Experimentul din 2009 din India cu vaccinul lui Bill Gates

Transcript

(știre de la un post indian)

Oare au fost folosite câteva fete din India pe post de cobai? Investigația arată că doi giganți farmaceutici din America…”

„… vaccin netestat a fost administrat la mii de fete din India, fără să fie efectuate suficiente studii clinice și fără să fie îndeplinite formalitățile.”

India a fost una dintre cele mai lovite țări, după ce actori celebri de la Bollywood (Hollywood-ul indian) au fost co-interesați financiar de către Fundația Gates să îndemne publicul să se vaccineze în masă.

În 2009, vaccinul HPV le-a fost administrat unor copii săraci din India. Li s-a spus fetelor (mai mult de 24.000) că li se administrează un vaccin pentru întărirea imunităţii. În multe cazuri, vaccinarea s-a făcut fără consimțământul informat al părintelui sau tutorelui.

Mary Holland, vice-președinte și consilier general la Children’s Health Defense:
„Oamenii care au administrat aceste vaccinuri i-au mințit pe tutorii copiilor și le-au spus fetelor: «Acest vaccin vă va vindeca de cancer, nu veți avea niciodată cancer». Iar aceste fete s-au îmbolnăvit foarte grav. Unele au dezvoltat amețeli, altele au dezvoltat cancer, iar șapte au murit. Nu a fost nicio politică de asigurare, nu li s-a acordat nicio asistență. Iar Fundația Gates a negat că au fost făcute teste clinice. A fost atât de scandalos, încât Parlamentul Indiei a creat a comisie de anchetă. Au studiat problema și i-au scos din țară pe cei de la Fundația Gates.”

Dr. Colin Gonsalves, Curtea Supremă din India:
„India este o țară barbară. Aici se petrec fapte într-un mod foarte barbar. Dar am fost surprins să văd o organizație americană care opera ziua în amiaza mare și făcea demersuri care sunt foarte… hai să le zicem «în stil indian».

Scandalul, cred eu, a plecat de la faptul că am dorit să fie investigată procedura. Parlamentul Indiei a format o comisie de investigare. Pentru mine, a fost o mișcare destul de surprinzătoare. În general, nu prea vezi o astfel de investigație de nivel înalt, pe niște subiecte care sunt interzise. Iar raportul a fost extraordinar. Nu cred că a mai fost o situație când Parlamentul Indiei să redacteze un raport atât de dur. Iar oficialii din guvern au zis: nu trebuia să autorizăm procedura, ne pare rău, nu le vom mai da voie.

Iar acum, cei de la fundație s-au întors… cu aceleași trucuri vechi.”

(știre): „Vestea bună este că testele clinice pe oameni pot începe chiar din iulie 2020, pentru dezvoltarea primului vaccin covid-19 produs în India…”

Colin Gonsalves: „Deci îți poți da seama de manipularea opiniei publice de către liderii partidelor politice, care spun în unanimitate: «vrem vaccinul». Iar cel mai îngrozitor aspect este că sunt văzuți ca filantropi, când de fapt este vorba despre obținerea de putere politică și financiară. Aș zice că a doua țară de pe glob ca populație (cu 1,3 miliarde de oameni) este un poligon bun de încercare pentru companiile farmaceutice să dea lovitura și să ucidă și mulți oameni cu această ocazie. Păcat că nu am fost în stare să ajutăm fetele care suferă. Este atât de înfricoșător ce fac acești oameni.”

(Bill Gates la o emisiune)

Luăm elemente care sunt organisme modificate genetic și le injectăm în mâinile copiilor: pur și simplu, le injectăm direct în venă.”

Un studiu științific, publicat în Jurnalul Internațional al cercetărilor privind mediul și sănătatea publică, a concluzionat că peste 490.000 de copii din India au dezvoltat paralizie ca urmare a polio-vaccinului cu administrare orală produs de fundația Gates, vaccin administrat între 2000 și 2017. Folosind toate șmecheriile tipice, entitățile media și site-urile de verificare a știrilor din Statele Unite s-au grăbit să mușamalizeze povestea. Dar, mulțumită muncii meticuloase a unei echipe de cercetători indieni, adevărul există încă pe site-ul Institutului național de sănătate (NIH).

Citiţi şi:
Vaccinarea Bill Gates lasă paralizați 496.000 de copii în India
Filantropia Bill Gates este de fapt genocid mascat: 30.000 de fete indiene au fost folosite pe post de cobai pentru testarea unui vaccin anti-cancer

yogaesoteric
22 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More