Cum se imunizau oamenii când nu existau vaccinuri

O carte din 1930, Știința vieții – scrisă de doi vajnici globaliști, HG Wells și Julian Huxley, ca formă de promovare a scientismului – rememorează bine cunoscuta poveste a inventării vaccinului. Cum doctorul Jenner a descoperit că și vaca are o formă de variolă, mai puțin periculoasă pentru om. Și că dacă omul intră în contact cu acea boală a vacii, se imunizează atât pentru ea cât și pentru versiunea umană, mai periculoasă, a bolii. (Nu se precizează că doctorul a experimentat ideea pe un copil fără știrea părinților.) În tot cazul, vaccin vine de la vacă.

Dar alt pasaj atrage atenția. Oamenii știau chiar din secolele anterioare că un om care a avut o dată boala (și îi supraviețuia) devenea imun. Și oamenii mai constataseră ceva, fără să fie doctori. Că nu toți făceau forme la fel de severe. Prin urmare, când vedeau pe unul dintre ei că are forme ușoare, se înghesuiau să ia boala de la el, ca să evite formele grave (care produceau decese).

Și se naște întrebarea: cum de au devenit savanții de azi mult mai proști decât țăranii americani fără școală, de acum peste 200 de ani!? Pentru că tot ce ne învață ei de un an de zile cu distanțarea și masca, pleacă de la ideea că oamenii fără simptome, sau care strănută, ne dau virusul și ne omoară. Dimpotrivă, dacă sunt asimptomatici sau au forme ușoare, ar fi util să alergăm după ei să ne dea ce au, chiar sperând că ne pot transmite forma ușoară. Altfel spus, deștepții secolului ne învață să fugim de cei care pot fi socotiți vaccinuri ambulante.

Traducere a textului subliniat: În Est se obișnuia ca oamenii să se infecteze în mod deliberat de la un bolnav care avea variolă într-o formă ușoară, pentru a evita să se îmbolnăvească grav.

Citiți și:
Un studiu constată că imunitatea naturală la covid-19 este de 27 ori mai puternică decât cea după vaccinare, la 3 luni
Inventatorul vaccinurilor ARN mesager: „Este cel mai cumplit coșmar al vaccinologilor. Opriți vaccinarea!”

 

yogaesoteric
12 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More