Compatibilitatea erotică pentru femeile din zodia FECIOAREI


Femeia din zodia Fecioarei şi bărbaţii din semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn)

Ea va simţi instantaneu o legătura senzorială şi un raport intim minunat cu nativii din semnele de Pământ.

Femeia din zodia Fecioarei îl poate descoperi pe bărbatul din zodia Taur ca fiind adeseori  unul dintre cei mai potenţi şi mai rezistenţi dintre toţi bărbaţii cu care are afinităţi erotice. El o poate învăţa pe femeia din zodia Fecioară să-şi  iubească trupul şi să savureze plăceri care mai înainte puteau să o inhibe. Cu acest bărbat ea poate să accepte partea lascivă a senzualităţii şi să realizeze că nici o relaţie sexuală nu este perfectă. Pentru femeia din zodia Fecioarei va fi suficientă uniformitatea şi discreţia pentru a se relaxa şi va putea să aibă acces la propriile emoţii, pe care şi le reprimă atât de des.

În braţele bărbatului în zodia Fecioarei se poate simţi bine deoarece ambii au la fel de multe nevoi şi necesităţi uneori imposibile. Totuşi, deoarece amândoi sunt perfecţionişti, se pot găsi unul pe altul ca fiind prea asemănători sau prea gata să se supună. Fanteziile lor erotice se înscriu pe linia dominaţiei posesive, iar ea poate găsi că el nu vrea îndeajuns de mult să se adapteze nevoilor ei, sau să-i ofere o perspectivă mai extinsă a amorului. Dar dorinţa lui nu este prea pasională mai ales datorită temerii sale în ceea ce priveşte  impotenţa, la fel de mult pe cât se teme ea de eliberarea sexuală, aşa că ei pot lucra împreună asupra abordării lor instinctuale specifice semnului de pământ asupra amorului.

Faţă de iubitul din zodia Capricorn ea poate fi iniţial copleşită de potenţa acestui bărbat. El este foarte puternic şi poate întreţine o relaţie amoroasă care să fie bazată şi pe o legătură profundă de prietenie. Această legătură are potenţialul unei relaţii serioase, pe termen lung. El o va ridica pe culmile extazului, iar ea îl va încânta mereu cu mistica sa senzualitate feminină.


Femeia din zodia Fecioară şi bărbaţii din semnele de Aer ( Gemeni, Balanţa şi Vărsător)

Femeia în zodia Fecioarei poate fi deosebit de atrăgătoare pentru – şi atrasă de – expresia intelectuală şi abstractă a semnelor de Aer. Femeia din zodia Fecioarei este cea mai comunicativă şi mai analitică dintre nativele semnelor de Pământ şi va fi sedusă de idealurile înalte ale nativilor din Gemeni şi extaziată de farmecul nativilor din Balanţă. Ea îl consideră pe bărbatul din zodia Vărsător mai puţin capabil să-i înţeleagă temerile ascunse chiar dacă lucrurile nu stau chiar aşa.

Cu bărbaţii din zodia Gemeni se va manifesta jucăuş, folosindu-şi capacitatea de seducţie. Ea va fi fascinată de conversaţiile erotice şi fanteziile lui. Ambii seduc prin intermediul intelectului şi ambii sunt fascinaţi de ceea ce nu au mai încercat şi de nou. El îi va trezi rapid senzualitatea caracteristică semnului de Pământ, dar în anumite situaţii preferă o relaţie mai imprevizibilă şi mai lipsită de angajament decât îşi doreşte ea. Minunat pentru un preludiu incitant dar dificil pentru o fericire de lungă durată. Singurul lor impediment apare atunci când bărbatul din zodia Gemeni are nevoie de mai mult spaţiu decât vrea ea să-i acorde. Din punct de vedere erotic nevoile lor sunt foarte diferite: ea poate fi prea dornică să satisfacă, prea gata să renunţe la sine însăşi, în timp ce el va fi incitat de imprevizibilitate şi o varietate de roluri jucate.

Bărbatul din zodia Balanţă manifestă o afinitate pentru farmecul ei enigmatic. El fluctuează între idealurile înalte de estetică erotică şi legile realităţii terestre a trupului uman. Asemeni nativei din Fecioară se bazează pe puritate şi pe un scenariu ireproşabil în care să joace. Etica erosului ocupă un loc important în agenda lui deoarece el se teme de propriile dorinţe animalice profunde. Deoarece ambii sunt iubiţi pasivi şi adeseori au planeta Venus complementar – adică Venusul lui poate fi în zodia Fecioară şi al ei în zodia Balanţă – relaţia lor poate fi una de trezire erotică. Ambii sunt iubiţi tandri şi afectuoşi având nevoie de un preludiu lung.

Bărbatul din zodia Vărsător o învaţă o modalitate de abordare a relaţiei amoroase pline de detaşare care este în dezacord cu  modul de abordare a ei. Iniţial el va promova atmosfera clasică: ordonată, calmă şi fără pretenţii. Nevoia lui de plăcere erotică este mai mică în comparaţie cu a ei, deşi ea realizează că afecţiunea lui nu se manifestă liber. El este fascinat de abordarea foarte diferită, specifică rezonanţei cu elementul Pământ, a erosului, şi deoarece el simte nevoia să deţină controlul va răspunde cu uşurinţă dorinţelor ei de a juca orice rol. În orice caz, este o relaţie bazată mai mult pe un raport intelectual decât pe unul fizic.


