Creaturi mumificate având mâini cu doar trei degete, descoperite în Peru, dovedesc că există extratereștrii. Ce spun cercetătorii…

 

Cinci mumii vechi de 1.700 de ani, ce au mâini cu doar trei degete de circa 20 cm lungime, au fost găsite într-un tunel din deșertul peruvian. Deși mulți ar fi tentați să afirme că această descoperire nu este altceva decât o farsă pusă la cale de niște oameni în căutare de senzațional, examinarea mumiilor de către specialiști pare să indice că nu este așa.

Mumiile au fost studiate de o echipă medicală din orașul Cusco, Peru, iar aceștia sunt convinși că sunt compuse din piele și os, sugerând că nu poate fi o farsă decât dacă nu cumva au fost făcute folosind oase reale, carne și piele. În afară de faptul că mâinile lor au doar trei degete, radiografierea a arătat că fiecare dintre acestea este alcătuit din șase oase, asta în timp ce un deget uman are doar trei oase.

Primatele au cinci degete atât la mâini cât și la picioare, cu excepția maimuțelor mici, care au patru. Prin urmare, fiinţele mumificate descoperite în Peru reprezintă o anomalie, iar medicii care le-au examinat au declarat că reprezintă „forme de viață” și atât. Ce fel de forme de viață nu știe nimeni.

Mumiile ar fi fost găsite într-un tunel din sudul statului Peru în ianuarie 2016 de către cercetătorul Brien Foerster.

Care ar fi explicația acestei bizare descoperiri? Scepticii vor fi tentați în continuare să afirme că este doar o farsă elaborată și că cineva a investit o mare cantitate de timp și efort în construirea acestor mumii, folosind materiale organice.

Foerster a declarat că echipa sa intenționează să efectueze mai multe teste cu radiocarbon precum și câteva teste ADN în Statele Unite pentru a încerca să elucideze acest mister.

Profesorul Konstantin Korotkov, de la Universitatea din St. Petersburg, afirmă că testele asupra AND-ului pe care le-a efectuat arată că fiinţele mumificate au 23 perechi de cromozomi ca şi noi, dar nu sunt oameni, ci probabil sunt de origine extraterestră.

Citiți și:

Extratereştrii, intratereștrii şi OSN-urile din adâncurile mărilor şi oceanelor: o istorie fabuloasă din vechime şi până în prezent! (I)

Specialiști către ONU: «Sunt 100 de civilizații extraterestre. Pregătiți-vă!»


 

yogaesoteric
11 ianuarie 2020

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More