De ce este Gregorian Bivolaru mai periculos decât Corneliu Iacubov, Ioan Nicolae, Ovidiu Tender…?

MISCAREA PENTRU INTEGRARE SPIRITUALĂ ÎN ABSOLUT M.I.S.A.
Şoseaua Sălaj, nr. 2, bloc 126 A, parter, sector 5 – Bucureşti
  Tel: 021 424.23.69    Fax: 021 424.14.42DE CE ESTE GREGORIAN BIVOLARU MAI PERICULOS DECAT
CORNELIU IACUBOV, IOAN NICOLAE, IOANA MARIA VLAS, RĂZVAN TEMEŞAN, OVIDIU TENDER, SORIN OVIDIU VÂNTU, CULIŢĂ TĂRÂŢĂ, SORIN BERARU ?


• De ce este Sorin Roşca Stănescu mai interesat de cazul Gregorian Bivolaru decât de alte cazuri notorii, care au făcut ani în şir prima pagină în ziare?
• Şcoala de yoga MISA consideră că acţiunea demarată de ziarele Gardianul şi Ziua şi susţinută de TVR 1, Realitatea TV, B1 TV şi Prima TV este doar instigare abjectă şi o mârşavă manipulare a opiniei publice înainte de proces. Toate acestea NU ajută deloc justiţia, ci din contră urmăreşte tocmai intimidarea acesteia.
• O minciună repetată de mai multe ori, oricât de abjectă ar fi ea, sfârşeşte prin a fi crezută de toată lumea, chiar dacă este propagată de nişte fiinţe umane pline de o ură fără margini  şi de o imensă răutate. 


Bucureşti, 27 ianuarie 2005. Şcoala de yoga MISA consideră drept o instigare murdară campania virulentă declanşată la sfârşitul săptămânii trecute împotriva MISA şi a lui Gregorian Bivolaru, care a culminat cu recompensa anunţată de ziarele Gardianul şi Ziua – ambele controlate de francmasonerie prin recent decoratul Sorin Roşca Stănescu – pentru orice informaţii care ajută la găsirea lui Gregorian Bivolaru.


Ar trebui ca aceste cotidiene sa ne facă să înţelegem – dacă vor putea – de ce este Gregorian Bivolaru mai important şi mai periculos decât o listă întreagă de indivizi acuzaţi de acţiuni mafiote şi corupţie, care au fost anchetaţi şi, unii dintre ei, deja condamnaţi pentru devalizare de bănci, falimentare de fabrici, furt din avuţia naţională. De ce oare, din sutele de persoane date în urmărire generală, multe dintre ele condamnate deja, Ziua şi Gardianul au ales tocmai fondatorul şi mentorul spiritual al unei şcoli de yoga, care a denunţat de nenumărate ori pericolul pe care îl prezintă francmasoneria la nivel mondial?


Iniţiativa lui Sorin Roşca Stănescu de a oferi o recompensă pentru găsirea lui Gregorian Bivolaru constituie o premieră naţională şi o acţiune complet disproporţionată faţă de pericolul social pe care – prin reducere la absurd – am putea presupune că îl reprezintă acesta. Aceasta este cu atât mai grav dacă avem în vedere că acuzele iniţiale la adresa domnului Bivolaru şi a Şcolii de yoga MISA nu au putut fi probate nici până azi – pentru simplul fapt că nu există nişte probe temeinice. În disperare de cauză, Parchetul care deja este vinovat de nenumărate abuzuri şi încălcări ale drepturilor omului şi legislaţiei în vigoare – în ceea ce priveşte Şcoala de Yoga MISA, inventează noi capete de acuzare vădit ABERANTE împotriva lui Gregorian Bivolaru, în condiţiile în care este bine cunoscut faptul că în realitate acesta nu a deţinut niciodată şi nici nu este asociat la nici o firmă.


