Compatibilitatea erotică pentru femeile din zodia BALANŢEI


Femeia în zodia Balanţei şi bărbaţii din semnele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător)

Femeia în zodia Balanţă se va simţi spontan în armonie în relaţiile amoroase cu bărbaţii din semnele de Aer. Ea are nevoie de varietate în stimularea intelectuală şi de fantezie romantică mai degrabă decât de pasiune înfocată şi jocuri emoţionale. Ea are nevoie de un iubit echilibrat, frumos, care să manifeste o anumită detaşare emoţională, dar căruia să-i poată totodată comunica cele mai profunde trăiri erotice.

Cu bărbatul în zodia Gemeni se poate simţi instantaneu ca acasă. Conversaţia lor va fi incitantă indiferent dacă este la telefon sau la masa unui restaurant. El se poate juca cu mintea intrând în şi sustrăgându-se tachinărilor şi strategiilor ei asemeni unei himere. Fantezia va juca un rol imens în viaţa lor amoroasă. Nici unul nu domină, nici nu este pasionat peste măsură, iar el îi poate oferi o varietate de modalităţi incitante de a-şi menţine viaţa intimă plină de armonie şi de modificări de ritm. El nu este  prea aprins sau pasional şi ambii vor fi suficient de adaptabili încât să menţină farmecul intimităţii prin modificări de ritm şi stil. Minunat pentru un eros apropiat, romantic, atâta timp cât el este menţinut într-o stare de amuzament.

Cu bărbatul din zodia Balanţă ea va simţi o legătură instantanee. În cazul relaţiilor între doi iubiţi din acelaşi semn se manifestă întotdeauna o afinitate spontană. Pentru a se abandona cu adevărat, femeia Balanţa trebuie să-şi înţeleagă propria ei lipsă de echilibru, pe care o poate sesiza obiectiv în dorinţele sexuale ale bărbatului Balanţă. Ambii manifestă cu adevărat tandreţe atunci când sunt împreună şi ambii adoră să joace roluri şi să se răsfeţe în tot felul de fantezii. Mintea lui va inspira gânduri romantice şi ambii vor avea nevoi amoroase în mod natural armonioase.

Bărbatul  din zodia Vărsător va fi stimulat să acţioneze când întâlneşte o femeie din zodia Balanţă. Dar acţiunea lui este aceea de a încerca să o modeleze, de a intra în relaţie  numai deoarece vede potenţialul ei amoros excepţional. El o poate elibera de inhibiţii şi îi poate sugera alternative la povestea de dragoste. La început ea poate fi fascinată de ineditul acestei relaţii şi de spaţiul care îi permite să rămână neimplicată. Dar ei nu vor deveni niciodată cu adevărat apropiaţi emoţional; el este întotdeauna ambiguu în ceea ce priveşte propriul corp, la fel cum este în ceea ce priveşte mintea. Fascinaţia lui pentru anatomia ei mai degrabă decât pentru erotismul ei îi va apărea curând femeii ca fiind prea lipsită de pasiune. Deşi femeia din zodia Balanţă preferă o abordare uşoară, eterată, rezerva rece a Vărsătorului face ca plăcerea ei să pară un infern al dorinţei.


Femeia din zodia Balanţă şi nativii din semnele de Foc ( Berbec, Leu şi Săgetător)

Cu bărbaţii din semnele de Foc ea poate savura un cocktail erotic de pasiune, fascinaţie, teatru si fuziune.

Bărbatul din zodia Berbec o poate pune pe jar rapid şi cu ardoare. Ea se poate simţi ca şi cum ar fi fost eliberată de modul ei sofisticat de a atinge şi a recepta. El va deschide calea, îi va lua mâinile, corpul şi mintea şi le va purta într-o lume a fanteziei pe care ea nu o va uita niciodată. Ea este idealistă din punct de vedere amoros şi acest bărbat îi îndeplineşte de obicei cea mai mare parte a viselor. Atracţia iniţială dintre ei este imediată şi intensă: el adoră să fie la cârmă, ea adoră să fie dominată. Aceasta este potenţial o relaţie foarte senzuală, picantă, care poate dura chiar de zile, atâta timp cât ea poate rezista naturii lui grosiere, de „Tarzan”.

Cu bărbatul din zodia Leului ea va descoperi  tărâmuri sexuale presărate cu drame. El va răspunde uşor şi plin de bunăvoinţă variaţiilor extreme ale energiei ei amoroase, care poate fi uneori sălbatică şi pasională, iar alteori languroasă şi tandră. Ambii savurează plăcerea de dragul plăcerii atât timp cât există deopotrivă pasiune şi dragoste. O bună relaţie amoroasă, de obicei de lungă durată şi scânteietoare.

Bărbatul din zodia Săgetător este cel mai pasional, dar totuşi are nevoie de cel mai mult spaţiu. Femeia Balanţă are şi ea nevoie de spaţiu, dar şi de eros romantic. Ea se teme să fie copleşită şi să devină astfel dependentă. Independenţa ei amoroasă va incita în bărbatul Săgetător acelaşi aventurier singuratic, şi ei vor putea pentru un timp să împărtăşească iluzia ca relaţia lor amoroasă este bazată pe egalitate şi libertate. Singura problemă este că e vorba de egalitatea ei şi libertatea lui. Această relaţie se bazează mai degrabă pe sinceritate şi adevăr decât pe furtuni emoţionale. El admiră şi îşi doreşte cu înfocare onestitate chiar şi în domeniul amoros, aşa încât ea va trebui sa-i spună cele mai intime secrete – dacă îndrăzneşte.