Femeia din zodia Fecioară şi bărbaţii din semnele de Foc ( Berbec, Leu, Săgetator )


Pe femeia din zodia Fecioară, pasiunea dinamică şi vitalitatea semnelor de Foc o pot deschide erotic foarte mult. Ea va trăi iubirea spontană, excitarea erotică şi eliberarea de inhibiţii. Aceasta va fi o relaţie aprinsă şi satisfăcătoare din punct de vedere erotic – dacă ea va putea suporta temperamentul semnelor de Foc.

Bărbatul din zodia Berbec o poate determina să-şi urmeze liber instinctele; stilul lui de a face dragoste o poate speria la început dar îl va găsi ispititor şi foarte incitant. El va fi vrăjit de puritatea şi de seducţia ei subtilă. Natura lui pasională, dinamică şi centrată asupra lui însuşi va fi fascinantă şi ea îl va găsi ca fiind pasionat şi îndemânatic. El este încântat de charisma ei calmă şi elevată. Este în mod clar o atracţie a contrariilor şi poate fi foarte romantică şi siropoasă dacă ea poate accepta nevoile lui foarte extrovertite, iar el le poate înţelege pe cele introvertite ale ei.

Nativul din Leu adoră să fie servit, iar femeia Fecioară mai ales dacă are în harta sa natală Venus în Leu , sau dacă el are în harta sa natală Venus în Fecioară se va putea ridica la standardele lui extrem de ridicate. El este riguros în privinţa aspectului, eleganţei, clasei şi stilului rafinat. El simte nevoia să fie fascinat, iar ea are nevoie de frumuseţe şi rafinament. Din punct de vedere amoros el va adora aura ei senzuală şi profund feminină dar ea va trebui să fie atentă să nu-i sugereze niciodată că este nevoie să vină cu îmbunătăţiri în privinţa stilului erotic abordat. Aceasta poate fi modalitatea cea mai bună pentru ea, oferind şi cedând în faţa puterii lui, dar ea poate găsi senzualitatea lui egocentrică, prea pretenţioasă pentru tiparele ei deloc exagerate.

Idealurile neobosite şi variate ale bărbatului din zodia Săgetător pot deveni în preajma acestei femei o obsesie ieşită din comun, dacă ea nu este capabilă să accepte nevoia lui de risc, libertate şi mai ales de distracţie. El preferă să nu se implice emoţional sau sentimental şi adoră abordarea ei calmă, senzuală a erosului. Dormitorul nu este suficient pentru el atunci şi el poate presupune că ea este gata să facă dragoste oriunde. Dacă ea s-a deschis către dorinţele profunde, va putea savura spontaneitatea specifică lui.


Femeia din zodia Fecioară şi bărbaţii din semnele de Apă ( Rac, Scorpion şi Peşti)

De nativii din semnele de apă  ea va fi atrasă de modul lor diferit de a aborda amorul. Femeia în zodia Fecioarei trebuie să se adapteze lor dacă vrea să înveţe o nouă formă de comunicare erotică.

Cu bărbatul din zodia Rac poate experimenta cu multă sensibilitate fuziunea amoroasă. Bărbatul din zodia Rac poate avea foarte multe pretenţii şi nevoi, iar femeia din zodia Fecioară se simte bine când poate să le satisfacă. Ea caută să-l servească, având în centrul atenţiei mai degrabă plăcerea erotică a iubitului decât pe cea proprie. Bărbatul din zodia Rac oferă tandreţe şi căldură poate prea multă, pentru atitudinea ei rezervată faţă de plăcerea erotică; dar cu toate astea ea va fi suficient de pasională şi senzuală pentru el. Incitarea va fi o experienţă mai degrabă convenţională, din moment ce ambii se tem de necunoscut. Dacă el se poate elibera de teama eşecului, atunci acesta este bărbatul ales care-i poate oferi şansa de a-şi dovedi ce uşor este să se implice emoţional în viaţa amoroasă.

Bărbatul din zodia Scorpion simte nevoia de a-şi răsfăţa toate simţurile, emoţiile şi trupul într-o singură experienţă erotică intensă şi transformatoare. Dacă  femeia din zodia Fecioară este gata să intre în relaţie cu acest bărbat puternic şi nesăţios, ea va putea găsi la un capăt al patului un cuib de vipere, dar pe pernă o plăcere dincolo de orice imaginaţie. Aceste două elemente sunt foarte diferite în ceea ce priveşte nevoile lor erotice. Ea are nevoie să-şi extindă viziunea şi să descopere vulnerabilitatea amoroasă umană. El vrea să transcendă latura umană grosieră a experienţei amoroase. Împreuna ei pot trezi emoţii adânci şi orgasme intense şi controlate. El îi va cere mult mai mult decât ea este capabilă să dea, dar ea va învăţa multe din pasiunea lui.

Bărbatul din zodia Peşti este cel mai erotic şi mai incitant pentru ea dintre toţi nativii  semnelor de apă. Cei doi sunt opuşi ca şi zodii. El poate să-şi dorească să se dedice idealului ei de perfecţiune şi ea poate să-şi dorească să cedeze ispitei viselor lui extraordinare şi pasiunii lui de a descoperi un erotism aproape divin. O relaţie minunată; ea va adora stilul lui amoros foarte intuitiv, iar el va dori cu înfocare senzualitatea ei. Ambii sunt flexibili mental şi se pot adapta ritmurilor şi tiparelor celuilalt. O relaţie sexuală profundă care este adeseori de lungă durată.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More