Cum să ne aşteptăm – într-un astfel de climat – la un proces corect atâta timp cât opinia publică este în mod evident manipulată prin presa scrisă şi prin televiziune fiind instigată la acţiuni similare cu cele din filmele despre vestul sălbatic ? Este cât se poate de clar că toate acestea urmăresc doar anularea obiectivităţii judecătorilor.


Constatăm cu uimire şi regret că Şcoala de Yoga MISA şi Gregorian Bivolaru sunt în continuare nişte victime nevinovate ale unei veritabile „vânători de vrăjitoare”, ce a fost declanşată incă de anul trecut la ordinele abjecte ale PSD şi în special ale luiAdrian Năstase. Toate aceste comenzi politice în cazul MISA şi al mentorului său spiritual Gregorian Bivolaru au fost în mod indubitabil dovedite de dezvaluirile „ incendiare” ale stenogramelor PSD.


Acţiunea lor de tristă amintire, ca şi cea a ziarelor menţionate anterior, vădesc intoleranţa ideologică şi ura viscerală ce a fost moştenită de la foştii comunişti şi propagandişti ai filosofiei materialist-dialectice, precum şi neputinţa cercurilor oculte extrem de influente ale francmasoneriei locale şi internaţionale de a distruge această şcoală spirituală.
Este evident pentru noi toţi că dezvăluirile deranjante referitoare la planurile criminale ale francmasoneriei mondiale care a creat SIDA, EBOLA şi SAR în laborator pentru a reduce în viitor populaţia planetei la numai 1 miliard de oameni, este adevărata cauză a acestei uri împotriva lui Gregorian Bivolaru.


Acestea şi nu altele sunt adevăratele raţiuni oculte care se află în spatele acestei mascarade groteşti de un senzaţional ieftin. Toate acestea sunt cu atât mai clare în condiţiile în care remarcăm că actuala conducere a unor ministere şi unii consilieri sunt vădit timoraţi şi nu iau ferm atitudine împotriva insinuărilor mizerabile şi a acuzaţiilor fantasmagorice care li se aduc. 


În ciuda noilor încercări ale grupărilor francmasonice din umbră de a manipula cu viclenie opinia publică împotriva MISA şi a mentorului său Gregorian Bivolaru, noi rămânem mai departe fermi şi plini de curaj pe poziţie. Ne păstrăm mai departe convingerile care se bazează pe dovezi zdrobitoare şi nu vom renunţa să denunţăm şi în continuare pericolul imens pe care francmasoneria îl reprezintă la nivel planetar.


Deşi pentru noi este evident că toate abuzurile, persecuţiile şi nedreptăţile sunt concertate din umbră de către francmasoni prin uneltele lor care sunt PSD, în frunte cu fostul prim-ministru Adrian Năstase, aşa după cum o demonstrează într-un mod clar şi indubitabil stenogramele secrete ale Delegaţiei Permanente a PSD, MISA îşi reafirmă cu tărie încrederea în adevăr şi dreptate, şi aşteaptă ca o justiţie degrevată de comanda politică să facă urgent dreptate. Refuzăm sa credem că noul regim va tolera şi va perpetua mai departe VECHILE ABUZURI şi NEDREPTĂŢI pe care le-a început anul trecut PSD în frunte cu Adrian Năstase.


Respingem cu o vie indignare toate informaţiile vădit tendenţioase şi calomnioase apărute în presă în ultimele zile şi noi suntem siguri că nu toţi oamenii vor fi atât de naivi încât să nu observe mijloacele clasice de manipulare prin presă, care sunt în mod constant coroborate cu refuzul îndârjit de a prezenta şi punctul nostru de vedere.  


Vă amintim că pentru orice informaţii referitoare la activitatea noastră puteţi contacta Biroul de Presă.


Pentru informaţii suplimentare:
Biroul de presa M.I.S.A.
Telefon: 021-424.23.69, fax: 021-424.14.42
E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More