Femeia din zodia Balanţă şi bărbaţii din semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn)

Femeia din zodia Balanţă poate descoperi adevărata plăcere senzuală în interacţiunile amoroase cu bărbaţi din semnele de Pământ.

Intimitatea specifică elementului Pământ, deseori înspăimântătoare pentru ea, a bărbatului din zodia Taur o poate speria şi-i aminteşte cât de puternic este corpul bărbatului. Idealul ei propriu se aliniază de obicei unei sexualităţi masculine foarte sofisticate. Dar cu bărbatul din zodia Taur ea poate descoperi  o senzualitate şi trăiri erotice diferite. Ambii au nevoie de plăcere: ea prin satisfacerea minţii, iar el prin satisfacerea corpului. El o poate învăţa cum să respecte şi să asculte nevoile corpului şi cum să se dăruiască firesc, căci bărbatul Taur este capabil să se abandoneze fără inhibiţii sau aşteptări.

Cu bărbatul din zodia Fecioară, mai ales daca ea are Venus în Fecioară, sau el are Venus în Balanţă, pot avea o călătorie plăcută spre atingerea perfecţiunii. Inocenţa ei romantică este foarte seducătoare pentru sexualitatea lui de clasă. Aceasta este mai degrabă o relaţie amoroasă şi emoţională matură. Atâta timp cât femeia Balanţă îl poate tachina cu fineţe şi atâta timp cât îl poate răsfăţa pe bărbatul Fecioară, împlinindu-i nevoile amoroase şi planurile, el îi poate oferi relaţia pe care ea şi-o doreşte cu adevărat.

Naturile dominante ale Balanţei şi Capricornului sunt foarte diferite, dar magnetice în cel mai înalt grad. Ea are nevoie să simtă cum controlează prin plănuirea subtilă a fiecărui moment al întâlnirii lor amoroase. Totuşi bărbatul Capricorn are nevoie de timp, spaţiu şi dincolo de toate de posibilitatea de a controla scenariul dintr-un proiect mult mai grandios şi mai ambiţios. El va prefera penetrarea prelungită stimulării orale şi poate avea nevoie de o anumita rutină stabilită pentru fiecare întâlnire. Preludiul este important pentru ea, dar nu atât de necesar pentru el.
 
Femeia din zodia Balanţă şi bărbaţii din semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti)

Bărbaţii din semnele de Apă vor conferi femeii din zodia Balanţă accesul la cele mai profunde nevoi feminine, dar s-ar putea ca ea să plătească un preţ.

Un amestec neobişnuit de picanterii erotice, femeia din zodia Balanţă şi bărbatul din zodia Rac par să reacţioneze la fel faţă de nevoia subtilă a celuilalt de a domina. Anticiparea, adeseori menţinută într-un mod minunat, armonios, îi va incita pe amândoi. Ambii se tem să nu fie înghiţiţi de propria pasiune faţă de celălalt, aşa încât ei vor alterna să joace rolul dominant. Aceasta este o relaţie care implică o atracţie mistică stranie. Ea este fermecată de sensibilitatea lui, şi el se va răsfăţa în lumea ei fantastică.

Ea poate simţi o atracţie amoroasă neobişnuită faţă de bărbatul din zodia Scorpion dacă nu are Venus în Scorpion. Naturile lor sunt foarte diferite, iar intenţiile lor amoroase sunt complet opuse. Ea caută un ideal pe care să îl  hrănească în minte, şi el caută numai să transforme ceea ce este deja acolo prin abandonarea în experienţe amoroase mereu schimbătoare. El va vrea să o schimbe şi când se  întâlnesc pentru prima dată ea poate să se simtă ca şi cum ar fi căzut într-un cazan în fierbere. Ea nu va vrea să renunţe prea uşor la imaginea iniţială asupra lui, dar, pe măsură ce el îi cere din ce în ce mai multă intimitate şi o devorează cu pasiunea lui excesivă, va sfârşi prin a fugi cât de repede poate.

Cu bărbatul din zodia Peşti ea poate descoperi un tărâm al fanteziei romantice, al viselor şi erosului eliberator. El nu este interesat de întâlnirile sexuale de dragul unei simple gratificaţii; el este în căutarea experienţei ultime, fuziunea sufletelor însoţind fuziunea trupurilor. La suprafaţă este o relaţie de mare succes. El vrea să dea totul în timp ce ea caută disperată armonia şi echilibrul, căutând să-l mulţumească în orice fel. Ambii vor fi orbi pentru lumea din afară. Ei se vor izola într-o căldură îmbătătoare şi imaginaţia lor le va părea suficientă. Dar atenţie: acele vise nu sunt distorsionate de realitatea sexuală. Amintiţi-vă: sunteţi totuşi doar oameni.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More