîncetată  fericire, pace lăuntrică și tinerețe sufletească.
Site-ul yogaesoteric.net oferă informaţii corecte și de actualitate despre şcoala de yoga MISA, cursurile, evenimentele şi ideile promovate de această şcoală spirituală. Site-ul conţine peste 7500  de articole și reprezintă o resursă importantă de informații  în domeniul yoga, tantra, parapsihologie, spiritualitate, continenţă sexuală, sănătate, astrologie, reflectând valorile şi principiile spirituale promovate de Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA). Yogaesoteric.net este cel mai amplu site cu materiale despre yoga în limba română.
Totodată, acest site este și rămâne o invitație pentru cei interesați și curioși să își descopere potențialul și comorile lăuntrice, iar odată cu aceasta să cunoască esența pură a sufletului lor. În articolele de pe acest site pot fi găsite răspunsuri la cele mai profunde întrebări ale sufletului. Ce înseamnă spiritualitate? Ce înseamnă și în ce constă evoluția spirituală? Ce este Dumnezeu? Cum Îl poți descoperi pe Dumnezeu? Ce înseamnă să fii o femeie sau un bărbat spiritual? Ce înseamnă să fii fericit? Și lista poate continua.
Dar poate cel mai important lucru este că o foarte mare parte dintre informațiile de pe acest site prezintă noutate, sunt inovatoare și chiar revoluționare pentru că întrunesc puncte de vedere din diverse domenii, sunt scrise cu bun simț și pledează pentru adevăr, valori și virtuți autentice. Toate aceste materiale sunt prezentate într-o manieră structurată, accesibilă, atractivă și prietenoasă.
Totodată, acest site îşi propune să ofere românilor (şi nu numai) anumite informaţii legate de planurile diabolice ale monstruoasei secte satanice care este Francmasoneria mondială, informații care de obicei sunt ocultate în presă. Un alt scop al echipei Yogaesoteric este să aducă la cunoștința publicului anumite adevăruri interzise în presa românească, să prezinte o altă perspectivă asupra faptelor şi realităţilor lumii în care trăim.
Yogaesoteric vă pune la dispoziţie o gamă largă de articole de actualitate, fiind cel mai bine documentat şi cel mai amplu site de acest gen din România având peste 4.500 de vizitatori pe zi. 
Echipa Yogaesoteric este formată dintr-un grup de persoane entuziaste, tinere, pasionate de yoga. Ceea ce ne unește este dorința de a aduce cât mai aproape și de a face cât mai accesibile cu putință informații legate de spiritualitate în general și despre viziunea Școlii de Yoga MISA.
Acest site NU reflectă neapărat opiniile personale şi convingerile TUTUROR cursanţilor yoga sau ale tuturor persoanelor care participă la diferite acţiuni organizate sub egida MISA.
Asociaţia MISA nu îşi asumă niciun fel de răspundere pentru conţinutul articolelor.

Răspunderea în ceea ce priveşte articolele publicate pe site-ul yogaesoteric revine în întregime autorilor articolelor respective.

Pentru informaţii legate de conţinutul site-ului sau eventuale colaborări contactaţi redactorul- şef la adresa de email: redactie@yogaesoteric.net

yogaesoteric

 

 

 

 

 


 

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More