Cum arată o zi din viaţa fetei fără mâini. Lorelai: «Mă trezesc cu zâmbetul pe buze şi spun: Te iubesc, Dumnezeu»

 

Lorelai este fetiţa fără mâini care a impresionat întreaga lume la un show de talente.

Într-un interviu acordat ziarului Click!, Lorelai a dezvăluit cum este viaţa ei, ce face în fiecare zi şi cât de binecuvântată şi iubită se simte.
„Poate că uneori mi-am pus întrebarea dacă prin dizabilitatea mea voi fi o povară pentru cei din jur, dar iubirea de care sunt înconjurată mă face să merg mai departe. Mă simt fericită şi binecuvântată aşa cum am venit pe lume!”, a spus ea.

Întrebată cum arată o zi din viaţa ei, Lorelai a răspuns:
„Mă trezesc între 07.30-08.00 cu zâmbetul pe buze şi spun «Te iubesc, Dumnezeu, te iubesc, casă, te iubesc, mami Vio, te iubesc, soră Violeta (n.r. sora ei maternală, care suferă de autism), te iubesc, tati Lau, te iubesc, bunica Nuţi, vă iubesc, flori!». Apoi sunt ajutată să mă spăl şi să iau micul dejun.
Până la prânz îmi fac temele, pentru că eu fac învăţământ la domiciliu până la ora 16.00. Marţi am repetiţii la teatru, miercuri merg la Piteşti şi fac canto cu doamna mezzosoprană Adina Sima, de două ori pe lună, duminica merg la repetiţii cu corul de copii «Anastasis», iar in restul zilelor mă întâlnesc cu prietenii în parc.
Seara, la culcare, pe la ora 21.30, spun rugăciunea «Tatăl nostru», rugându-mă şi pentru prieteni şi cunoscuţi”.

Lorelai este în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială „Vasile Cârlova” din Târgovişte. Ea a mai mărturisit că i-ar plăcea să urmeze liceul Pedagogic „Constantin Cantacuzino”, iar mai târziu Conservatorul.

Detalii neştiute din viaţa lui Lorelai, fetiţa fără mâini care cântă la pian

Fetiţa care a făcut mii de români să plângă, nu a vorbit până la vârsta de 3 ani şi nu a mers până la 4.

„Mama Vio” este cea care a înscris-o pe micuţă la şcoala Populară de Artă, la canto şi desen. „Am avut un vis în care Alberta era pe scenă şi toată lumea era în picioare şi o aclama, iar eu eram în dreapta ei şi mi-am dat seama că Dumnezeu îmi dă mie această misiune”, povestea în trecut Viorica Pârvan, asistent maternal.

Lorelai Moșneguţu, care a fost ajutată de Gigi Becali, cântă la orgă, desenează şi scrie poezii, în ciuda faptului că nu are mâini.
Pe lângă talentul său muzical, Lorelai este înzestrată și cu aptitudini literare, și a scris până în prezent nu mai puţin de 4 cărţi, printre care „Zâmbet de înger” şi „Eroii, iubirile mele”. Lorelai scrie cu degetele de la picioare, fie cu pixul pe hârtie, fie direct pe tastele laptop-ului, iar lipsa mâinilor nu o împiedică absolut deloc să-și aștearnă ideile.


Citiţi şi:

Şi tu ai puterea paranormală a recunoştinţei

Fortifică-ți prompt voința, pentru a deveni propriul stăpân și a-ți atinge scopurile. Puterea voinței, secretul reușitei!

Copiii indigo – mesagerii noului mileniu
 

yogaesoteric
21 aprilie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More