Cum se pot sfida niște ani din cartea de identitate! La 98 de ani, instructorul de yoga cu cea mai îndelungată experienţă din lume

Predă yoga de peste 75 de ani, perseverează şi se simte tot mai tânără. Tao Porchon-Lynch, instructorul cu cea mai îndelungată experienţă din lume la yoga, a descoperit secretul către o viaţă echilibrată prin activitate fizică, gândire sănătoasă şi o alimentaţie care o menţine tânără.


Tao Porchon-Lynch are 98 de ani şi predă yoga de mai bine de 75 de ani. A început să practice această tradiţie spirituală la vârsta de opt ani, în timp ce trăia în India, scrie dailymail.co.uk. Acum, Lynch şi-a împărtăşit sfaturile şi ideile forță călăuzitoare pentru o viaţă reuşită într-un scurt film în care a apărut alături de dr. Terri Kennedy, antrenor al minţii. Cele două au exersat şi au călătorit împreună aproape în toată lumea pentru a inspira oamenii prin yoga.


„Orice este posibil, nimic nu este imposibil”, este de părere Porchon-Lynch, care recomandă tuturor să-şi spună în fiecare dimineață, la trezire: „Aceasta urmează să fie cea mai bună zi din viața mea“, pentru a-şi asigura succesul fiecărei zile.


Pe când avea numai 8 ani, arătându-şi interesul pentru yoga, i s-a spus că această practică nu este pentru fetiţe. Totuşi, după ce maestrul yoghin a văzut că din ce în ce mai mulţi băieţi tineri practică tradiţia spirituală, i-a permis şi ei să se alăture clasei.

„Ne-am întâlnit la un atelier de masterclass, iar ea ne-a prezentat cum arată aproape un secol de viaţă trăit conştient. Am călătorit cu Tao aproape în toată lumea, inspirând oamenii prin yoga, şi de foarte multe ori ni s-a spus că suntem mult mai puternice împreună“, a spus dr. Kennedy.

Citiți și:
Kazim Gurbuz are 95 de ani, practică yoga şi este vegetarian
Unii cercetători în domeniul geneticii confirmă: practica yoga şi regimul vegetarian activează «enzima nemuririi»
14 beneficii surprinzătoare ale practicii YOGA regulate

yogaesoteric
20 februarie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More