Cum a învins celebra actriţă americană Shannen Doherty cancerul prin dans

 

Actriţa americană Shannen Doherty, interpreta Brendei din serialul „Beverly Hills, 90210”, a declarat că se simte „minunat” după ce a încheiat tratamentul de chimioterapie pentru cancerul la sân, aceasta povestind că s-a luptat cu necruţătoarea boală încă din 2015, informează contactmusic.com.

Vedeta „Beverly Hills, 90210” a finalizat tratamentul oncologic la un an după ce a dezvăluit că se lupta cu cancerul încă din 2015, iar actriţa în vârstă de 45 de ani a declarat că se simte „minunat”.

„Sunt mulţumită de coafura în stil Twiggy pe care o am la această oră”, a spus actriţa, referindu-se la faptul că şi-a pierdut tot părut în urma tratamentului cu radiaţii. „E foarte comod… Sunt gata în cinci minute, aşa că e nemaipomenit.”

Actriţa a apărut public cu noul său look la gala anuală a fundaţiei Animal Hope and Wellness, al cărei președinte este activistul pentru drepturile animalelor Marc Ching. Shannen şi Marc au devenit prieteni apropiaţi de-a lungul anilor şi aceasta este de părere că munca filantropului cu animalele de companie a ajutat-o în procesul vindecării. „Marc m-a ajutat de-a lungul perioadei”, a spus aceasta. „Văzând cum a mers până în iad pentru a salva animalele şi a educa oamenii care le-au distrus vieţile, văzând cum este capabil să facă asta zi de zi, mi-a dat foarte multă putere.”

„Sunt aici şi fac ceva atât de important pentru mine, cu o fundaţie care înseamnă enorm pentru mine, încât sunt extrem de onorată să fac parte din asta”, a spus artista. „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă aflu aici alături de acest om”.

Shannen Doherty a mai precizat că şi dansul a ajutat-o să îşi păstreze optimismul de-a lungul crizei trăite, aceasta lucrând cu un antrenor personal; de fiecare dată se simţea mai bine din punct de vedere fizic după şedinţa de dans: „Mi-a adus seninătate şi distracţie când m-am confruntat cu ceva deloc distractiv”.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills, 90210” şi Prue Halliwell din serialul „Farmece(Charmed)”. Serialul „Beverly Hills 90210” a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty – care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie.


Citiţi şi:

Cura anticancer. Paralelă între cura naturală și cura chimioterapică

Ce tratament și-ar administra imediat un medic dacă el personal s-ar îmbolnăvi de cancer?
 

yogaesoteric
11 februarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More